Zaprto dostavno vozilo eSprinter| Servis | Obrt | Mercedes-Benz
Servis za zaprto dostavno vozilo eSprinter

Servis za zaprto dostavno vozilo eSprinter.

Servis Mercedes-Benz

Dobro zavarovani od samega začetka: vozilo eSprinter vključno s paketom vzdrževanja1 in certifikatom akumulatorja2.

1

V skladu s posebnimi pogoji integriranega paketa vzdrževanja za vozilo eSprinter.

2

V skladu s posebnimi pogoji certifikata za akumulatorje Mercedes-Benz za vozilo eSprinter.

Integrirani paket vzdrževanja1

Vključeni paket vzdrževanja krije stroške prvih štirih vzdrževanj v roku prvih štirih let v skladu s servisno knjižico in navodili proizvajalca. Zaradi rednih in strokovnih pregledov visokovoltnih komponent ter drugih delov in funkcij vozila se lahko zanesete na pripravljenost in ohranjanje vrednosti svojega dostavnega vozila. Danes in v prihodnje.

Vključuje certifikat za baterijo2

Mercedes-Benz AG z brezplačnim certifikatom za akumulator poleg klasičnega jamstva prevzema stroške izpada visokovoltnega akumulatorja za dodatnih šest let oziroma do 160.000 skupno prevoženih kilometrov. Poleg tega kupcu Mercedes-Benz eSprinter zagotavljamo, da največja kapaciteta visokonapetostnih akumulatorjev v baterijskem sklopu ni manjša od 66 Ah (pri bateriji 35 kWh) in 88 Ah (pri bateriji 47 kWh).

24-urna pomoč Mercedes-Benz in MobiloVan.

Če pa kdaj kljub vsemu ne bi mogli nadaljevati poti, vam bo profesionalna 24-urna pomoč Mercedes-Benz pomagala priti na cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan1 so ta in številne druge koristne storitve del serijske opreme vsakega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito, Citan in Marco Polo ACTIVITY.

Za vsa vozila s prvo registracijo od 1. 10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V, razreda X, Marco Polo in Marco Polo HORIZON je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.