Vozilo s kesonom Sprinter | Financiranje | Mercedes-Benz

Na prehitevalnem pasu: financiranje, lizing in servis za vaše vozilo s kesonom Sprinter.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Naša naloga: ohraniti vaše dostavno vozilo v teku.

Servis Mercedes-Benz je vaš zvesti partner, ki najboljše pozna vaše dostavno vozilo in vam pomaga, da zanesljivo deluje.

Mercedes-Benz ServiceCare za dostavna vozila.

Vaše dostavno vozilo je pomemben motor vašega uspeha. Kadar je v gibanju, je to dobro za vaš posel. Mercedes-Benz ServiceCare skrbi, da bo tako tudi v prihodnje. Z izračunom Mercedes-Benz SerciveCare izvedite, kateri izdelek Mercedes-Benz ServiceCare najbolje ustreza vašim potrebam.

Mercedes-Benz Service24h in MobiloVan.

Če se vaše vozilo kljub temu ustavi, vam profesionalna storitev Mercedes-Benz Service24h pomaga doseči cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan1 so te in druge koristne storitve serijsko vključene z vsakim novim dostavnim vozilom Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito, Citan in Marco Polo ACTIVITY. Za vsa vozila s prvo registracijo od 1.10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V, razreda X, Marco Polo in Marco Polo HORIZON je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.