eVito Tourer | Lizing | Obrt | Mercedes-Benz

Financiranje in storitve za vozilo eVito Tourer.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Servis Mercedes-Benz

Dobro zavarovani od samega začetka: vozilo eVito vključno s paketom vzdrževanja1 in certifikatom akumulatorja2.

1

V skladu s posebnimi pogoji integriranega paketa vzdrževanja za vozilo eVito.

2

V skladu s posebnimi pogoji certifikata za akumulatorje Mercedes-Benz za vozilo eVito.

Integrirani paket vzdrževanja1

Vključeni paket vzdrževanja krije stroške prvih štirih vzdrževanj v roku prvih štirih let v skladu s servisno knjižico in z navodili proizvajalca. Zaradi rednih in strokovnih pregledov visokovoltnih komponent ter drugih delov in funkcij vozila se lahko zanesete na pripravljenost in ohranjanje vrednosti vašega dostavnega vozila. Danes in v prihodnje.

Vključno s certifikatom akumulatorja2

Z brezplačnim certifikatom akumulatorja bo Daimler AG po klasičnem jamstvu naslednjih 6 let ali do 100.000 km skupnega števila prevoženih kilometrov prevzemal stroške za izpade na visokovoltnem akumulatorju in kupcu vozila Mercedes-Benz eVito jamčil, da največja zmogljivost visokovoltnih akumulatorjev v sklopu ne znaša manj kot 66 Ah.

24-urna pomoč Mercedes-Benz in MobiloVan.

Če pa kdaj kljub vsemu ne bi mogli nadaljevati poti, vam bo profesionalna 24-urna pomoč Mercedes-Benz pomagala priti na cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan1 so ta in številne druge koristne storitve del serijske opreme vsakega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito, Citan in Marco Polo ACTIVITY.

Za vsa vozila s prvo registracijo od 1. 10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V, razreda X, Marco Polo in Marco Polo HORIZON je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.

Lorem Ipsum