Marco Polo | Financiranje & zavarovanje | Mercedes-Benz

Na prehitevalnem pasu: financiranje, lizing in servis za vaše vozilo Marco Polo.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Naša naloga: ohraniti vaše vozilo Marco Polo v teku.

Servis Mercedes-Benz je vaš zvesti partner, ki najbolje pozna vaše vozilo in vam pomaga, da zanesljivo deluje.

Mercedes-Benz ServiceCare za vaše dostavno vozilo.

Dostavnega vozila Mercedes-Benz ne vozite po naključju, temveč zato, ker ste se za to izjemno kakovost odločili. Ne glede na to, kaj vas čaka: radi bi ostali v gibanju. Naši produkti Mercedes-Benz ServiceCare vam bodo pri tem pomagali. Z izračunom Mercedes-Benz ServiceCare ugotovite, kateri izdelek Mercedes-Benz ServiceCare najbolje ustreza vašim potrebam.

24-urna pomoč Mercedes-Benz in Mobilo.

Če pa kdaj kljub vsemu ne bi mogli nadaljevati poti, vam bo profesionalna 24-urna pomoč Mercedes-Benz pomagala priti na cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz Mobilo1 so ta in številne druge koristne storitve del serijske opreme vsakega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz Mobilo je veljaven v posamezni aktualni izdaji za modele razreda V in Marco Polo. Za vsa vozila s prvo registracijo od 1. 1. 2012 naprej Mobilo sprva velja 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let. Za modele Sprinter, Vito in Citan so veljavne storitve Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji.