Profesionalec za profesionalce na gradbišču

Da boste še bolje pripravljeni na naloge s področja pomožnih gradbenih storitev, so zdaj na voljo nove voznikove kabine, ki prepričajo z boljšo ergonomsko zasnovo in izboljšanim udobjem pri delu. Navdušili vas bodo tudi serijski novi in zmogljivi motorji Euro VI, samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3 ter suvereno in zanesljivo odzivanje vozila.

Novi Atego predstavlja novo generacijo tovornih vozil z obsežno novo opremo, s katero bo šlo delo na področju pomožnih gradbenih storitev lažje od rok.

Voznikova kabina, oprema

Nove voznikove kabine vozilu Atego ne podelijo zgolj prepoznavnega in edinstvenega videza, temveč prepričajo tudi z izjemno notranjostjo. Za odlično prilagoditev različnim področjem uporabe je Atego na voljo s tremi izvedbami kokpita, ki v povezavi z novim kombiniranim inštrumentom, novim večfunkcijskim volanom in udobnimi sedeži poskrbijo za visoko udobje med vožnjo in pri delu. Vsi upravljalni elementi in odlagališča so ergonomsko porazdeljeni in omogočajo preprosto uporabo pri delu v vozilu.

Motorji, menjalniki

Tudi med vožnjo postane takoj jasno: številne nove prednosti vozila Atego se pri uporabi nemudoma izkažejo. Sem spadajo npr. novo krmiljenje, na novo razvito vodenje zadnje preme, serijski samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3 ter zmogljivi in varčni 4- in 6-valjni vrstni motorji.

Udobje med vožnjo, preprosta priključitev nadgradenj

Ker so zahteve pri delu na področju pomožnih gradbenih storitev raznolike, novo vozilo Atego tudi pri preprosti priključitvi nadgradenj izpolni vsako željo. To se začne pri najrazličnejših tovarniških rešitvah za predpriprave in se nadaljuje pri opcijski kabini za ekipo. Tako lahko z gotovostjo rečemo, da ste z novim vozilom Atego bolje pripravljeni na vsakodnevne naloge na področju pomožnih gradbenih storitev, danes in v prihodnosti.