Marco Polo ACTIVITY | Financiranje| Mercedes-Benz

Na prehitevalnem pasu: financiranje, lizing in servis za vaše vozilo Marco Polo ACTIVITY.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Naša naloga: ohraniti vaše vozilo Marco Polo ACTIVITY v teku.

Servis Mercedes-Benz je vaš zvesti partner, ki najbolje pozna vaše vozilo in vam pomaga, da zanesljivo deluje.

Mercedes-Benz ServiceCare za vaše dostavno vozilo.

Dostavnega vozila Mercedes-Benz ne vozite po naključju, temveč zato, ker ste se za to izjemno kakovost odločili. Ne glede na to, kaj vas čaka: radi bi ostali v gibanju. Naši produkti Mercedes-Benz ServiceCare vam bodo pri tem pomagali. Z izračunom Mercedes-Benz ServiceCare ugotovite, kateri izdelek Mercedes-Benz ServiceCare najbolje ustreza vašim potrebam.

24-urna pomoč Mercedes-Benz in MobiloVan.

Če pa kdaj kljub vsemu ne bi mogli nadaljevati poti, vam bo profesionalna 24-urna pomoč Mercedes-Benz pomagala priti na cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan1 so ta in številne druge koristne storitve del serijske opreme vsakega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito, Citan in Marco Polo ACTIVITY. Za vsa vozila s prvo registracijo od 1.10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V, razreda X, Marco Polo in Marco Polo HORIZON je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.