Zaprto dostavno vozilo eSprinter | Lizing | Transporter Mercedes-Benz
Lizing za zaprto dostavno vozilo eSprinter

Poiščite primerni lizing za svoje zaprto dostavno vozilo eSprinter.

Cenik in katalog.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz. Brezplačen katalog vam zagotavlja nove poglede iz navdušujočih perspektiv, omogoča vpoglede v fine detajle in nudi podrobne informacije o želenem modelu.

Lizing za zaprto dostavno vozilo eSprinter.

Svojo pot v elektromobilnost začnite z zaprtim dostavnim vozilom eSprinter in pri tem izkoristite podporo naših finančnih storitev. Ob najemu zaprtega dostavnega vozila eSprinter boste imeli dvojno korist: med trajanjem pogodbe lahko temeljito preizkusite, kako dobro električno dostavno vozilo ustreza vašim zahtevam, poleg tega pa lahko izkoristite tudi državne subvencije za električna vozila. Na koncu pogodbenega obdobja se lahko odločite za sklenitev pogodbe za najem novega modela. Tako imate vedno na voljo vozilo, ki ustreza vašim potrebam po mobilnosti in hkrati omogoča, da ostanete finančno prilagodljivi.

Vaše možnosti zakupa.

Za vaše zaprto dostavno vozilo eSprinter ponujamo različne možnosti za lizing glede na želene dodatne storitve. Vse ponudbe imajo eno skupno točko: pri vseh lahko koristite ugodnosti dogovorjenih storitev in plačujete predvidljive mesečne obroke.

Klasični lizing.

Klasični lizing omogoča, da ob ugodnem mesečnem obroku vedno vozite najnovejši model. Po poteku lizinške pogodbe zakupljeno vozilo preprosto vrnite prodajalcu Mercedes-Benz za zajamčeno preostalo vrednost proizvajalca – in se po želji odpeljite v novem modelu zaprtega dostavnega vozila eSprinter.

Lizing z vključenim servisom.

Ali želite, da mesečni obrok lizinga vključuje tudi izbrane servisne storitve za vaše zaprto dostavno vozilo eSprinter? V pogodbo o lizingu lahko vključite paket kompletnega servisa, garancijsko-servisni paket, garancijski ali servisni paket.

Poiščite svojega partnerja Mercedes-Benz.

Ko konfigurirate svoje sanjsko vozilo, boste pri svojem partnerju Mercedes-Benz prejeli individualno nezavezujočo ponudbo za lizing. Tu lahko najdete pravo kontaktno osebo v svoji bližini.

Dodatne finančne storitve Mercedes-Benz za zaprto dostavno vozilo eSprinter.

Trenutne posebne ponudbe financiranja

Izvedite več o naših najnovejših in vedno atraktivnih posebnih ponudbah financiranja. Morda imamo ravno pravo ponudbo za vas.

Financiranje: vozilo lahko začnete uporabljati takoj in ga odplačate v želenem obdobju.

Želite kupiti zaprto dostavno vozilo eSprinter, vendar ga ne želite takoj odplačati v celoti? Potem vam priporočamo naše rešitve financiranja. Glede na višino pologa in končni obrok lahko mesečni obrok spreminjate tako, da se popolnoma prilega vašemu finančnemu načrtu.

Dobro zaščiteni na cesti: zavarovanje dostavnih vozil.

Tudi kot gre za zavarovanje vašega dostavnega vozila eSprinter, se lahko zanesete na našo ponudbo. Skupaj z izbranimi zavarovalnimi partnerji zagotavljamo celovito zaščito po poštenih pogojih.