Vito Tourer | Dostavna vozila Mercedes-Benz

Vaše podjetje popelje še dlje: Vito Tourer.

Presežek možnosti.

Vito. Hoče, zmore, stori.

Želite biti vedno pripravljeni za delo? Se ne morete upreti novim izzivom? Ste pri svojem delu popolnoma osredotočeni na cilje? Potem vam je Vito Tourer pisan na kožo. Vito Tourer vas popelje še dlje – tako na cesti kot tudi pri uspehu vašega podjetja. Vozilo svoje prednosti kaže tudi na področjih gospodarnosti, kakovosti, prilagodljivost in varnosti. Je strokovnjak za prevoz oseb – za njegov nastanek so namreč odgovorni pravi strokovnjaki za gospodarska vozila.

Z inovativnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi boste vaše cilje dosegali še varneje. S pogonom na zadnja kolesa ali z vsekolesnim pogonom, kot Vito Tourer BASE, PRO ali SELECT: izberite ustrezno vozilo za svoje potrebe.

Bogato omrežje partnerjev Mercedes-Benz s številnimi storitvami poskrbi, da vaš Vito Tourer neprestano ohranja svojo zanesljivost. Pri vzdrževanju in popravilih zaupajte servisu Mercedes-Benz. Saj kar najboljše pozna vaše vozilo. Vito Tourer tako dolgo ostane vaš zanesljiv pomočnik.

Dostavna vozila Mercedes-Benz. Born to run.

Odlike.

  1. Kakovost
  2. Gospodarnost
  3. Varnost
  4. Prilagodljivost
  5. Udobje
Pripravljen, ko ga potrebujete.    

Vozilo Vito boste hitro začeli ceniti kot svojega nepogrešljivega partnerja. Zato bomo storili vse, da bo vaše razmerje kolikor je mogoče dolgo. Ob dostavi prejmete preverjeno vozilo kakovosti Mercedes-Benz, ki je uspešno prestalo 5,5 milijonov kilometrov preizkusnih voženj in številne druge teste. Vito je zasnovan za visoke zahteve, ki jih mora izpolnjevati vozilo za poslovno uporabo. Obsežna protikorozijska zaščita s popolnoma galvanizirano karoserijo poskrbi, da tudi po številnih letih še vedno neprimerljivo predstavlja vaše podjetje.

Z vozilom Vito se odločite za vozilo, na katerega se lahko zanesete – tega ni mogoče zanikati. S svojo vsestranskostjo vas podpira pri vseh nalogah. Moto »Mercedes-Benz Vans. Born to run.« namreč v sebi nosi tudi obljubo.

Z izjemno zanesljivostjo še korak naprej.

Kdor z viri ravna gospodarno, je za vsako podjetje dragocen partner. Vito Tourer je zato opremljen z vsem potrebnim, da s svojo gospodarnostjo poveča uspeh vašega podjetja. Za Mercedes-Benz značilna zanesljivost in dolga življenjska doba ne poznata meja. Ti dve lastnosti poskrbita, da vam Vito Tourer stoji ob strani, ko ga potrebujete. K temu prispevajo tudi dolgi servisni intervali do 40.000 km. Majhne stroške vzdrževanja in popravil pa jamči predvsem izjemna kakovost izdelka. Da bo Vito Tourer tudi po številnih letih ostal v dobri formi, smo ga opremili z odlično protikorozijsko zaščito, med drugim tudi s popolnoma galvanizirano karoserijo.

Popolna varnost – pri vseh vožnjah.

Zgledni varnostni in asistenčni sistemi v vozilu Vito Tourer pomenijo prednost za vse: za vaše potnike, za vas in celo za druge udeležence v prometu. Vključeni so na primer serijski asistent za bočni veter in asistent pazljivost ATTENTION ASSIST, najnovejša generacija elektronskega stabilizacijskega programa ESP® ter zaščita z do šestimi zračnimi mehovi. Reševalna nalepka s kodo QR na stebričku B omogoča, da reševalci nemudoma odčitajo reševalno karto vozila.

Vrhunec predstavlja opcijski COLLISION PREVENTION ASSIST, ki tudi zunaj mest nadzira razdaljo do sprednjih vozil in opozori na morebitno nevarnost trka. Po želji sta na voljo tudi kamera za vzvratno vožnjo in preventivni sistem za zaščito potnikov PRE-SAFE®. Če želite varnostno opremo vozila Vito Tourer še dodatno nadgraditi, vas dodatna oprema za varnost gotovo ne bo razočarala. Vsem je skupno eno: pomoč pri varnem uresničevanju ciljev.

Presežek možnosti.

Ne glede na cilj vas Vito Tourer podpira pri tem, da ga uspešno dosežete. Trije modeli »BASE«, »PRO« in »SELECT« so popolnoma prilagojeni vašim potrebam in potnikom. Udobno vozilo za potovanja ali vozilo za potrebe prevoza vašega hotela – Vito Tourer SELECT z dvema nastavljivima trisedežnima klopema je najboljša rešitev. Potnike lahko razvajate tudi s svetlobo in svežim zrakom ter naročite opcijsko panoramsko pomično strešno okno. Si želite izjemno vsestranski taksi ali vozilo za svoje društvo? Potem spoznajte Vito Tourer PRO. Če se želite s svojo ekipo odpraviti na prizorišče tekmovanja, je najboljša izbira Vito Tourer BASE.

Glede na dolžino vozila lahko v potniškem prostoru namestite dve oz. v posebej dolgi različici celo tri vrste sedežev s po dvema ali tremi sedeži. Za opremljenost notranjosti z devetimi sedeži se odločite za tri vrste sedežev v potniškem prostoru (razporeditev 2–2–3) ali za klop za sovoznika spredaj in dve trisedežni klopi zadaj. In kar je najboljše: tudi pri zasebnih vožnjah vam vsestranskost vozil Vito Tourer pride prav.

Neverjetno, kako udobno je lahko delovno mesto.

Prepustite se prijetnim stranem svoje službe: Vito Tourer vas s prostorno notranjostjo spravi v najboljše razpoloženje za delo. Sedeži prepričajo z robustnimi prevlekami iz blaga, na ergonomskem oblazinjenju pa boste tudi na dolgih vožnjah uživali v največjem udobju. Za hladne dni je na voljo opcijsko ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža, ki poskrbi za še dodatno udobje. Z opcijsko klopjo za sovoznika imate spredaj dovolj prostora za dva sopotnika.

Z elektromehanskim servovolanom in možnostmi tempomat, večfunkcijski volan z nastavljivim volanskim drogom in potovalni računalnik se z lahkoto odpeljete na delovišče. Tudi opcijska klimatska naprava oz. opcijsko samodejno uravnavanje klimatizacije pomaga ohraniti prijetno hladno okolje.

Na željo dobavljivi zvočni sistemi na poti skrbijo za najboljšo povezanost in dobro razvedrilo, navigacijska sistema Audio 40 in Becker® MAP PILOT pa poskrbita, da gotovo prispete na cilj. Če želite kakovost vozila Vito Tourer še dodatno nadgraditi, naročite opcijski paket kroma za notranjost. Ker vsaka uspešno opravljena naloga zahteva veliko prostora za odlaganje, smo vozilo Vito Tourer opremili s številnimi priročnimi predali za shranjevanje.

Vedno pripravljen priskočiti na pomoč.

Vito Tourer, sistem PRE-SAFE

Sistem PRE-SAFE®

Vito Tourer, aktivni asistent za parkiranje

Aktivni asistent za parkiranje

Vito Tourer, samodejno vklapljanje luči za vožnjo

Samodejno vklapljanje luči za vožnjo

Vito Tourer, asistent za ohranjanje smeri

Asistent za ohranjanje smeri

Vito Tourer, COLLISION PREVENTION ASSIST

Asistent za preprečevanje trka COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Tourer, asistent za mrtvi kot

Asistent za mrtvi kot

[*] Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO2 novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO2 in porabi elektrike novih osebnih vozil«, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).