Aktualne teme

Obiščite nas od 20. do 27. septembra v Hannovru.

Slogan letošnje razstave gospodarskih vozil je »Doživite nova merila«. Kot pionirji izdelave vozil družba Daimler AG še danes sooblikuje prihodnost mobilnosti.

Obiščite stojnico Mercedes-Benz v dvorani 14/15, kjer boste našli obširen program vozil, in doživite nova merila s področja tehnologije, inovacij in storitev.

Novosti sejma

Kot novost letošnje mednarodne avtomobilske razstave (IAA) predstavljamo novo vozilo Antos. Popolnoma nov razred tovornih vozil, ki je bil posebej oblikovan za izpolnjevanje raznovrstnih zahtev težkega tranzitnega prometa od 18 t naprej ter postavlja nova merila na področju učinkovitosti in upravljanja.

Doživite nove dimenzije tranzitnega prometa z novim vozilom Actros. »Gospodarsko vozilo leta 2012« (Truck of the year 2012) je odlično prilagojeno zahtevam prihodnosti in vas bo navdušilo z izjemno udobno vožnjo, visoko stopnjo gospodarnosti in izboljšano vozno dinamiko.

Obe seriji se ponašata z novimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, kot je sistem Active Brake Assist 3, ki lahko v primeru mirujočih ovir zdaj izvede tudi polno zaviranje. Izkoristite možnost in se udeležite predstavitve sistema Active Brake Assist 3 v živo na testnem terenu.

Posebna vozila družbe Mercedes-Benz pa na mednarodni razstavi gospodarskih vozil oznanjajo novo ero – nosilec tehnoloških inovacij Euro IV na sejmu ponuja prvi vpogled v novosti Unimoga prihodnosti, ki je še varčnejši in učinkovitejši ter bolj inovativen. Raznolikost Unimoga dopolnjujeta še kosilnica Trio U 400 in spektakularna projektna študija. Vozilo Econic LNG/CNG prinaša zmožnost nizkega vnosa v mestnem tranzitnem prometu. Zetros pa se ponaša z vozilom za gašenje na letališčih 6x6.

Posebno spletno mesto z vtisi v živo

S posebnim spletnim mestom želimo od 20. septembra delček mednarodne avtomobilske razstave prinesti tudi v vaš dom. Že zdaj se lahko veselite številnih uporabnih informacij o tovornih vozilih družbe Mercedes-Benz. Ekskluzivne slike, videoposnetki in spletne kamere s prenosom v živo vas pričakujejo.