Prednosti

Težek dostavni promet, lahka odločitev:

novi Axor

Odlična zanesljivost, visoka nosilnost, nizka poraba in prijetno udobje za voznika – vse te lastnosti odlikujejo novo vozilo Axor v težkem dostavnem prometu, in to v več pogledih.

Prav visoka kakovost v veliki meri prispeva k udobju na delovnem mestu v novem vozilu Axor. Ta vas bo prepričal z vsega skupaj štirimi voznikovimi kabinami, zglednim preprostim upravljanjem in veliko vozniku prijazne opreme, in sicer od novega serijskega večfunkcijskega volana do udobnih ležišč in opcijskih sistemov za vozno dinamiko in asistenco vozniku. Visoko udobje med delom omogočajo tudi tri različne izvedbe kokpita, prilagojene namenu uporabe, in sicer z zgledno ergonomijo, praktičnimi odlagalnimi mesti in materiali, enostavnimi za vzdrževanje. Kratko povedano: novo vozilo Axor omogoča dovolj delovnega prostora, ki vas ne bo prepričal samo s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z visoko kakovostno opremo in videzom.

Tudi razni varnostni sistemi, kot je na primer opcijski zavorni sistem Telligent®, ki v zaznanih kritičnih situacijah bliskovito reagira, sistema ABS, ASR, kolutne zavore z notranjim prezračevanjem, opcijska regulacija stabilnosti Telligent® in opcijska regulacija razdalje Telligent® zagotavljajo varno ter zanesljivo vožnjo z novim vozilom Axor z močjo od 265 kW.

Novi Axor visoko kakovost zagotavlja tudi pri motorjih, udobnem pretikanju in voznih lastnostih, kar ugodno vpliva na stroške življenjskega cikla.