Iskanje

Ugodno in učinkovito.

Rešitve Mercedes-Benz Business Solutions so stroškovno ugodne, kar je temelj uspeha za vsako podjetje. Vedno postavljamo v ospredje finančne prednosti za vaše podjetje – od razvoja in opreme vozil v voznem parku ter gospodarnih možnosti nakupa do široke palete storitev in možnosti avarovanja. Za nizke stroške z enostavnim upravljanjem in transparentno strukturo.

  Ponudba voznega parka

  Paketi za vozni park

  Poslovni lizing

  S poslovnim lizingom boste vedno imeli dober pregled nad stroški vozil. Ta možnost združuje lizinško pogodbo in avtomobilsko zavarovanje s številnimi prednostmi, ki vam dajejo fleksibilnost pri vaših financah in celovito raven kritja hkrati. 

  • Prilagojena plačila
   Poslovni lizing vam daje večjo fleksibilnost. Poleg tega, da imate korist od najdaljšega obdobja 60 mesecev, lahko prilagodite obrok lizinga glede na število prevoženih kilometrov ali glede na svoje potrebe.
  • Enostavna vrnitev po koncu lizinga
   Ko pogodba poteče, vaše vozilo preprosto vzamemo nazaj. Zaradi zajamčene preostale vrednosti vas ne bomo bremenili za dodatna plačila – če ste avtomobil uporabljali pravilno in ga vrnili v brezhibnem stanju². Če ste naredili več ali manj kilometrov, kot je bilo dogovorjeno, se to uredi na pošten in transparenten način na podlagi klavzul v pogodbi.
  • Mobilno in avtomobilsko zavarovalno kritje z ugodnimi mesečnimi obroki
   Skupni mesečni obrok vključuje ugodno premijo za kasko zavarovanje, ki v času trajanja pogodbe ostane fiksna, tudi če pride do škodnega zahtevka. 

  ² V skladu s pogoji v pogodbi.