Obsežne rešitve za učinkovitejši transport

Za zelo nizke skupne stroške in trajno dobičkonosnost danes samo varčna, zanesljiva vozila niso dovolj. Varno prispetje je prav tako odločujoče za učinkovit transport. Poleg tega tudi servis in storitve, ki zvišujejo razpoložljivost vozila. Od prvega dne naprej do konca trajanja uporabe.

Izjemna transportna učinkovitost

Za zmanjšanje obratovalnih stroškov in še večji dobiček obstaja veliko možnosti. Denimo zmanjšanje stroškov v zvezi z vozilom, kot so nakup, poraba, vzdrževanje in popravilo. Seveda je mogoče varčevati tudi pri uporabi vozila. S storitvami, ki npr. prispevajo k zmanjšanju stroškov za osebje in upravljanje vašega podjetja. Prav tako ne smemo zanemariti varnostnih in asistenčnih sistemov, zaradi katerih je vsaka vožnja bolj varna oz. tovor zanesljivo prispe na cilj. In goste mreže servisnih delavnic po vsej Evropi s storitvami, prilagojenimi vašim potrebam, ki zvišujejo razpoložljivost vašega vozila. Na kratko: vse naredimo za neprestano izpopolnjevanje transportne učinkovitosti. Prepričajte se.

Velika gospodarnost

Kombinacija učinkovite, zanesljive tehnike vozila, vodilnih varnostnih tehnologij in servisnih storitev omogoča zmanjšanje skupnih stroškov in tako večji dobiček. Z vsakim prevoženim kilometrom.