Po meri - prav za lahki dostavni promet

Uporaba

Da boste kar najbolje pripravljeni za delo v dostavnem prometu od 6,5 - 16 t, skrbi idealno ergonomsko oblikovano in udobno voznikovo delovno mesto. Močni motorji Euro VI, samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3 in suvereno, zanesljivo obnašanje med vožnjo žanjejo navdušenje.

Atego je tovorno vozilo z bogato opremo za različne namene, ki omogoča, da gre delo v dostavnem prometu lahko od rok.

Štiri 2300 mm široke kabine mu ne dajejo samo markantne, nezamenljive pojave, ampak prepričajo tudi z neverjetnimi notranjimi odlikami. Za zelo specializirane namene je mogoče izbirati med tremi različicami kokpita, ki v povezavi s kombiniranim instrumentom, večfunkcijskim volanom in udobnimi sedeži omogočajo izjemno delovno in vozno udobje. Vsi komandni elementi in odlagališča so nameščeni ergonomsko in omogočajo enostavno upravljanje vozila.

Tudi med vožnjo je takoj čutiti Ategove odlike. Denimo natančno krmilo in vodenje zadnje preme za izjemno točno krmiljenje, samodejno prestavljanje Mercedes PowerShift 3 ter močne in hkrati varčne 4- in 6-valjne vrstne motorje.

Ker so zahteve glede vozila v dostavnem prometu zelo različne, Atego tudi s svojo naklonjenostjo nadgradnjam ne pušča odprtih želja. Ta se začne že pri njegovi zasnovi elektrike in elektronike ter se še zdaleč ne konča z najbolj različnimi tovarniškimi rešitvami s pomočjo predopreme.

Vse v enem: z Ategom ste popolnoma pripravljeni na vsakodnevno delo v dostavnem prometu od 6,5 - 16 t . Danes in jutri.