Originalni deli Mercedes-Benz.

Preventivna skrb za vaše vozilo Mercedes

Vsi originalni deli Mercedes-Benz izpolnjujejo enake zahteve, kot veljajo za vsa vozila Mercedes-Benz, ki zapustijo našo tovarno. Prepričani smo, da po več kot 100-letni tradiciji izdelovanja vozil in delov lahko ohranimo vse dobre lastnosti vašega vozila. Tudi po sto tisoč prevoženih kilometrih lahko pričakujete vrhunsko kakovost, preverjeno varnost in visoko zanesljivost. Z izredno dolgo življenjsko dobo ter odličnim razmerjem med ceno in storitvami so naši originalni deli tudi izjemno ekonomični.

Z natančnimi napotki proizvajalca ter obsežnimi kontrolami in testi zagotovljamo, da vsak originalni del Mercedes-Benz ustreza najvišjim standardom kakovosti in najnovejšemu razvoju tehnologije. Da so naši izdelki vrhunske kakovosti zares nekaj posebnega, dokazuje tudi edinstvena hologramska embalaža, ki ščiti izdelek in prav tako vas.

Naši logistični centri po svetu so povezani v mrežo, tako da lahko originalne dele Mercedes-Benz za popravilo vašega vozila kar se da hitro dostavimo vašemu prodajalcu. V paketni ponudbo originalnih delov Mercedes-Benz je vključena tudi montaža, zato so stroški popravila povsem pregledni in natanko določljivi že pred začetkom popravila.