Učinkovitejša vožnja, učinkovitejša gradnja

Pri razvoju in konstruiranju vozila Arocs smo realizirali številne tehnične ukrepe, ki vsi sledijo zgolj enemu cilju: več učinkovitosti. Konkretno to pomeni manjšo porabo in manjše stroške – od prvega dne naprej in v celotnem obdobju uporabe.

Z vozilom Arocs bo delo v gradbeništvu bolj učinkovito kot kdajkoli prej. Ker varčuje tam, kjer je to odločilnega pomena: pri porabi. Bistven dejavnik pri tem je samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3, ki je pri vozilu Arocs serijsko vgrajen. Vendar se visoka učinkovitost vozila Arocs začne že prej. Zmogljivi motorji Euro VI ne porabijo zgolj občutno manj goriva, ampak imajo poleg tega še bistveno daljšo življenjsko dobo. Varčni dodatni porabniki, dodelana aerodinamika in nizek kotalni upor dodatno znižajo stroške goriva.

Poleg tega pri varčevanju z gorivom pomagata tudi podpora za voznika s serijsko funkcijo EcoSupport sistema FleetBoard® in opcijska analiza uporabe vozila FleetBoard®.

Za nizke skupne stroške smo vozilu Arocs omogočili še dolge servisne intervale glede na obremenitev in konstrukcijo, ki jo je mogoče preprosto popraviti in vzdrževati. Podaljšana življenjska doba številnih komponent in nenazadnje preprosta priključitev nadgradenj prav tako povečata gospodarnost vozila Arocs.

Tako lahko z gotovostjo rečemo, da vozilo Arocs pri vsaki uporabi veliko doprinese v gradbeno panogo, zaradi česar boste še učinkovitejši in uspešnejši – vsak dan in pri vsaki uporabi v gradbeni panogi.