Storitev Mobile Fleet I Mercedes-Benz
Storitev Mobile Fleet Mercedes-Benz

Servis na terenu.

Storitev Mobile Fleet Mercedes-Benz.

Ne izgubljajte časa z vožnjo dostavnega vozila ali voznega parka na vzdrževanje v delavnico: dovolite, da servis obišče vas!

Storitev Mobile Fleet Mercedes-Benz1 za dostavna vozila smo pripravili le z enim namenom: da bi vam še bolj olajšali servisiranje vozil. In to na terenu – neposredno na vaši lokaciji. Storitev Mobile Fleet Mercedes-Benz se prilagaja vam. In ne obratno.

Pregled prednosti za vas:

  • Večino storitev uradnih servisnih partnerjev Mercedes-Benz (npr. servis A in B, vključno z dodatnimi deli, menjavo pnevmatik in preverjanjem vozila2) je zdaj mogoče opraviti na mestu, ki vam najbolj ustreza.
  • Tako prihranite čas, ki bi ga v nasprotnem primeru porabili za obisk delavnice.
  • Servis se opravi v običajni kakovosti Mercedes-Benz in po predpisih proizvajalca.
  • Naši strokovnjaki s seboj pripeljejo vse potrebne naprave in orodja.
  • Uporabljamo originalne dele Mercedes-Benz, ki slovijo po svoji zanesljivosti, varnosti in dolgi življenjski dobi in ki so kot nalašč za vaša vozila.

Izkoristite prednosti naše storitve Mobile Fleet Mercedes-Benz in se popolnoma posvetite svojemu poslu, medtem ko usposobljeni servisni strokovnjaki Mercedes-Benz poskrbijo za vaše vozilo.

Izberite čas in želeni kraj (npr. vaše skladišče) za vzdrževanje ali popravilo in servisni partner vas bo obiskal. Potrebujete le štiri kvadratne metre površine okrog vozila, ki potrebuje vzdrževanje.

Za več informacij se obrnite na enega od sodelujočih servisnih partnerjev Mercedes-Benz.
1

Ta ponudba velja le za dostavna vozila Mercedes-Benz. Servisne storitve se zaračunajo po običajnih obračunskih tarifah in cenah sodelujočih trgovcev. Veljajo odpiralni časi sodelujočih trgovcev. Doplačilo za prihod servisa Mobile Fleet na vašo lokacijo je odvisno od vašega dogovora s sodelujočim trgovcem. Mercedes-Benz si pridržuje pravico do napak in sprememb, vključno z vsebino ponudbe storitev in pogojev uporabe brez predhodnega obvestila.

2

Popoln seznam servisnih storitev dobite pri sodelujočih trgovcih.