Pregled originalnih delov za poslovne kupce | dostavno vozilo Mercedes-Benz
Pregled originalnih delov Mercedes-Benz

Pregled originalnih delov Mercedes-Benz.

Originalni deli Mercedes-Benz. Del vašega uspeha.

Originalni deli Mercedes-Benz nudijo odlično kakovost, preverjeno varnost in visoko zanesljivost.

Originalni deli Mercedes-Benz združujejo celotno znanje nas kot proizvajalca vozila: razviti so posebej za vozila Mercedes-Benz in posamezne komponente ter temeljito testirani. Kajti vsako dostavno vozilo je sestavljeno iz več tisoč skrbno usklajenih originalnih delov Mercedes-Benz. Tako je z njimi zagotovljeno optimalno sodelovanje vseh komponent v vozilu.

V obsežnih testih med realno vožnjo morajo originalni deli dokazati svojo zanesljivost in kakovost – tudi v ekstremnih pogojih. Le če so izpolnjene stroge zahteve Mercedes-Benz, se lahko odobri prodaja.

Originalni deli Mercedes-Benz so prva izbira z vidika voznih lastnosti, udobja in ohranjanja vrednosti vašega vozila – ponujajo optimalno funkcionalnost, trajnost in obremenljivost.

Pregled prednosti za vas:

  • Natančnost prileganja, po meri narejena za vozila Mercedes-Benz
  • Temeljito preverjena kakovost originalnih delov Mercedes-Benz za optimalno varnost
  • Visoka zanesljivost in trajnost za maksimalno razpoložljivost vozila
  • Robustni materiali za optimalno zaščito pred obrabo
  • Hitra, specializirana in standardizirana montaža za preprečitev dolgih čakalnih dob
  • Gospodarnost in dolgoročno ohranjanje vrednosti vozil

Originalne zavore Mercedes-Benz: kratke zavorne poti Dolga življenjska doba.

Ko gre zares, je pomembno, da se vozilo hitro zaustavi: originalni zavorni sistemi Mercedes-Benz so med sabo optimalno usklajeni in prilagojeni za varnostne sisteme v vašem vozilu, kot npr. ABS ali ESP. Oblikovani so posebej za vaše vozilo. To poskrbi za veliko zavorno moč in kratko zavorno pot – brez dolgega utekanja in celo pri ekstremnih obremenitvah. Kakovostni materiali poleg tega skrbijo za majhno obrabo in protikorozijsko zaščito. To se vam izplača – z nizkimi stroški in visoko stopnjo varnosti.

Film: vse o prednostih originalnih zračnih filtrov Mercedes-Benz.

Originalni zračni filtri Mercedes-Benz: čist zrak za pravo moč motorja.

Zaradi čistega zraka bo vaš motor deloval še posebej učinkovito in varčno: originalni zračni filtri Mercedes-Benz kombinirajo veliko učinkovitost filtriranja z velikim pretokom zraka. Tako prah in umazanija nimata možnosti, da bi zašla v zgorevalni prostor. Vaš motor pa lahko prepriča z izjemno zmogljivostjo in majhno porabo goriva. Poleg tega visoka sposobnost absorpcije zračnega filtra omogoča upoštevanje rednih intervalov vzdrževanja. To je dobro za vašo denarnico in za okolje.  

Originalni oljni filtri Mercedes-Benz: telesni stražarji za vaš motor.

Originalni oljni filtri Mercedes-Benz z veliko zmogljivostjo filtriranja zanesljivo poskrbijo za to, da se iz krogotoka olja filtrirajo nečistoče. To prepreči posledično škodo na vbrizgavanju in na motorju vašega dostavnega vozila. Visoka kakovost poskrbi za dolgo življenjsko dobo filtra. Tako bo vaš motor v vsakem trenutku izkazal optimalno moč – kar se vam lahko odrazi v majhni porabi goriva.

Film: vse o prednostih originalnih odbijačev Mercedes-Benz

Originalni odbijači Mercedes-Benz: optimalna natančnost prileganja za maksimalno zaščito.

Poskrbite za to, da boste hitro pozabili na nezgodo: originalni odbijači Mercedes-Benz prepričajo z optimalno natančnostjo prileganja. Poleg tega je originalni blažilnik Mercedes-Benz odločilni del vašega dostavnega vozila v primeru čelnega trčenja in ščiti motor, voznika in pešce. Sprednji originalni odbijač Mercedes-Benz je popolnoma zasnovan za največjo možno varnost, aerodinamiko in učinkovitost ter je bil razvit posebej za zaščito komponent v sprednjem območju vozila.

Originalni blažilniki Mercedes-Benz: udobje varne vožnje tudi na slabih cestah

Uživajte v najboljšem udobju in varnosti celo na slabih cestah: originalni blažilniki Mercedes-Benz lahko s svojimi robustnimi in kakovostnimi materiali prenesejo in ublažijo tudi hude udarce. Tako lahko izkoristite dolgo življenjsko dobo in ostanete na voznem pasu. Poleg tega s tem preprečite možne dodatne stroške na pnevmatikah in podvozju – ker so blažilniki temu popolnoma prilagojeni. Prav tako kot tesnemu sodelovanju z varnostnimi sistemi v vašem vozilu.