Novi Actros

Prodor v novo dimenzijo

Odlično prilagojen na zahteve prihodnosti ter s tem na vaše zahteve.

Od sprednje obloge do maske hladilnika in strehe: prepoznavno oblikovana zunanjost, prilagojena mednarodnem transportu, poskrbi za to, da ima novo vozilo Actros tudi videz nove dimenzije, in hkrati na impresiven način razkriva njegove notranje odlike, kot so svetel, prijazen ambient ter jasna razmejitev delovnega mesta in bivalnega prostora. Novi Actros s svojimi voznikovimi kabinami za različna področja uporabe v mednarodnem transportu odpira še nedosežene dimenzije dela, bivanja ter spanja. Vse 2500 mm široke voznikove kabine so serijsko opremljene z ravnimi tlemi, 2300 mm široke kabine pa po želji. Stojna višina med sedeži: do 2,13 m. Poleg tega je občutno bolj prostoren in ima več prostora za odlaganje kot njegov predhodnik.

Še učinkovitejši!

Da bi dosegli gospodarnost, ki zasenči vse dosedanje, smo novi Actros opremili z veliko inovacijami za zmanjševanje porabe in s posebno varčnimi motorji. Zmanjšana poraba goriva do 6 % pri razredu Euro V. Novi Actros je eden izmed prvih z motorji, ki poleg standardov Euro V in EEV že zdaj izpolnjujejo Euro VI – in to z 3-odstotno manjšo porabo v primerjavi s predhodnikom Euro V. Izjemno nizke skupne stroške pri novem vozilu Actros zagotavljajo inovativna tehnologija ter storitve, ki so posebej prilagojene vašim potrebam: vse od telematskega sistema FleetBoard®, celostnih servisnih storitev CharterWay Service Complete, ugodnega lizinga, financiranja in zavarovanja do šole varčne vožnje za voznike. Vse to za manj denarja in z večjim dobičkom.

Še bolj dinamičen!

Za enkraten občutek vožnje smo novemu vozilu Actros dodali inovativno vodenje zadnje preme, krmiljenje z zelo natančnim odzivom in širok, bolj tog okvir. Motorji s spontanim odzivom, ki so na voljo v štirih stopnjah zmogljivosti od 310 kW do 375 kW, zagotavljajo skupaj s serijskim samodejnim menjalnikom Mercedes PowerShift 3 in z dodatnimi voznimi načini gospodaren užitek pri vožnji. Poleg tega novi Actros poskrbi še za veliko drugih prednosti na cesti, kot so izbirni previsi okvirja za izboljšanje hitre priključitve nadgradenj in razširjena ponudba medosnih razdalj. Rezervoar s prostornino do 1300 l pri cestnih vlečnih vozilih in poljubne kombinacije posameznih rezervoarjev dodatno izboljšajo prilagoditev različnim področjem uporabe. Kratko povedano: novi Actros je vozilo, ki je odlično prilagojeno vašim potrebam in primerno za vsak namen v mednarodnem transportu.