Obnovljeni deli za poslovne kupce | dostavno vozilo Mercedes-Benz

Originalni obnovljeni deli Mercedes-Benz.

Originalni obnovljeni deli

Razmerje med ceno in kakovostjo.

Zakaj bi morali izbirati med ceno in kakovostjo? Konec koncev od Mercedesa z veliko prevoženimi kilometri pričakujemo, da bo še naprej gospodaren – in hkrati ostal izviren.

Natanko to načelo se skriva za originalnimi obnovljenimi deli Mercedes-Benz: deli, ki znižujejo stroške, ne da bi pri tem varčevali s preverjeno kakovostjo Mercedes-Benz. S postopkom izdelave, ki varčuje z viri in je učinkovit, se vsak del v skladu s standardi kakovosti Mercedes-Benz pripravi, preveri in testira. Rezultat je širok izbor ugodnih originalnih obnovljenih delov, ki se nenehno širi.

Naša mreža partnerjev Mercedes-Benz zanesljivo poskrbi za hitro razpoložljivost na kraju. Poleg tega originalni obnovljeni deli Mercedes-Benz v postopku obdelave varčujejo z dragocenimi surovinami in energijo – to je prihranek stroškov, ki ga kot ugodnost neposredno prenašamo na svoje kupce.

4 razlogi za večjo gospodarnost z originalnimi obnovljenimi deli Mercedes-Benz:

  • Gospodarni stroški rezervnih delov
  • Zajamčena kakovost Mercedes-Benz
  • Zanesljiva razpoložljivost
  • Izdelava, ki varčuje z viri

Nabor izdelkov.

Od A kot agregat do Z kot zaganjalnik.

Hitra razpoložljivost nadomestnih delov je odločilna za hitro vrnitev na cesto. Za to poskrbi širok izbor originalnih obnovljenih delov Mercedes-Benz. Ponudba se nenehno dopolnjuje in širi – od zaganjalnikov, zavornih valjev in generatorjev prek turbopolnilnikov na izpušne pline, glav motorja in črpalk za vbrizgavanje do nepopolnih in popolnih motorjev.

Kupci Mercedes-Benz upravičeno pričakujejo najvišjo kakovost, natančnost prileganja in dolgo življenjsko dobo. Zato v industrijsko obnovitev delov vlagamo vse svoje strokovno znanje proizvajalca. Obrabne dele zamenjamo z novimi deli, druge komponente pa temeljito pregledamo po najstrožjih postopkih Mercedes-Benz.
Na koncu vsak originalni obnovljeni del Mercedes-Benz izpolnjuje vse standarde Mercedes-Benz in ustreza aktualnemu tehnološkemu stanju.

Prepričajte se sami! Vprašajte svojega partnerja Mercedes-Benz po originalnih obnovljenih delih Mercedes-Benz.

Skupine izdelkov:

  • Agregati (motorji in menjalniki)
  • Mehanske komponente (npr. delovni zavorni ventili in turbopolnilniki na izpušne pline)
  • Sistemi vbrizgavanja goriva in izpušne naprave (npr. ventili AGR in črpalke za vbrizgavanje)
  • Električne in elektronske komponente (npr. zaganjalnik in generator)
  • Alternativni pogoni (npr. elektromotorji in visokovoltni akumulatorji)

Pregled vseh originalnih obnovljenih delov Mercedes-Benz

Pregled vseh serij in dobavljivih originalnih obnovljenih delov Mercedes-Benz vam omogoča naš nabor originalnih obnovljenih delov.