Reševalna nalepka za poslovne kupce | dostavno vozilo Mercedes-Benz
Reševalna nalepka Mercedes-Benz

Ko šteje vsaka sekunda: reševalna nalepka.

Z nalepko s QR-kodo hitreje do ustrezne reševalne karte.

Po nezgodi šteje vsaka sekunda pri reševanju sopotnikov. Zato je Daimler kot prvi proizvajalec vozil z drobno, a učinkovito inovacijo našel priložnost, da reševalcem hitro da na razpolago za varnost pomembne informacije: reševalne nalepke.

S skeniranjem QR-kode s pametnim telefonom ali tablico se prikaže trenutna reševalna karta vozila1. Tako lahko reševalci takoj vidijo, kje so zračni mehovi, akumulator, posode za gorivo, električne napeljave, tlačne posode in za reševanje pomembne komponente. Reševalci na kraju nesreče so s to preprosto, a pomembno novostjo pridobili odločilno prednost v bitki s časom. Zaradi QR-kode se lahko hitreje odzovejo in v primeru nevarnosti lahko te nalepke pomagajo rešiti življenje!

Nalepke s QR-kodo lahko preprosto pridobite in so na voljo pri vašem partnerju Mercedes-Benz za vsa dostavna vozila Mercedes-Benz od leta izdelave 1996 naprej.

1

Pogoj: obstoječa internetna povezava.

»Na vsakem vozilu so določeni predeli, na katerih ne moremo delati, ne da bi sopotnike ali sebe izpostavljali tveganju. Zato morajo biti ti življenjsko pomembni podatki dostopni tudi od zunaj. … Na kraju s tem prihranimo ogromno dragocenega časa. Pogosto šteje vsaka sekunda in vsakršna podpora je dragocena.«

Gasilec Oliver H. v intervjuju za Mercedes-Benz o novi reševalni nalepki.