Marco Polo ACTIVITY | Avtodomi Mercedes-Benz

Marco Polo ACTIVITY. Individualni potnik.

Tako pester kot življenje.

Najprej prosti čas. Nato pa zabava.

Prilagodljivi gospodarni avtodom.

Konec vsakdana, naj se prosti čas začne! Marco Polo ACTIVITY je prilagodljiv in gospodaren avtodom za družine in spontane prostočasne aktivnosti. S svojim praktičnim dvižnim strešnim oknom in sedežno klopjo za tri osebe kot komfortnim ležiščem lahko z nekaj potezami ponudi do pet udobnih ležišč. Z največjo stojno višino 2.350 mm, vrtljivimi komfortnimi vzmetenimi sedeži in poklopno mizico imate tako prijeten prostor za piknike vedno s seboj. Enako prilagodljiv je Marco Polo ACTIVITY tudi pri vrstah pogona: na voljo je namreč s pogonom na zadnja kolesa ali vsekolesnim pogonom. Tudi pri vsakdanji uporabi vam bo pomagala njegova okretnost in višina pod 2 m, zaradi katere je primeren za običajne garaže.

Odlike.

 1. Bivanje in spanje
 2. Varnost
 3. Učinkovitost
 4. Užitek v vožnji
Veliko poti, en sam cilj: več dogodivščin.

V vozilu Marco Polo ACTIVITY noben dan ni podoben drugemu. Njegova notranjost se odlikuje z variabilno in funkcionalno prostornostjo in številnimi praktičnimi možnostmi shranjevanja. Vrtljiva komfortna vzmetena sedeža za voznika in sovoznika, praktična poklopna mizica, 12-voltne vtičnice in odmična okna skrbijo, da spontani raziskovalci tudi daleč od vsakdana ne pogrešajo nobenega udobja. Z njegovim mehanskim dvižnim strešnim oknom ter udobnim ležiščem z opcijskim nadvložkom ne boste uživali samo v prijetni stojni višini do 2.350 mm, ampak boste Marco Polo ACTIVITY z le nekaj potezami spremenili v avtodom z do 5 udobnimi ležišči.

Veliko prostora za varnost.

Kjerkoli na poti ste, je s pomočjo serijsko vgrajenega sistema ATTENTION ASSIST in asistenta za bočni veter varnost vedno z vami. Inovativni opcijski asistenčni in varnostni sistemi, kot na primer aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC, prilagodljivi zavorni asistent za Marco Polo in Marco Polo HORIZON, COLLISION PREVENTION ASSIST za Marco Polo ACTIVITY, asistent za ohranjanje smeri in za mrtvi kot ter inteligentni sistem luči LED še povečajo zgledno stopnjo varnosti. Tako vozila za prosti čas in avtodomi Marco Polo postanejo vozila prihodnosti v svojem razredu, v katerih vi in vaši sopotniki lahko uživate na vsakem potovanju. Visoko stopnjo varnosti v notranjosti vozila pa potrjuje tudi testni žig TÜV Rheinland »Preverjena zaščita potnikov«.

Naravni talent – tudi na področju pogona.

Z vozili za prosti čas in avtodomi Marco Polo je vožnja dosledno usmerjena v učinkovitost. S tem Mercedes-Benz odgovorno prispeva k prihodnosti. Ne glede na cilj vaše poti: z močnimi in varčnimi motorji ter inovativno tehnologijo BlueEFFICIENCY ste na poti učinkovito – ne da bi se morali odpovedati udobju in agilnosti.

Navdušenje ne pozna meja.

Na kratkih ali dolgih progah – z vozili za prosti čas in avtodomi Marco Polo se boste s še večjim veseljem zapeljali iz vsakdana v prosti čas. Pogonski sklop in podvozje združujeta agilnost pri vožnji z edinstvenim udobjem in vas z močjo in učinkovitostjo spremljata do vaših ciljev. Celo težaven teren boste suvereno obvladali z močnim stalnim vsekolesnim pogonom 4MATIC – z optimiziranim nadzorom nad trakcijo in zelo dobro stabilnostjo vožnje. Hkrati boste s samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS enako dobro obvladali umirjene in športne načine vožnje. Zaradi optimalnega zmanjšanja hrupa v notranjosti vozila pa je vsak prevoženi kilometer še prijetnejši.

Spanje. Cona za sprostitev.

Udobna ležišča za do pet oseb.

Na potovanju, v prostem času ali vsak dan – za kratek ali dolg počitek ima Marco Polo ACTIVITY na voljo do pet ležišč. Pod dvižno streho je velik, prijeten spalni prostor za dve osebi. Še posebno ergonomski so točkovno elastični vzmetni elementi pod vzmetnico iz pene. Spodaj iz preklopne sedežne klopi za tri osebe s posteljnim podaljškom nastane velika ravna ležalna površina za do tri osebe. Na željo je na voljo barvna zasteklitev potniškega prostora s črnim steklom, ki varuje pred radovednimi pogledi in močno svetlobo.

Vse za prijeten počitek.

 • Strešna postelja za dve osebi z ležalno površino pribl. 2,05 m x 1,13 m (skupna obremenitev pribl. 200 kg) in zaščitno mrežo
 • Kakovostna ergonomska vzmetnica iz pene za strešno posteljo s točkovno elastičnimi vzmetnimi elementi in zelo dobrim zračenjem za prijetno in udobno spanje
 • Sedežna klop za tri osebe kot komfortno ležišče za do tri osebe s posteljnim podaljškom in ležalno površino pribl. 1,93 m x 1,35 m
 • Električna odmična okna v zadnjem delu potniške kabine za dodatno zračenje
 • Zatemnitvene zavese v zadnjem delu potniške kabine in spredaj, s katerimi notranjost vozila lahko zatemnite in zakrijete pred pogledi
 • Toplotnoizolacijsko steklo na vseh straneh, po želji barvna zasteklitev zadnjega dela potniške kabine, črno steklo

Bivanje. Večfunkcijski prostor.

Odličen spremljevalec za pestro življenje.

Veliki cilji ali majhna potovanja – Marco Polo ACTIVITY ponuja veliko variabilnega prostora za eno ali drugo. Če komfortna vzmetena sedeža za voznika in sovoznika obrnete nazaj, v zadnjem delu potniške kabine okoli poklopne mizice nastane prijetna sedežna garnitura za uživanje obrokov, igro ali načrtovanje doživetij. Inteligentni detajli – na primer natična držala za pijače in električna odmična okna v zadnjem delu potniške kabine – zagotavljajo prijetno bivanje. Prostorni prtljažni prostor pa sprejme veliko količino prtljage, športne opreme ali pripomočkov za prosti čas.

Vse za na pot.

 • Vrtljiva komfortna vzmetena sedeža za voznika in sovoznika, ki jih med počitkom lahko zavrtite proti potniškemu prostoru. Tako skupaj z zadnjo sedežno klopjo nastane prijetna sedežna garnitura.
 • Poklopna mizica, ki je s sistemom vodil fleksibilno premična, z dvema poklopnima miznima ploščama. Če mizice ne potrebujete, jo lahko preprosto poklopite v mizni steber.
 • Sedežno klop za tri osebe kot komfortno ležišče s posteljnim podaljškom lahko z nekaj potezami preklopite v ležišče, poleg tega pa olajšuje nalaganje prtljage in je s sistemom vodil fleksibilno premična.
 • Dva predala pod sedežno klopjo za tri osebe kot komfortnim ležiščem, v katerih lahko na primer shranite odeje.