Vito Mixto | Dostavno vozilo Mercedes-Benz

Pripravljen za vsako nalogo: Vito Mixto.

Popelje podjetje korak dlje – na cesti in pri uspehu.

Vito. Hoče, zmore, stori.

Želite biti vedno pripravljeni za delo? Se ne morete upreti novim izzivom? Ste pri svojem delu popolnoma osredotočeni na cilje? Potem ste z vozilom Vito ustvarjeni drug za drugega. Vito vas popelje še dlje – tako na cesti kot tudi pri uspehu vašega podjetja. Vozilo svoje prednosti kaže tudi na področjih gospodarnosti, kakovosti, prilagodljivost in varnosti. Za njegov nastanek so namreč odgovorni strokovnjaki za gospodarska vozila.

Bogato omrežje partnerjev Mercedes-Benz s številnimi storitvami poskrbi, da vaš Vito neprestano ohranja svojo zanesljivost. Pri vzdrževanju in popravilih zaupajte servisu Mercedes-Benz. Saj kar najboljše pozna vaše vozilo. Tako bo Vito dolgo ostal vaš zanesljiv pomočnik.

Dostavna vozila Mercedes-Benz. Born to run.

Odlike.

  1. Kakovost
  2. Gospodarnost
  3. Varnost
  4. Prilagodljivost
  5. Udobje
Pripravljen, ko ga potrebujete.

Vozilo Vito boste hitro začeli ceniti kot svojega nepogrešljivega partnerja. Zato bomo storili vse, da bo vaše razmerje kolikor je mogoče dolgo. Ob dostavi prejmete preverjeno vozilo kakovosti Mercedes-Benz, ki je uspešno prestalo 5,5 milijonov kilometrov preizkusnih voženj in številne druge teste. Vito je zasnovan za visoke zahteve, ki jih mora izpolnjevati vozilo za poslovno uporabo. Obsežna protikorozijska zaščita s popolnoma galvanizirano karoserijo poskrbi, da tudi po številnih letih še vedno neprimerljivo predstavlja vaše podjetje.

Z vozilom Vito se odločite za vozilo, na katerega se lahko zanesete – tega ni mogoče zanikati. S svojo vsestranskostjo vas podpira pri vseh nalogah. Moto »Mercedes-Benz Vans. Born to run.« namreč v sebi nosi tudi obljubo.

Doživite svoj gospodarski čudež.

Kdor z viri ravna gospodarno, je za vsako podjetje dragocen partner. Vito je zato opremljen z vsem potrebnim, da s svojo gospodarnostjo poveča uspeh vašega podjetja. Tako kot tudi zanesljivost in dolga življenjska doba, ki sta značilni za Mercedes-Benz. Ti dve lastnosti poskrbita, da vam Vito stoji ob strani, ko ga potrebujete. K temu prispevajo tudi dolgi servisni intervali do 40.000 km. Majhne stroške vzdrževanja in popravil pa jamči predvsem izjemna kakovost izdelka. Da bo Vito tudi po številnih letih ostal v dobri formi, smo ga opremili z odlično protikorozijsko zaščito, med drugim tudi s popolnoma galvanizirano karoserijo.

Izpolnite svoje cilje. Z zgledno varnostjo.

Zgledni varnostni in asistenčni sistemi v vozilu Vito pomenijo prednost za vse: za vas, vaše sopotnike in celo za druge udeležence v prometu. Tudi vaš tovor uživa v kakovostni vožnji z vozilom Vito. Serijsko so vgrajeni asistent za bočni veter, asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST, zračni meh za voznika, zračni meh za sovoznika za Vito Mixto v povezavi z dovoljenjem za osebna vozila (M1) in najnovejša generacija elektronskega stabilizacijskega programa ADAPTIVE ESP®. Na uravnavanje vozne dinamike poleg tega vpliva tudi natovorjenost vozila. Reševalna nalepka s kodo QR na stebričku B omogoča, da reševalci nemudoma odčitajo reševalno karto vozila.

Vrhunec predstavlja opcijski COLLISION PREVENTION ASSIST, ki tudi zunaj mest nadzira razdaljo do sprednjih vozil in opozori na morebitno nevarnost trka. Po želji lahko vozilo opremite tudi z zračno zaveso in bočnim zračnim mehom za prsni koš in medenico za voznika in sovoznika ter s preventivnim sistemom za zaščito potnikov PRE-SAFE®. Če želite varnost vozila Vito še dodatno nadgraditi, vas dodatna oprema za varnost gotovo ne bo razočarala. Vsem je skupno eno: pomagajo vam, da cilj dosežete varneje.
 

Poskrbi za razbremenitev.

V vozilu Vito je dovolj prostora za vse, kar morate vzeti s seboj. Z največjo nosilnostjo do 1374 kg (zaprto dostavno vozilo) in z dolžino prtljažnega prostora do 3 m lahko s tem 3200 kg vozilom prevažate najrazličnejši tovor. Še več: s 3 dolžinami vozila, 2 medosnima razdaljama, prilagodljivim varnostnim sistemom in uporabnimi ločilnimi stenami omogoča najrazličnejše prilagoditve po meri za transportne potrebe vašega podjetja.

Nenazadnje opravilo ni nikoli samo opravilo. Predvsem če morate poleg tovora prevažati tudi osebe. Za ta namen je prava rešitev Vito Mixto. Delna zastekljenost, udoben vstop in raznolike možnosti razporeditve sedežev za do šest oseb poskrbijo za funkcionalnost in udobje. Po potrebi je mogoče opcijsko zadnjo sedežno klop odstraniti v le nekaj korakih.

Še več: z velikimi odprtinami vrat in nizkim nakladalnim robom postanejo z vozilom Vito tudi najzahtevnejše naloge otročje lahke – za še več udobja, učinkovitosti in varnosti pri natovarjanju in raztovarjanju.

Naj delo postane užitek.

Prepustite se prijetnim stranem svoje službe: Vito vas s prostorno notranjostjo spravi v najboljše razpoloženje za delo. Sedeži prepričajo z robustnimi prevlekami iz blaga, na ergonomskem oblazinjenju pa boste tudi na dolgih vožnjah uživali v največjem udobju. Za hladne dni je na voljo opcijsko ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža, ki poskrbi za še dodatno udobje. Če spredaj potrebujete prostor za dva sopotnika, lahko naročite opcijsko klop za sovoznika.

Z elektromehanskim servovolanom in možnostmi tempomat, večfunkcijski volan z nastavljivim volanskim drogom in potovalni računalnik se z lahkoto odpeljete na delovišče. Tudi opcijska klimatska naprava oz. opcijsko samodejno uravnavanje klimatizacije pomaga ohraniti prijetno hladno okolje.

Na željo dobavljivi zvočni sistemi na poti skrbijo za najboljšo povezanost in dobro razvedrilo, navigacijski sistem Audio 40 ali Becker® MAP PILOT pa jamči, da gotovo prispete na cilj. Če želite kakovost vozila Vito še dodatno nadgraditi, naročite opcijski paket kroma za notranjost. Ker vsaka uspešno opravljena naloga zahteva veliko prostora za odlaganje, smo vozilo Vito opremili s številnimi priročnimi predali za shranjevanje.

Karoserija.

Dolžina vozila
Kompaktna
Dolga
Posebno dolga
Površina prtljažnega prostora
Dolžina prtljažnega prostora
Prostornina prtljažnega prostora
 Maks. nosilnost
1,86 m2
2433 mm
3,1 m3
1310 kg
2,26 m2 
2678 mm
3,6 m3
1285 kg
2,26 m2
2678 mm
 3,6 m3
1.260

Popolnoma varna vožnja.

Kakovostno varnostno opremo v vozilu Vito sestavljata na primer serijski asistent za bočni veter in asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST. Poleg serijskega zračnega meha za voznika so opcijsko na voljo zračni meh za sovoznika, bočni zračni meh za prsni koš in medenico ter zračna zavesa spredaj. Opozorilni sistem za trk COLLISION PREVENTION ASSIST in asistent za ohranjanje smeri ter asistent za mrtvi kot na željo še dodatno nadgradijo varnost.

Vito Mixto, inteligentni sistem luči LED

Inteligentni sistem luči LED

Vito Mixto, ATTENTION ASSIST

Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST

Vito Mixto, asistent za bočni veter

Asistent za bočni veter

Vito Mixto, COLLISION PREVENTION ASSIST

Asistent za preprečevanje trka COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Mixto, asistent za ohranjanje smeri

Asistent za ohranjanje smeri

Vito Mixto, asistent za mrtvi kot

Asistent za mrtvi kot

[*] Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO2 novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO2 in porabi elektrike novih osebnih vozil«, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).