Mercedes-AMG GT.

Handcrafted by Racers.

Oblika vozila


Oblika vozila.

Mercedes-AMG GT je dirkalna ikona, ki ji ni para. Željo po dosežkih kaže že v mirovanju. Prevzela vas bo vsaka pozornost. Vsakdo, ki sanja o pravi zmogljivosti, po takoj prepoznal: to je njena oblika.

Oblika vozila


Oblika vozila.

Mercedes-AMG GT je dirkalna ikona, ki ji ni para. Željo po dosežkih kaže že v mirovanju. Prevzela vas bo vsaka pozornost. Vsakdo, ki sanja o pravi zmogljivosti, po takoj prepoznal: to je njena oblika.

Slika prikazuje rumeno vozilo Mercedes-AMG GT iz sprednje stranske perspektive med vožnjo s polno hitrostjo.
Slika prikazuje rumeno vozilo Mercedes-AMG GT iz sprednje stranske perspektive med vožnjo s polno hitrostjo.

Atletski sprednji del.

Daleč pred drugimi: dizajn vozila Mercedes-AMG GT. Številni elementi iz motošporta oblikujejo dinamični videz vozila. Zelo dolg, daleč navzdol povlečen pokrov motorja nakazuje smer.

Tekoče linije in obline ustvarjajo revolucionarni dizajn. Prav tako vodilen: športni sprednji spodnji ščitnik z velikimi dovodnimi odprtinami za zrak in črno navpično diamantno masko hladilnika z zvezdo na sredini. Brezkompromisna moč, ki razjasni čute.

Slika prikazuje rumeno vozilo Mercedes-AMG GT S iz zadnje stranske perspektive med vožnjo s polno hitrostjo.

Mišičast zadek.

Klasična oblika fastback signalizira neustavljivo željo po hitrosti. Med napetim čakanjem združi vso svojo moč v dinamičnem zadku.

Slika prikazuje rumeno vozilo Mercedes-AMG GT od strani med vožnjo s polno hitrostjo.

Dinamična silhueta.

Dinamična silhueta signalizira neustavljivo željo po hitrosti. Izrazit karoserijski rob, ki poteka preko celotne stranske stene, se zaključi v mišičastih ramenih.

Na sliki je prikazan kokpit vozila Mercedes-AMG GT.

Športni kokpit.

Kokpit ima AMG v genskem zapisu. Na sredini je dinamična sredinska konzola, ki se rahlo vzpenja do armaturne plošče s štirimi markantnimi zračnimi šobami. Radikalno športen.

Volan AMG Performance poskrbi za izjemno vodljivost vozila. Vrhunsko obdelani materiali dajejo notranjosti luksuzni rokodelski značaj.

Slika prikazuje notranjost in športne sedeže vozila Mercedes-AMG GT.

Ekskluzivna notranjost.

Serijski športni sedeži AMG vozila Mercedes-AMG GT zagotavljajo vozniku in sovozniku dobro bočno oporo tudi med hitrim prečnim pospeševanjem in hkrati ponujajo vrhunsko udobje.

Markantna oblika, ploščice AMG v integriranih vzglavnikih športnih sedežev AMG še dodatno poudarjajo športni videz vozila. Izbirni športni sedeži AMG Performance z močneje poudarjeno obliko in nastavljivimi stranskimi blazinami občutno izboljšajo bočno oporo.

Modeli


Modeli.

Izvedite več o navdušujočih modelih Mercedes-AMG GT.

Modeli


Modeli.

Izvedite več o navdušujočih modelih Mercedes-AMG GT.

Na sliki je od spredaj s strani prikazano vozilo Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R z lakiranjem AMG green hell magno.

Na sliki je od spredaj s strani prikazano vozilo Mercedes-AMG GT S.

Mercedes-AMG GT S R z elementi iz karbona in lakiranjem v barvi sonca.

Na sliki je od spredaj s strani prikazano vozilo Mercedes-AMG GT.

Mercedes-AMG GT z lakiranjem v barvi ognjenega opala.

Na sliki je od spredaj s strani prikazano vozilo Mercedes-AMG GT C.

Mercedes-AMG GT z lakiranjem v briljantno modri barvi.

 • Mercedes AMG GT R

  Mercedes AMG GT R.

  Mercedes AMG GT R.

  Zver iz zelenega pekla. Mercedes-AMG GT R dokazuje razvojno in dirkalno znanje AMG ter tako premika meje za vozno dinamiko spet stopničko višje – tako pa lahko občutite AMG DNK v še čistejši obliki. Znanje in izkušnje smo prenesli neposredno iz motošporta, zaradi česar lahko vozilo Mercedes-AMG GT R navdušuje z najvišjo hitrostjo 318 km/h in pospeškom od 0 do 100 km/h v 3,6 sekunde.

  Slika prikazuje zadek vozila Mercedes-AMG GT R v mestu.
  Slika prikazuje vozilo Mercedes-AMG GT R od spredaj, kako se vozi skozi mesto.
  Slika prikazuje podrobnosti kovanega platišča AMG Performance vozila Mercedes-AMG GT R.
  Slika prikazuje dolgi pokrov motorja vozila Mercedes-AMG GT R.

  430 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  Nazivna moč (585 KM).

  Do

  700 Nm

  navora na zadnji premi.

  Mercedes-AMG GT R: kombinirana poraba goriva: 11,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 259 g/km<p>Navedene vrednosti so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153 v povezavi s prilogo XII uredbe (ES) št. 692/2008. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo.</p>

 • Mercedes AMG GT C

  Mercedes AMG GT C.

  Mercedes AMG GT C.

  Prepričljiva moč in brezčasna eleganca: z mišičastim zadkom, širokim kolotekom in velikimi kolesi stoji Mercedes-AMG GT C na štartni liniji. Ta dinamično-športna simbioza prefinjene vozne dinamike in čistokrvnega dirkalnika ni privlačna samo na videz. Posebne komponente AMG omogočajo, da Mercedes-AMG GT C doseže najvišjo hitrost 317 km/h ob neverjetnem pospeševanju iz 0 na 100 km/h v 3,7 sekunde.

  410 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  Nazivna moč (557 KM).

  Do

  680 Nm

  navora na zadnji premi.

  Slika prikazuje dinamično silhueto vozila Mercedes-AMG GT C v izvedbi Edition 50.
  Na sliki je prikazan zadek vozila Mercedes-AMG GT C od strani.
  Na sliki je prikazan sprednji del vozila Mercedes-AMG GT C od strani.

  Mercedes-AMG GT C: kombinirana poraba goriva: 11,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 259 g/km<p>Navedene vrednosti so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153 v povezavi s prilogo XII uredbe (ES) št. 692/2008. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo.</p>

 • Mercedes AMG GT S

  Mercedes AMG GT S.

  Mercedes AMG GT S.

  Neverjetno športen: z največjo hitrostjo 310 km/h in pospeškom od 0 do 100 km/h v 3,8 sekunde pusti Mercedes-AMG GT S vse druge za seboj. Športno podvozje AMG RIDE CONTROL je mogoče nastaviti v treh stopnjah – od udobne do športno toge stopnje. Druge odlike so elektronsko reguliran zaporni diferencial na zadnji premi in dodatni vozni program „RACE“, ki optimizira vse sisteme vozila za vožnjo po dirkališču.

  Na sliki je prikazan zadek vozila Mercedes-AMG GT S.
  Na sliki je prikazan sprednji del vozila Mercedes-AMG GT S od strani.
  Na sliki je prikazana dinamična silhueta vozila Mercedes-AMG GT S.

  384 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  Nazivna moč (522 KM).

  Do

  670 Nm

  navora na zadnji premi.

  Mercedes-AMG GT S: kombinirana poraba goriva: 9,6–9,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 224–219 g/km<p>Navedene vrednosti so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153 v povezavi s prilogo XII uredbe (ES) št. 692/2008. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo.</p>

 • Mercedes AMG GT

  Mercedes AMG GT.

  Mercedes AMG GT.

  Mercedes-AMG GT združuje fascinacijo avtentičnega športnega avtomobila z najmodernejšo tehnologijo in izjemno praktičnost za vsakdanjo uporabo. Z največjo hitrostjo 304 km/h in pospeškom od 0 do 100 km/h v 4,0 sekunde je Mercedes-AMG GT S optimalna izbira za vse s športnim življenjskim slogom. V njem lahko vidite bistvo uspeha blagovne znamke AMG.

  350 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  Nazivna moč (476 KM).

  Do

  630 Nm

  navora na zadnji premi.

  Na sliki je prikazan zadek vozila Mercedes-AMG GT.
  Na sliki je prikazana dinamična silhueta vozila Mercedes-AMG GT.
  Na sliki je prikazan sprednji del vozila Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT: kombinirana poraba goriva: 9,6–9,3 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 224–216 g/km<p>Navedene vrednosti so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153 v povezavi s prilogo XII uredbe (ES) št. 692/2008. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo.</p>

Mercedes AMG GT R


Mercedes AMG GT R.

Mercedes AMG GT R


Mercedes AMG GT R.

Slika prikazuje dirkača za volanom vozila Mercedes-AMG GT R, ki vozi na dirkališču.
Slika prikazuje bližnji posnetek vrtljivega gumba za ročno uravnavanje trakcije vozila Mercedes-AMG GT R.

Zver iz zelenega pekla.

Ustvarjen za ostre ovinke.

Slika prikazuje športni školjkasti sedež AMG in sedež AMG Performance vozila Mercedes-AMG GT R.

Mercedes-AMG GT R: kombinirana poraba goriva: 11,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 259 g/km<p>Navedene vrednosti so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153 v povezavi s prilogo XII uredbe (ES) št. 692/2008. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na izbrano dodatno opremo.</p>

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

Vaš Mercedes-AMG GT vas razbremeni predvsem v stresnih situacijah – ne glede na to, ali v času zgoščenega prometa, na dolgih nočnih vožnjah ali med vožnjo po neznanih poteh. Za tem je koncept, zaradi katerega je vsaka vožnja z vozilom Mercedes-Benz varna in edinstvena - Mercedes-Benz Intelligent Drive. Kajti čas, ki ga preživite za volanom, je vaš čas. Čas za sprostitev. Čas, ko si naberete energije. Da dosežete vas cilj predvsem varno, ampak vedno tudi sproščeno.

Slika prikazuje bližnji posnetek vklopljenega visokozmogljivega žarometa LED vozila Mercedes-AMG GT.

Visokozmogljivi žarometi LED

Slika prikazuje bližnji posnetek sistema COMAND Online v vozilu Mercedes-AMG GT.

Sistem COMAND Online

Paket KEYLESS-GO

Sistem omogoča udobno odklepanje, zaklepanje in zagon vozila.

Slika prikazuje bližnji posnetek upravljalnega gumba AMG DYNAMIC SELECT v vozilu Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Tehnologije Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – podrobno o tehnologijah.

Tehnologije Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – podrobno o tehnologijah.

Slika prikazuje delovanje pilota za razdaljo DISTRONIC v vozilu Mercedes-AMG GT.

Pilot za razdaljo DISTRONIC

Slika prikazuje ilustracijo aktivnega zavornega asistenta vozila Mercedes-AMG GT.

Aktivni zavorni asistent

Slika prikazuje signal za premor sistema ATTENTION ASSIST na večnamenskem prikazovalniku vozila Mercedes-AMG GT.

ATTENTION ASSIST

Slika prikazuje delovanje sistema PRE-SAFE® v vozilu Mercedes-AMG GT.

Sistem PRE-SAFE®

Slika prikazuje asistent za ohranjanje smeri na večnamenskem prikazovalniku vozila Mercedes-AMG GT.

Asistent za ohranjanje smeri

Slika prikazuje zunanje ogledalo s simbolom asistenta za mrtvi kot v vozilu Mercedes-AMG GT.

Asistent za mrtvi kot

Slika prikazuje asistent za prepoznavanje prometnih znakov na večnamenskem prikazovalniku vozila Mercedes-AMG GT.

Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

Slika prikazuje bližnji posnetek upravljalnega gumba AMG DYNAMIC SELECT v vozilu Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Asistent za parkiranje PARKTRONIC

Več varnosti pri parkiranju in manevriranju.

Kamera za vzvratno vožnjo prikazuje območje za vozilom z dinamičnimi pomožnimi linijami na prikazovalniku multimedijskega sistema vozila Mercedes-AMG GT.

Kamera za vzvratno vožnjo

Slika prikazuje grafični prikaz sistema COMAND Online na multimedijskem sistemu vozila Mercedes-AMG GT.

Sistem COMAND Online

Slika prikazuje delovanje storitve Live Traffic Information v vozilu Mercedes-AMG GT.

Live Traffic Information

Na sliki je prikazan Touchpad z upravljalnim gumbom vozila Mercedes-AMG GT.

Touchpad z upravljalnim gumbom

Prilagodljivi asistent za dolge luči

Prilagodi dolžino svetlobnega snopa žarometov prometu.

Slika prikazuje visokozmogljivi žaromet LED vozila Mercedes-AMG GT.

Visokozmogljivi žarometi LED

Prilagodljive zavorne luči

Rdeče utripajoča svetloba zavornih luči lahko prepreči nalete.

Na sliki je prikazan bližnji posnetek zvočnika vrhunskega sistema za prostorski zvok Burmester® v vozilu Mercedes-AMG GT.

Vrhunski sistem za prostorski zvok Burmester®

Paket KEYLESS-GO

Odklepanje, zaklepanje in zagon: z udobnim sistemom za dostop in avtorizacijo vožnje.

Slika prikazuje sedeže AMG Performance vozila Mercedes-AMG GT.

Sedeži AMG Performance

Slika prikazuje samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC vozila Mercedes-AMG GT.

Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC

Vozne lastnosti


Vozne lastnosti.

Izjemno zmogljivost dolguje Mercedes-AMG GT svoji arhitekturi, ki je bila zasnovana za vrhunske dosežke.

Vozne lastnosti


Vozne lastnosti.

Izjemno zmogljivost dolguje Mercedes-AMG GT svoji arhitekturi, ki je bila zasnovana za vrhunske dosežke.

4,0-litrski V8 biturbo motor AMG

Spredaj sredinsko vgrajen motor prenaša svojih skromnih 209 kg suhe teže na srednji del vozila. Za nizko težišče mase je bil nameščen globoko v aluminijasto karoserijsko konstrukcijo Spaceframe.

Motor in za njim ležeči menjalnik z dvojno sklopko sta v konfiguraciji transaxle združena v fiksno enoto, kar omogoča popolno ravnovesje. Agregat deluje z mazanjem s suhim oljnim koritom in zagotavlja optimalno oskrbo z oljem tudi pri močnem prečnem pospeševanju.

Torzijska cev

Spredaj sredinsko vgrajen motor tvori z menjalnikom z dvojno sklopko fiksno enoto. Komponenti sta med seboj povezani s torzijsko cevjo, ki omogoča trdno povezavo motorja in menjalnika ter zanesljiv prenos navora.

V notranjosti se vrti izredno lahka in torzijsko odporna pogonska gred iz karbona. Ta moč 4,0-litrskega V8 biturbo motorja zanesljivo prenaša na 7-stopenjski športni menjalnik AMG SPEEDSHIFT DCT. Na koncu pretvori to moč v pospešek. Izjemna hitrost, ob kateri boste zadržali dih.

Športno podvozje AMG RIDE CONTROL

Športno podvozje AMG RIDE CONTROL s prilagodljivim nastavljivim blaženjem – v serijski opremi za Mercedes-AMG GT S – združuje izjemno zmogljivost in prvovrstno vozniško kulturo.

To v kombinaciji s konceptom dvojnega prečnega vodila ponuja lastnosti pravega dirkalnika z vrhunsko prečno dinamiko in stabilnostjo vožnje pri visokih hitrostih. Glede na način vožnje in stanje ceste prilagodi blaženje za vsako posamezno kolo.

7-stopenjski športni menjalnik AMG SPEEDSHIFT DCT

7-stopenjski športni menjalnik AMG SPEEDSHIFT DCT navdušuje s hitrimi časi pretikanja, emocionalnim vmesnim plinom in zmogljivostjo na tekmovalni ravni: bolj športen kot je način vožnje, boljši je odzivni čas.

Kratki poskoki vrtljajev omogočajo optimalno prilagajanje prestavnega razmerja in hitro spremembo prestave brez prekinitev vlečne sile. Sedem prestav, trije vozni programi in ročni način ter funkciji za vmesni plin in Race Start omogočajo izjemno dinamično pospeševanje.

Večplastna zavorna naprava AMG

Večplastna zavorna naprava AMG s perforiranimi zavornimi koluti z notranjim hlajenjem ponuja vrhunske zavorne lastnosti in stabilnost.

Prednosti opcijske izjemno zmogljive keramične večplastne zavorne naprave AMG: je lažja, ima daljšo življenjsko dobo in ponuja še boljšo stabilnost.

Optimalna razporeditev teže.

Na sliki je prikazano vozilo Mercedes-AMG GT R iz ptičje perspektive.

Optimalna razporeditev teže.

Sredinska vgradnja motorja spredaj in 7-stopenjski športni menjalnik AMG SPEEDSHIFT DCT z dvojno sklopko in konfiguracijo transaxle omogoča vozilu Mercedes-AMG GT optimalno razporeditev teže v razmerju 47 % : 53 % med sprednjo in zadnjo premo. V kombinaciji z nizkim težiščem vozila tako zagotavlja izjemno vodljivost in omogoča visoko hitrost v ovinkih. Saj za dirke vedno velja: odločajo se v ovinkih.


Izvedite več o vozni dinamiki Mercedes-AMG GT.

Karoserijska konstrukcija Spaceframe vozila Mercedes-AMG GT prenese dirkaško inovativnost na javno cesto. Inteligentna mešanica materialov ustvarja izredno lahko golo karoserijo.


Izvedite več o vozni dinamiki Mercedes-AMG GT.

Karoserijska konstrukcija Spaceframe vozila Mercedes-AMG GT prenese dirkaško inovativnost na javno cesto. Inteligentna mešanica materialov ustvarja izredno lahko golo karoserijo.

Karoserijska konstrukcija Spaceframe


Karoserijska konstrukcija Spaceframe, narejena za dirkališča.

Zaradi njene inovativne arhitekture je karoserijska konstrukcija Spaceframe vozila Mercedes-AMG GT izjemno lahka.

Karoserijska konstrukcija Spaceframe


Karoserijska konstrukcija Spaceframe, narejena za dirkališča.

Zaradi njene inovativne arhitekture je karoserijska konstrukcija Spaceframe vozila Mercedes-AMG GT izjemno lahka.

Slika prikazuje stranski pogled karoserijske konstrukcije Spaceframe vozila Mercedes-AMG GT.

Karbon. Aluminij. Magnezij. Jeklo.

Karbon. Aluminij. Magnezij. Jeklo.

To so sestavine za golo karoserijo vozila Mercedes-AMG GT. Večino karoserijske konstrukcije Spaceframe sestavlja aluminij, tehta pa le 231 kilogramov. Inovativna arhitektura, ki je hkrati lahka, stabilna in izjemno trdna, istočasno lahka, trda in izredno toga. To je predpogoj za najboljšo možno prečno in vzdolžno dinamiko ter izjemno natančno krmiljenje. Izredno lahek sprednji modul iz magnezija zmanjšuje vztrajnostne sile pred sprednjo osjo in tako optimizira okretnost športnega avtomobila.

 • Teža: 231 kilogramov

 • Lahka, stabilna in izjemno toga

 • Izjemno natančno krmiljenje

 • Optimizirana agilnost

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet.

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet znamke Mercedes-Benz.

Doživite spletno povezovanje avtomobila in zunanjega sveta.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Z Mercedes me connect bosta vaš pametni telefon in Mercedes-Benz sklenila čudovito zvezo. Ne glede na to, ali ste na poti ali doma – z Mercedes me connect si lahko na portalu Mercedes me ali v aplikaciji Mercedes me ogledujete pomembne podatke o vozilu, kot so število prevoženih kilometrov, tlak v pnevmatikah in napolnjenost rezervoarja za gorivo. Telediagnoza, upravljanje vzdrževanja, ravnanje ob nezgodah in okvarah ter sistem za klic v sili Mercedes-Benz vam omogočajo povezano varnost. Vaše potovalne cilje lahko brez težav s svojega pametnega telefona posredujete v vozilo Mercedes-Benz. Live Traffic Information vam omogoča, da prometne informacije prejemate skoraj v realnem času. Napoved trajanja vožnje vas opozarja na zastoje in vam predlaga optimalen čas odhoda.

Prijavite se in izkoristite še druge storitve, ki bodo med časom v vozilu obogatile in olajšale vaš vsakdan.

Mercedes AMG


Mercedes AMG.

AMG zagotavlja izjemno učinkovitost na ravni dirkalnih avtomobilov. Pripravite se na nepozabno vožnjo: udeležite se ekskluzivnega treninga ali prireditve akademije AMG Driving Academy z vozilom Mercedes-AMG GT.

Mercedes AMG


Mercedes AMG.

AMG zagotavlja izjemno učinkovitost na ravni dirkalnih avtomobilov. Pripravite se na nepozabno vožnjo: udeležite se ekskluzivnega treninga ali prireditve akademije AMG Driving Academy z vozilom Mercedes-AMG GT.

Pripravljen, da testira vaše meje. Z vozilom Mercedes-AMG GT lahko v AMG Driving Academy testirate svoje meje.

AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG GT3 in Mercedes-AMG GT R stojita v boksih.

Na prireditvah in treningih AMG Driving Academy se srečujejo navdušenci in somišljeniki, ki želijo testirati lastne meje in doživeti neverjetno zmogljivost. Prireditve AMG Driving Academy:

 • Dogodek za začetnike AMG Experience
 • Zahtevnejši dirkalni AMG Racetrack
 • Nepozabna skupinska doživetja na izletu AMG Emotion
 • Posebne prireditve: AMG Special Events
 • Doživite dirkanje po snegu in ledu z zimsko vožnjo AMG Winter Sporting

Izvedite več o Mercedes-AMG.

Razburljiv vpogled v ekskluzivni AMG Private Lounge in druge pomembne teme okoli znamke Mercedes-AMG.


Izvedite več o Mercedes-AMG.

Razburljiv vpogled v ekskluzivni AMG Private Lounge in druge pomembne teme okoli znamke Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Edinstvene ponudbe, mednarodni dogodki in ekskluzivne posebne ponudbe: članom AMG Private Lounge prinaša njihova strast do Mercedes-AMG številne ugodnosti.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Edinstvene ponudbe, mednarodni dogodki in ekskluzivne posebne ponudbe: članom AMG Private Lounge prinaša njihova strast do Mercedes-AMG številne ugodnosti.

Posnetek prikazuje prednosti ekskluzivnega članstva v AMG Private Lounge. Kot lastnik vozila Mercedes-AMG GT postanete del izbranega kroga ljudi.
Ponovni ogled

AMG Private Lounge je uradna skupnost AMG, izključno za lastnike Mercedes-AMG. Vsi vozniki in voznice vozil AMG, ki cenijo rokodelsko natančnost in zmogljivost prvovrstnih vozil Mercedes-AMG, lahko postanejo člani in članice AMG Private Lounge. Člani imajo dostop do insajderskih informacij, novic in atraktivnih ponudb. Spoznajte druge navdušence nad znamko AMG in jo doživljajte v krogu skupnosti AMG.

Zgodbe z dirkališča


Zgodbe z dirkališča.

Odkrijte športno zasnovo vozila Mercedes-AMG GT.

Zgodbe z dirkališča


Zgodbe z dirkališča.

Odkrijte športno zasnovo vozila Mercedes-AMG GT.

Slika prikazuje vozilo Mercedes-AMG GT3 od spredaj, kako pridrvi iz ovinka.
Slika iz sprednje stranske perspektive prikazuje Mercedes-AMG GT3 na dirkališču.
Slika prikazuje vozilo Mercedes-AMG GT3 iz stranske perspektive, kako pelje mimo praznih tribun.
Slika prikazuje Mercedes-AMG GT3 od spredaj med vožnjo na dirkališču. Veliki zadnji spojler se dviga nad streho športnega avtomobila.
Slika prikazuje Mercedes-AMG GT3 pri vožnji s polno hitrostjo iz zadnje stranske perspektive, s poudarkom na velikem spojlerju.

Izzivalec, ki gre na zmago.

Vrhunska dirkalna tehnologija in spektakularen dizajn napovedujeta zmago.

Slika prikazuje varnostni avtomobil Mercedes-AMG GT S iz stranske perspektive med vožnjo po dirkališču. Za volanom je mogoče videti voznika s čelado.
V posnetku Bernd Mayländer, voznik varnostnega avtomobila Mercedes-AMG GT S v Formuli 1, pojasnjuje naloge voznika varnostnega avtomobila.

Visokozmogljivi športnik, ki zagotavlja maksimalno varnost.

Iz Formule 1 v DTM: Mercedes-AMG GT S kot varnostni avtomobil v nemškem prvenstvu dirkalnih avtomobilov.

Slika prikazuje varnostni avtomobil Mercedes-AMG GT S od zadaj na dirkališču.
Varnostni avtomobil Mercedes-AMG GT S stoji v garaži z vklopljeno opozorilno lučko na strehi.

Slike in filmi


Slike in filmi z modeli Mercedes-AMG GT.

Slike in filmi


Slike in filmi z modeli Mercedes-AMG GT.

Slika prikazuje trenutni posnetek vozila Mercedes-AMG GT C med hitro vožnjo.
Slika prikazuje zadnji del rumenega vozila Mercedes-AMG GT S na cesti.
Slika prikazuje impozantni sprednji del zelenega modela Mercedes-AMG GT R na dirkališču.
Slika prikazuje posnetek vozila Mercedes-AMG GT S iz sprednje bočne perspektive.
Slika prikazuje impresivni sprednji del vozila Mercedes-AMG GT R iz žabje perspektive.
Slika prikazuje posnetek vozila Mercedes-AMG GT C in zadnje bočne perspektive med hitro vožnjo.
Na sliki je prikazan rumeni Mercedes-AMG GT S iz ptičje perspektive.
Na sliki je prikazan markantni zadek zelenega vozila Mercedes-AMG GT R iz žabje perspektive.
Slika prikazuje srebrno vozilo Mercedes-AMG GT iz bočne perspektive s silhueto mesta v ozadju.
Slika prikazuje rumeno vozilo Mercedes-AMG GT S iz bočne perspektive med hitro vožnjo.
Slika prikazuje zeleno vozilo Mercedes-AMG GT R od spredaj in iz ptičje perspektive, medtem ko vozi po cesti.
Slika prikazuje bližnji posnetek kovanega platišča zelenega vozila Mercedes-AMG GT R.
Slika prikazuje srebrn Mercedes-AMG GT pri hitri vožnji skozi mesto.