Zaprto dostavno vozilo Sprinter | dostavno vozilo Mercedes-Benz

Vsestransko prepričljivo: zaprto dostavno vozilo Sprinter.

Napreden, učinkovit, zanesljiv.

Napreden, učinkovit, zanesljiv.

Tako vsestranski, da boste gotovo našli pravega za svoje prevozne potrebe, hkrati pa bo s svojim videzom poskrbel za dober vtis. Novo zaprto dostavno vozilo Sprinter s štirimi dolžinami vozila, tremi višinami strehe in tovornim prostorom do 17 m3 ponuja raznolikost, ki naredi vtis. S številnimi različicami vozila in opreme so na voljo gospodarska vozila vstopnega segmenta, kakor tudi bogato opremljena vozila.

Vozila, ki so zdaj na voljo tudi s pogonom na sprednja kolesa, imajo v primerjavi z vozili s pogonom na zadnja kolesa ugodnejšo začetno ceno, dodatno nosilnost in nižji nakladalni rob.

Tako lahko izkoristite prednosti pametnega sistema upravljanja in prikazovanja ter modularne zasnove odlagalnih prostorov, ki jo lahko tako kot izbiro multimedijskih sistemov in sistemov za pomoč vozniku individualno prilagodite svojim potrebam. Kar se je dobro obneslo, smo seveda obdržali. Brez večjih sprememb se npr. še vedno lahko uporabljajo preizkušene nadgradnje in predelave.

Z inovacijami in več kot 20 leti izkušenj tako Sprinter postavlja nove mejnike na področju učinkovitosti in zanesljivosti naprednih transportnih rešitev, ki bodo vaše podjetje popeljale še korak dlje.

Odlike.

  1. Zasnova izdelkov
  2. Omrežje
  3. Rešitve za posamezne panoge
  4. Varnost
  5. Gospodarnost
Prijeten na pogled, še prijetnejši za delo.

Že po videzu je novo zaprto dostavno vozilo Sprinter vrhunsko: njegova oblika sledi sodobnim oblikovalskim smernicam Mercedes-Benz Sensual Purity. Novo podobo je dobil tudi kokpit, ki zdaj navdušuje teko z visokokakovostno zasnovo kot tudi z neprimerljivo funkcionalnostjo. Na primer s pametno, modularno zasnovo odlagalnih mest in sistemom KEYLESS-START.

Prtljažni prostor lahko s praktičnimi dodatki, kot so na primer notranji strešni prtljažnik, plastična tla z izboljšano nosilnostjo in okrovi koles, na katere je mogoče naložiti tovor, priredite prav za svoje potrebe. Opcijski nosilec palet na nastopni stopnici drsnih vrat omogoča učinkovito pritrditev in stabilizira tovor med vožnjo po ovinkastih cestah.

Prednost predstavlja tudi velika ponudba različnih vrst pogona. Glede na namembnost in želene vozne lastnosti se lahko odločite za svoje zaprto dostavno vozilo Sprinter s pogonom na sprednji kolesi, na zadnji kolesi ali na vsekolesni pogon. Izbirati je mogoče med 6-stopenjskim mehanskim menjalnikom, samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS ali za ta segment edinstvenim samodejnim menjalnikom 9G-TRONIC.

Vaša mobilnost 4.0.

Za gospodarno in prijetno opravljanje dela so za vozila Sprinter po želji na voljo različni radii, multimedijski sistemi in rešitve za povezljivost. Glede na potrebe ponudba sega od držala za mobilni telefon, radia z vmesnikom Bluetooth® in funkcije za prostoročno telefoniranje do multimedijskega sistema z zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo, hitrega navigacijskega sistema na trdem disku s tridimenzionalnim prikazom zemljevida in integracije mobilnega telefona. Preprosto upravljanje, kot si ga lahko le želite. Multimedijske sisteme je tako na primer mogoče upravljati prek zaslona na dotik z visoko ločljivostjo ali upravljalnih gumbov na večfunkcijskem volanu. Vsi upravljalni elementi in prikazi so na dosegu roke in dobro čitljivi.
Ker si dela v sodobnem svetu brez digitalnih rešitev ne moremo več predstavljati, smo vozilo Sprinter opremili z integriranim komunikacijskim modulom, ki predstavlja tehnično osnovo za stalno povezavo vozila z internetom. To omogoča uporabo trenutnih in bodočih storitev Mercedes PRO. Njihove prednosti segajo od skrajšanja časa izpadov zahvaljujoč načrtovanju vzdrževanja s predvidevanjem do digitalnega dnevnika voženj, ki nadomešča delo s papirnimi dokumenti.

Kjer je treba opraviti prevoz, tam je tudi Sprinter.

Zaprto dostavno vozilo Sprinter ponuja pestro izbiro različic: štiri dolžine vozila, tri višine strehe in štiri motorne različice. Tako lahko konfigurirate vozila z največjo dovoljeno skupno maso do 5500 kg. Z najdaljšo med štirimi dolžinami vozila in najvišjo med tremi strehami je v zaprtem dostavnem vozilu Sprinter na voljo do 17 m3 tovornega prostora. Po potrebi je mogoče pripeti še do 3500 kg.

Z več kot 600 elementi dodatne opreme, med katerimi so na primer posebne rešitve za vozne parke in podvozja, je mogoče zaprto dostavno vozilo Sprinter do potankosti prilagoditi vašim potrebam. Z opcijsko opremo, kot so nosilec palet, obloženi okrovi koles in notranji strešni prtljažnik, je mnogo laže reševati številne prevozne naloge. Za posebne zahteve posameznih panog vam Mercedes-Benz VanSolution ponuja celovite tovarniške rešitve, v okviru partnerskega programa »Mercedes-Benz VanPartner« pa so vam na voljo možnosti za nadgradnjo in predelavo preizkušene kakovosti, pri čemer prejmete ločen račun za opravljeno storitev.

Zavarujte si svojo pot do uspeha.

Sprinter je zasnovan za brezpogojno varnost. Odlična podlaga za to je njegova gola karoserija, ki je zaradi svoje konstrukcije in uporabljenih materialov še posebno stabilna.
Temu se pridružujejo še številni sistemi za pomoč vozniku. Kajti tudi najbolj izkušeni vozniki se lahko znajdejo v položajih, v katerih pomoč še kako prav pride. Ponudba sega od serijskega asistenta za bočni veter do aktivnega zavornega asistenta in asistenta za ohranjanje smeri – oba sta del serijske opreme za vozila z dovoljeno skupno maso nad 3500 kg. Tri rešitve s kamero (od kamere za vzvratno vožnjo s prikazom v notranjem ogledalu do 360-stopinjske kamere) po želji kupca še dodatno izboljšajo preglednost z voznikovega sedeža. Po želji dobavljivi visokozmogljivi žarometi LED v temi daleč in močno osvetljujejo cestišče.
V primeru nezgode lahko serijsko vgrajen zračni meh zaščiti voznika med trkom. Po želji je na voljo pet dodatnih zračnih mehov za voznika in sovoznika.

Gospodarno, ko to zares potrebujete.

Nakup vozila Sprinter pomeni odločitev za vozilo, ki se s svojo izjemno gospodarnostjo dokazuje že več kot 20 let. Novi Sprinter s preverjeno kakovostjo in zanesljivostjo piše novo poglavje v zgodbi uspeha. Imejte korist od njegove gospodarnosti že od vsega začetka: s privlačno začetno ceno in številnimi možnostmi, da sestavite in naročite prav to, kar zares potrebujete.

Ker radi izboljšujemo, kar se zdi že dovolj dobro, smo poskrbeli za še varčnejšo porabo naših dizelskih motorjev. Dodatno prednost za gospodarnost vašega podjetja predstavlja za 50 kg večja nosilnost. S 50-litrsko glavno posodo za gorivo in talno oblogo iz plastike, ki sta na voljo po želji, lahko prihranite še več na račun mase vozila. Poleg tega zaprto dostavno vozilo Sprinter prepriča s povečano prostornino tovornega prostora in za 80 mm nižjim dnom prtljažnega prostora. To olajša nakladanje vozila in vstopanje vanj.

Tako zaprto dostavno vozilo Sprinter z varčno porabo goriva in pametno funkcionalnostjo predstavlja vsestransko gospodarno rešitev za vašo mobilnost.

Prilagoditi ga je mogoče skoraj vsaki zahtevi.

Dolžina vozila
Kompaktna
Standardna
Dolga
Posebno dolga
Vrsta strehe
Običajna streha
Povišana streha
Posebno visoka streha
Maks. dolžina nakladalnega prostora
Maks. višina nakladalnega prostora
Maks. nakladalna površina
Maks. prostornina tovornega prostora
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Olajša težko delo.

Kokpit z odlično preglednostjo vsenaokrog je zasnovan tako, da omogoča prijeten vozniški vsakdan. V ta namen je na izbiro pet različnih voznikovih sedežev, s katerimi je mogoče ustreči različnim potrebam po udobju. Med njimi so tudi sedeži, ki izpolnjujejo merila nemške organizacije »Aktion Gesunder Rücken« AGR e. V. Moderna zasnova upravljanja in prikazovanja se med drugim odlikuje po tem, da lahko vključuje mobilne telefone in omogoča opcijsko upravljanje multimedijskih sistemov prek zaslonov na dotik in večfunkcijskega volana. Za red v voznikovem prostoru skrbijo modularno zasnovana lahko dosegljiva odlagalna mesta – po želji s pokrivalom – in pametni večnamenski zaboj, na katerem lahko v vozilu udobno postorite pisarniška opravila.

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, komfortni voznikov sedež

Komfortni voznikov sedež

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik

Multimedijski sistem MBUX z 10,25-palčnim zaslonom na dotik

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, odlagalno mesto za mobilni telefon vklj. z brezžičnim polnjenjem

Odlagalno mesto za mobilni telefon vklj. z brezžičnim polnjenjem

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, sklopljiva pokrova za odlagalna predala levo in desno

Sklopljiva pokrova za odlagalna predala levo in desno

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, KEYLESS-START

KEYLESS-START

Zaprto dostavno vozilo Sprinter, Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC

Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC

Nadgradnje po meri.

Da bo vaše dostavno vozilo usklajeno z vašimi poklicnimi potrebami.

Če so vaše potrebe nekoliko bolj specifične, bo Mercedes-Benz gotovo našel pravo rešitev za vas. Pomagali vam bomo in ponudili solidne, optimalno uporabne predelave pri nas ali naših certificiranih partnerjih. Tako boste kar najbolje opremljeni za delo na gradbišču ali vašo dostavno in obrtno dejavnost.