Sprinter Tourer | dostavno vozilo Mercedes-Benz

Prostornost, udobje in varnost: vozilo Sprinter Tourer.

Napreden, učinkovit, zanesljiv.

Napreden, učinkovit, zanesljiv.

Tako vsestranski, da boste gotovo našli pravega za svoje prevozne potrebe, hkrati pa bo s svojim videzom poskrbel za dober vtis. Novi Sprinter Tourer s tremi dolžinami vozila, dvema višinama strehe in do tremi vrstami sedežev nudi raznolikost, ki naredi vtis. S številnimi različicami vozila in opreme so na voljo gospodarska vozila vstopnega segmenta, kakor tudi bogato opremljena vozila Tourer s komfortnimi sedežnimi klopmi in luksuzno oblogo notranjosti .

Na komfortnih sedežnih klopeh, ki so na voljo prvič, lahko potniki individualno nastavljajo naklon naslonjala in položaj komfortnega vzglavnika – občuten dvig ravni udobja. Vozniki so deležni prednosti pametnega sistema prikazovanja ter modularne zasnove odlagalnih prostorov, ki jo je mogoče tako kot izbiro multimedijskih sistemov in sistemov za pomoč vozniku individualno prilagajati uporabi vozila.

Z inovacijami in več kot 20 leti izkušenj tako Sprinter postavlja nove mejnike na področju učinkovitosti in zanesljivosti naprednih transportnih rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale še korak dlje.

Odlike.

  1. Zasnova izdelkov
  2. Omrežje
  3. Rešitve za posamezne panoge
  4. Varnost
  5. Gospodarnost
Vsestransko prepričljiv.

Že po videzu je novo zaprto dostavno vozilo Sprinter vrhunsko: njegova oblika sledi sodobnim oblikovalskim smernicam Mercedes-Benz Sensual Purity. Novo podobo je dobil tudi kokpit, ki zdaj navdušuje teko z visokokakovostno zasnovo kot tudi z neprimerljivo funkcionalnostjo. Na primer s pametno, modularno zasnovo odlagalnih mest in sistemom KEYLESS-START.

Opcijska visokozmogljiva strešna klimatska naprava razvaja vaše potnike z ugodjem prijetne temperature. V popolnoma oblazinjenem potniškem prostoru je na voljo odlagalno mesto za mobilne telefone s funkcijo polnjenja prek vtičnice USB.

Glede na namembnost in želene vozne lastnosti lahko naročite vozilo Sprinter Tourer s pogonom na zadnji kolesi ali z vsekolesnim pogonom. Na voljo sta 6-stopenjski mehanski menjalnik in samodejni menjalnik 7G-TRONIC PLUS.  

Vaša mobilnost 4.0.

Za gospodarno in prijetno opravljanje dela so za vozila Sprinter po želji na voljo različni radii, multimedijski sistemi in rešitve za povezljivost. Glede na potrebe ponudba sega od držala za mobilni telefon, radia z vmesnikom Bluetooth® in funkcije za prostoročno telefoniranje do multimedijskega sistema z zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo, hitrega navigacijskega sistema na trdem disku s tridimenzionalnim prikazom zemljevida in integracije mobilnega telefona. Preprosto upravljanje, kot si ga lahko le želite. Multimedijske sisteme je tako na primer mogoče upravljati prek zaslona na dotik z visoko ločljivostjo ali upravljalnih gumbov na večfunkcijskem volanu. Vsi upravljalni elementi in prikazi so na dosegu roke in dobro čitljivi.
Ker si dela v sodobnem svetu brez digitalnih rešitev ne moremo več predstavljati, smo vozilo Sprinter opremili z integriranim komunikacijskim modulom, ki predstavlja tehnično osnovo za stalno povezavo vozila z internetom. To omogoča uporabo trenutnih in bodočih storitev Mercedes PRO. Njihove prednosti segajo od skrajšanja časa izpadov zahvaljujoč načrtovanju vzdrževanja s predvidevanjem do digitalnega dnevnika voženj, ki nadomešča delo s papirnimi dokumenti.

Do potankosti prilagojen svojemu namenu.

Sprinter Tourer nudi vsestranske možnosti: tri dolžine vozila, dve višini strehe in štiri motorne različice omogočajo številne konfiguracije. Tako lahko konfigurirate izrazito robustna vozila, na primer za uporabo na gradbišču, prav tako kot luksuzno opremljena vozila za prevoze pomembnih potnikov – povsem v skladu z vašimi potrebami. Za vrhunsko udobje potnikov so na voljo vse dvosedežne in trisedežne klopi kot komfortne sedežne klopi z nastavljivimi naslonjali in komfortnimi vzglavniki. Vozilo Sprinter Tourer skrbi za popolno udobje največ osmih potnikov in voznika.

Po potrebi je mogoče za prtljago, material ali orodje pripeti do 3500 kg dodatne mase. Z več kot 600 elementi dodatne opreme, med katerimi so tudi posebne rešitve za vozne parke in podvozja, lahko vozilo Sprinter Tourer še bolje prilagodite svojim potrebam.

Zgledna raven varnosti.

Sprinter je zasnovan za brezpogojno varnost. Odlična podlaga za to je njegova gola karoserija, ki je zaradi svoje konstrukcije in uporabljenih materialov še posebno stabilna.
Temu se pridružujejo še številni sistemi za pomoč vozniku. Kajti tudi najbolj izkušeni vozniki se lahko znajdejo v položajih, v katerih pomoč še kako prav pride. Ponudba sega od serijskega asistenta za bočni veter do aktivnega zavornega asistenta in asistenta za ohranjanje smeri – oba sta del serijske opreme za vozila z dovoljeno skupno maso nad 3500 kg. Tri rešitve s kamero (od kamere za vzvratno vožnjo s prikazom v notranjem ogledalu do 360-stopinjske kamere) po želji kupca še dodatno izboljšajo preglednost z voznikovega sedeža. Po želji dobavljivi visokozmogljivi žarometi LED v temi daleč in močno osvetljujejo cestišče.
V primeru nezgode lahko serijsko vgrajen zračni meh zaščiti voznika med trkom. Po želji je na voljo pet dodatnih zračnih mehov za voznika in sovoznika.

Gospodaren v vseh pogledih.

Nakup vozila Sprinter pomeni odločitev za vozilo, ki se s svojo izjemno gospodarnostjo dokazuje že več kot 20 let. Novi Sprinter s preverjeno kakovostjo in zanesljivostjo piše novo poglavje zgodbe o uspehu. Izkoristite njegovo gospodarnost že na samem začetku: privlačna začetna cena in številne možnosti vam omogočajo, da izberete in naročite, kar zares potrebujete.

Ker radi izboljšujemo, kar se zdi že dovolj dobro, smo poskrbeli za še varčnejšo porabo naših dizelskih motorjev in še bolj izkoristili njegovo prostornost. Sprinter z majhno porabo goriva in pametno funkcionalnostjo predstavlja vsestransko gospodarno rešitev za vašo mobilnost.

.

Dobrodošla pomoč v različnih okoliščinah na cesti.

Daljša vožnja po avtocesti, menjava voznega pasu na večpasovnicah ali manevriranje na klančinah: obstajajo različne situacije, ko so sistemi za pomoč vozniku zelo koristni. Vozilo Sprinter lahko opremite glede na namembnost in v skladu s potrebami. Vsi sistemi za pomoč vozniku imajo nekaj skupnega: sodobno tehnologijo. Na primer aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC, ki samostojno vzdržuje razdaljo do sprednjega vozila, ki jo nastavi voznik, in s tem pripomore, da so vožnje na dolgih relacijah bolj sproščene. Ali na primer paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero, asistent za parkiranje in Drive Away Assist, ki so z razgledom na okolico v veliko pomoč pri parkiranju in manevriranju.

Sprinter Tourer, aktivni zavorni asistent

Aktivni zavorni asistent

Sprinter Tourer, paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero

Sprinter Tourer, aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC

Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC

Sprinter Tourer, kamera za vzvratno vožnjo s prikazovalnikom v notranjem ogledalu

Kamera za vzvratno vožnjo s prikazovalnikom v notranjem ogledalu

Sprinter Tourer, asistent za mrtvi kot

Asistent za mrtvi kot s sistemom Rear Cross Traffic Alert

Sprinter Tourer, aktivni asistent za ohranjanje smeri

Aktivni asistent za ohranjanje smeri

Odlike dizajna sprednjega dela vozila z dodatno opremo.

Sprinter Tourer, kromirana maska hladilnika

Kromirana maska hladilnika

Sprinter Tourer, okvir maske hladilnika v barvi vozila

Okvir maske hladilnika v barvi vozila

Sprinter Tourer, lakirani odbijači

Lakirani odbijači

Sprinter Tourer, predpriprava za radio

Predpriprava za radio

Sprinter Tourer, navigacija

Navigacija

Sprinter Tourer, multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik

Multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik

Sprinter Tourer, digitalni radio (DAB)

digitalni radio (DAB)