Razred X | tehnični podatki | Mercedes-Benz

Pod pokrovom motorja: tehnični podatki, mere in mase razreda X.

Mere in mase.

Tip vozila
Višina
Funkcija za zagon/zaustavitev ECO

Suvereno napredovanje z močnimi motorji.

5 razpoložljivih različic dizelskega motorja.

V vsakem pogonu razreda X utripa močno in vzdržljivo srce. Odličen dizelski motor V6 [X 350 d 4MATIC. Kombinirana poraba goriva: 9,0–8,8 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 236–230 g/km] 1* z maksimalnim navorom 550 Nm in veliko močjo navdušuje že pri nizkem številu obratov. Tako skoraj ni omejitev pri vožnji na cesti kot tudi na terenu. Vsem različicam motorja je skupen direktni vbrizg s skupnim vodom s piezo vbrizgalnimi šobami, turbopolnjenje in tehnologija SCR (Selective Catalytic Reduction) za čiščenje izpušnih plinov ter sposobnost vleke tudi težkih vlečnih obremenitev.

1

X 350 d 4MATIC v povezavi s 7G-TRONIC PLUS. Poraba goriva v naseljih/zunaj naselij/kombinirana: 10,3–10,0/8,3–8,1/9,0–8,8 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 236–230 g/km [*]. Dejanske vrednosti porabe so med drugim odvisne od mase vozila in od izbrane opreme.

Motorji in vrednosti porabe.

Tip vozila
Višina
Funkcija za zagon/zaustavitev ECO
Originalna dodatna oprema (npr. strešna ograjica, snemljiva trda streha itd.) lahko spremeni relevantne lastnosti vozila, kot so na primer masa, kotalni upor in zračni upor in lahko poleg prometnih in vremenskih pogojev vpliva na vrednosti porabe in vozne zmogljivosti. Več tehničnih podatkov najdete na www.mercedes-benz.de
* Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO2 novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO2 in porabi elektrike« novih osebnih vozil, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum