Oprema.

Naj EQB postane vaš EQB.

Slika prikazuje novo vozilo EQB Mercedes-EQ.

Doživite sami odlike novega vozila EQB.

Vstopite.
Vstopite.
Slika prikazuje novo vozilo EQB Mercedes-EQ.

Ali se še vedno želite osebno seznaniti z novim vozilom EQB?

Rezervirajte poskusno vožnjo zdaj.
Rezervirajte poskusno vožnjo zdaj.
Slika prikazuje stensko polnilno postajo Mercedes-Benz za EQB Mercedes-EQ.

Popolna dopolnitev vašega novega vozila EQB.

Doživite prednosti stenske polnilne postaje Mercedes-Benz in sproščeno polnite svojega EQB kar doma.

Doživite prednosti stenske polnilne postaje Mercedes-Benz in sproščeno polnite svojega EQB kar doma.

Konfiguracija v nekaj korakih


Tako lahko EQB prilagodite svojemu okusu.

Različice zunanje in notranje opreme, premišljeni paketi in številne možnosti individualizacije za vaše vozilo EQB.

Konfiguracija v nekaj korakih


Tako lahko EQB prilagodite svojemu okusu.

Različice zunanje in notranje opreme, premišljeni paketi in številne možnosti individualizacije za vaše vozilo EQB.

Serijska oprema


Serijske odlike.

Številni privlačni poudarki za oblikovanje, udobje in varnost so v EQB že na voljo v serijski različici.

Serijska oprema


Serijske odlike.

Številni privlačni poudarki za oblikovanje, udobje in varnost so v EQB že na voljo v serijski različici.

Drag horizontally
 • Svetlobni trak LED.

  Svetlobni trak spredaj na zgornjem delu maske hladilnika Black Panel in zadaj med LED-lučmi na zadku je vizualni in samozavestni prepoznavni znak vozila EQB.

 • Das Bild zeigt den Adaptiven Fernlicht-Assistent des EQB von Mercedes-EQ.

  Visokozmogljivi žarometi LED.

  Visokozmogljivi žarometi LED vam omogočajo več varnosti pri nočni vožnji in navdušujejo z edinstvenim markantnim videzom. Tehnologija LED bolje osvetljuje vozišče kot običajni žarometi – poleg tega pa porabi manj energije.
  Z enim ukazom aktivirajte prilagodljivi asistent za dolge luči in izkoristite prednosti dolžine svetlobnega snopa. Ko sistem ugotovi, da pred vami in na nasprotnem pasu ni nobenega vozila, vklopi dolge luči. Tako lahko bolje vidite vozišče in nevarnosti. Prav tako pa vam ni treba stalno preklapljati na zasenčene luči.

 • Oprema Progressive.

  Različica opreme Progressive bistveno poveča vrednost vašega vozila. Dodana vrednost, ki jo lahko vidite in občutite: denimo v obliki komfortnih sedežev iz imitacije usnja ARTICO in tkanine Fléron, vključno s paketom za sedežno udobje ali usnjenim volanom. Aerodinamična 18-palčna platišča iz lahke kovine in strešna ograjica v poliranem aluminiju še dodatno oplemenitijo zunanjosti.

 • Das Bild zeigt das Laderaum-Paket des EQB von Mercedes-EQ.

  Paket za prtljažni prostor.

  Omogoča bolj praktičen in še varnejši način transportiranja vsakdanjih stvari in stvari za prosti čas. Paket za prtljažni prostor kombinira različne dodatne možnosti za transport in priklop, kot je 12-voltna vtičnica v prtljažniku. Vaše vozilo tako postane še bolj vsestransko in prava majhna električna napajalna postaja. Z njim lahko denimo napajate hladilno torbo za nakupe ali izlet na plažo.

 • Das Bild zeigt den Knopf der EASY-PACK Heckklappe des EQB von Mercedes-EQ.

  Pokrov prtljažnika EASY-PACK.

  Zares praktično: pokrov prtljažnika EASY-PACK se odpira in zapira elektronsko ter omogoča še preprostejše natovarjanje in raztovarjanje prtljažnika. Odpiranje in zapiranje prtljažnika začnite preprosto s pritiskom gumba, postopek pa lahko kadar koli s ponovnim pritiskom gumba tudi prekinete.

 • Kamera za vzvratno vožnjo.

  Kamera za vzvratno vožnjo kaže območje za vozilom v medijskem prikazovalniku. Zakrite ovire in robniki se lahko zaradi različnih perspektiv pomaknejo v vidno polje. Tako lahko z dobrim občutkom zapeljete na še tako nepregledna parkirna mesta. Poleg tega vam slika kamere olajša krmiljenje in priklapljanje priklopnikov.

Na sliki je prikazana zunanjost vozila EQB Mercedes-EQ s serijsko opremo.
 • Svetlobni trak LED

 • Visokozmogljivi žarometi LED

 • Oprema Progressive

 • Paket za prtljažni prostor

 • Pokrov prtljažnika EASY-PACK

 • Kamera za vzvratno vožnjo

Drag horizontally
 • Das Bild zeigt die 4-Wege-Lordosenstütze des EQB von Mercedes-EQ.

  Ledvena opora s štirimi nastavitvami.

  Za ergonomsko sedenje in sproščene hrbtne mišice. Ledvena opora s štirimi nastavitvami predstavlja majhen detajl z velikim učinkom. Konturo sedeža prilagodi vaši hrbtenici in ji daje oporo. Omogoča štiri nastavitve: višje, nižje, bolj mehko ali bolj trdo.

 • Remote in Charging Services Plus.

  Paket Remote in Charging Services Plus vas poveže z vašim vozilom. Po želji lahko preverite lokacijo in na daljavo upravljate izbrane funkcije. Z Mercedes me Charge lahko polnite vozilo na številnih javnih polnilnih postajah in imate vedno jasen pregled nad stroški. Za centralni obračun se je treba le enkrat registrirati. Po aktiviranju je uporaba navedenih storitev eno leto brezplačna.

  *Če želite uporabljati storitve, se morate registrirati na portalu Mercedes me in se strinjati s pogoji uporabe storitev Mercedes me connect. Poleg tega mora biti vozilo povezano z uporabniškim računom. Po izteku začetnega obdobja lahko storitve proti plačilu podaljšujete. Prva aktivacija storitev je mogoča v roku enega leta od prve registracije ali začetka uporabe s strani stranke (kar nastopi prej).

 • Das Bild zeigt das Ablagefach in der Mittelkonsole mit Rollo des EQB von Mercedes-EQ.

  Odlagalni predal v sredinski konzoli z rolojem.

  Rolo za odlagalni prostor v sredinski konzoli vam ponuja elegantno zaščito pred pogledi iz visokokakovostnega materiala. Videz je odličen, notranjost je videti še bolj pospravljena, vse pomembno pa je na dosegu roke. V praktičnem odlagališču je prostor za vsakdanje predmete, kot so pametni telefon, denarnica ali različne vrste ključev.

 • Asistent za omejitev hitrosti.

  Asistent za omejitev hitrosti vam olajša upoštevanje omejitev in preprečuje nepotrebne globe. Sistem prikazuje dovoljene hitrosti: kamera lahko zazna trenutno omejitev hitrosti in jo prikaže v kombiniranem inštrumentu. Poleg tega prikazuje tudi dodatne informacije za omejitve v posebnih vremenskih razmerah, kot so omejitve v dežju.

 • Das Bild zeigt die Dachbedieneinheit des EQB von Mercedes-EQ mit transparenten Lichtscheiben.

  Paket za luči in vidljivost.

  Več virov svetlobe za dobro orientacijo – in za boljši videz: prozorno zaščitno steklo enote za upravljanje na stropu ustvarja učinek tridimenzionalnih kristalov. Za urejanje ali ličenje na poti je osvetljeno tudi kozmetično ogledalo v senčniku.

 • Digitalni radio.

  Digitalni radio vam ponuja še več informacij in zabave z bistveno večjim številom programov. Izberite svojo najljubšo postajo. Hkrati omogoča jasnejši sprejem brez šuma več užitkov pri poslušanju.

 • Das Bild zeigt das Multimediasystem MBUX im EQB von Mercedes-EQ mit 26 cm (10,25“)-Display.

  Multimedijski sistem MBUX.

  Z multimedijskim sistemom MBUX lahko različne funkcije svojega vozila EQB inteligentno in intuitivno upravljate prek velikih zaslonov z visoko ločljivostjo – bodisi s kretnjo, dotikom ali govorom. Z besedama »Hej, Mercedes« aktivirate MBUX in nato poveste svoje želje. Poleg tega vmesniki za pametni telefon in digitalne medije skrbijo za najboljšo zabavo in razvedrilo.

 • Ambientna osvetlitev.

  Popolnoma prilagodite vzdušje v potniški kabini svojemu okusu ali trenutnemu razpoloženju. 64-barvna ambientna osvetlitev ustvarja navdušujoče kombinacije barv, ki se lahko dinamično spreminjajo ali osvetljujejo več predelov z različnimi barvami.

 • Das Bild zeigt den Kneebag des EQB von Mercedes-EQ.

  Kolenski zračni meh.

  Kolenski zračni meh lahko v primeru hudega čelnega trčenja zaščiti vaše noge pred stikom z volanskim drogom ali armaturno ploščo. Tako lahko prepreči ali ublaži poškodbe. Zračna blazina se pri tem v milisekundah odpre in stabilizira celotno telo. To omogoča čim boljši odziv celotnega zadrževalnega sistema z varnostnim pasom.

Na sliki je prikazana notranjost vozila EQB Mercedes-EQ s serijsko opremo.
 • Ledvena opora s štirimi nastavitvami

 • Remote in Charging Services Plus

 • Odlagalni predal v sredinski konzoli z rolojem

 • Asistent za omejitev hitrosti

 • Paket za luči in vidljivost

 • Digitalni radio

 • Multimedijski sistem MBUX

 • Ambientna osvetlitev

 • Kolenski zračni meh

Paketi opreme


Pravi paket za vaše zahteve.

Trije opcijski paketi opreme, ki se med seboj nadgrajujejo, dodajajo številne poudarke s področja udobja, varnosti in tehnologije. Vendar se cene posameznih paketov opreme ne seštevajo – na koncu plačate le ceno tistega paketa, ki ga izberete.

Paketi opreme


Pravi paket za vaše zahteve.

Trije opcijski paketi opreme, ki se med seboj nadgrajujejo, dodajajo številne poudarke s področja udobja, varnosti in tehnologije. Vendar se cene posameznih paketov opreme ne seštevajo – na koncu plačate le ceno tistega paketa, ki ga izberete.

 • Paket Advanced

  Paket Advanced.

  Slika prikazuje kokpit s širokozaslonskim monitorjem EQB Mercedes-EQ.

  Kokpit s širokozaslonskim monitorjem

  Paket Advanced.

  Paket Advanced vaše vozilo dopolni z estetskimi in koristnimi dodatki. V notranjosti se dva vrhunska 26-centimetrska (10,25-palčna) prikazovalnika zlivata v en kokpit s širokozaslonskim monitorjem, ki tako postane digitalni nadzorni center vozila. Poleg tega vam različni sistem za pomoč vozniku pomagajo, da obdržite pregled tudi v stresnih situacijah.

  • Kokpit s širokozaslonskim monitorjem, ki ga sestavljata medijski prikazovalnik in popolnoma digitalni prikazovalnik instrumentov z diagonalo zaslona 26 cm (10,25 palca)
  • Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo
  • Paket za ogledala
  • Asistent za mrtvi kot
 • Paket Advanced Plus

  Paket Advanced Plus.

  Slika prikazuje odlagalno površino za brezžično polnjenje spredaj v sredinski konzoli vozila EQB Mercedes-EQ.

  Brezžični sistem polnjenja za prenosne naprave

  Paket Advanced Plus.

  Ta paket občutno poveča udobje. Poleg paketa Advanced prejmete tudi komfortni paket KEYLESS-GO. Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC v dveh conah in napredni zvočni sistem pa še dodatno prispevata k boljšemu počutju med vožnjo, medtem ko lahko brezžično polnite svoj pametni telefon.

  • Brezžični sistem polnjenja za prenosne naprave
  • Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC
  • Komfortni paket KEYLESS-GO
  • Napredni zvočni sistem
  • Kokpit s širokozaslonskim monitorjem, ki ga sestavljata medijski prikazovalnik in popolnoma digitalni prikazovalnik instrumentov z diagonalo zaslona 26 cm (10,25 palca)
  • Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo
  • Paket za ogledala
 • Paket Premium

  Paket Premium.

  Slika prikazuje sistem za prostorski zvok Burmester® v vozilu EQB Mercedes-EQ.

  Sistem za prostorski zvok Burmester®

  Paket Premium.

  Ta paket poleg vsebine paketov Advanced in Advanced Plus dodatno opremi vašega mercedesa z opremo najvišjega nivoja. Panoramsko pomično strešno okno zagotavlja več svetlobe ali svež vetrič v notranjosti vozila. Ponudbo dopolnjujeta odličen zvok sistema za prostorski zvok Burmester® in paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero.

  • Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero
  • Sistem za prostorski zvok Burmester®
  • Brezžični sistem polnjenja za prenosne naprave
  • Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC
  • Komfortni paket KEYLESS-GO
  • Kokpit s širokozaslonskim monitorjem, ki ga sestavljata medijski prikazovalnik in popolnoma digitalni prikazovalnik instrumentov z diagonalo zaslona 26 cm (10,25 palca)
  • Paket za ogledala
  • Asistent za mrtvi kot

  Zaradi težav pri dobavi je lahko začasno omejena razpoložljivost komunikacijskega modula (LTE) v nekaterih vozilih. To zlasti zadeva storitve Mercedes me connect, vključno s sistemom za klic v sili (eCall). Neprestano posodobljene informacije so na voljo pri prodajalcih Mercedes-Benz.

Dodatna oprema


Še več odlik vašega EQB.

Za še več udobja, varnosti ali funkcionalnosti: odkrijte vso razpoložljivo dodatno opremo, ki jo po želji lahko dodate kateremu koli od treh paketov opreme.

Dodatna oprema


Še več odlik vašega EQB.

Za še več udobja, varnosti ali funkcionalnosti: odkrijte vso razpoložljivo dodatno opremo, ki jo po želji lahko dodate kateremu koli od treh paketov opreme.

Na sliki je prikazano opcijsko dobavljivo panoramsko pomično strešno okno vozila EQB Mercedes-EQ.

Panoramsko pomično strešno okno

Slika prikazuje grafični prikaz paketa ENERGIZING Plus za vozilo EQB Mercedes-EQ.

Paket ENERGIZING Plus

Več dodatne opreme.

Odkrijte še več dodatne opreme na področju udobja.

Na sliki je grafični prikaz sistema PRE-SAFE® v vozilu EQB Mercedes-EQ.

Sistem PRE-SAFE®

Slika prikazuje grafično ponazoritev opcijskega paketa z asistentom za vožnjo v vozilu EQB Mercedes-EQ.

Paket z asistentom za vožnjo

Več dodatne opreme.

Odkrijte še več dodatne opreme na področju varnosti.

Slika prikazuje vozilo EQB Mercedes-EQ s projekcijskim zaslonom head-up.

Paket inovacij MBUX

Slika prikazuje multimedijski prikazovalnik v vozilu EQB Mercedes-EQ.

Integracija pametnega telefona

Več dodatne opreme.

Odkrijte še več dodatne opreme na področju funkcionalnosti.