Service24h za poslovne kupce | dostavno vozilo Mercedes-Benz
24-urna pomoč Mercedes-Benz

Kadar koli: 24-urna pomoč Mercedes-Benz.

Podnevi ali ponoči vas bomo spravili nazaj na cesto.

Nekaj vas bo vedno spremljalo v vašem novem vozilu: občutek, da varno potujete. Če pa vaše vozilo kdaj ne bi bilo vozno, vam bo profesionalni servis Mercedes-Benz pomagal priti na cilj.

Vedno smo vam na voljo.

Na brezplačni telefonski številki 00800 3 777 77771 ali +386 1 888 81 19 smo 24 ur na dan vse dni v letu po vsej Evropi dosegljivi za vas (alternativno prek MB Contact2 v imeniku vašega radia). Serviser Mercedes-Benz vam bo pomagal in bo večinoma že na kraju dogodka poskrbel za to, da bo vaše vozilo zopet vozno.

Mercedes-Benz MobiloVan.

V primeru nemobilnosti zaradi tehnične okvare bo serijska pomoč pri okvarah Mercedes-Benz MobiloVan3 krila stroške za številne storitve. Na primer pomoč na kraju samem, vleka, nadomestno vozilo, taksi, hotel in še kaj. Poleg tega vam Mercedes-Benz MobiloVan nudi v prvih dveh letih od prve registracije pri obiskih delavnice v primeru garancije in kulance posebne mobilnostne storitve.

1

Brezplačno. Klici iz mobilnih omrežij se lahko zaračunajo. V nepovezanih evropskih državah: +386 1 888 81 19 (zaračunani stroški v fiksnem omrežju).

2

Pogoj: tovarniško nameščen radio, povezan z delujočim mobilnim telefonom. Zaračuna se samo klic iz mobilnega v stacionarno omrežje.

3

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito in Citan.

Za vsa vozila s prvo registracijo od 1. 10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V in Merco Polo je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.