Citan Tourer | Nakup | Transporter Mercedes-Benz
Nakup vozila Citan Tourer

Uresničite svoje sanje o novem vozilu Citan.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Vaše možnosti zakupa.

Za vaše vozilo Citan Tourer ponujamo različne možnosti za lizing glede na želene dodatne storitve. Vse ponudbe imajo eno skupno točko: pri vseh lahko koristite ugodnosti dogovorjenih storitev in plačujete predvidljive mesečne obroke.

Klasični lizing.

Klasični lizing omogoča, da ob ugodnem mesečnem obroku vedno vozite najnovejši model. Po poteku lizinške pogodbe zakupljeno vozilo preprosto vrnite prodajalcu Mercedes-Benz za zajamčeno preostalo vrednost proizvajalca – in se po želji odpeljite v novem modelu vozila Citan Tourer.

Lizing z vključenim servisom.

Ali morda želite, da vaš mesečni obrok lizinga vključuje tudi izbrane servisne storitve za Citan Tourer? V lizinško pogodbo lahko vključite paket kompletnega servisa, garancijsko-servisni paket, garancijski ali servisni paket.

Poiščite svojega partnerja Mercedes-Benz.

Ko konfigurirate svoje sanjsko vozilo, boste pri svojem partnerju Mercedes-Benz prejeli individualno nezavezujočo ponudbo za lizing. Tu lahko najdete pravo kontaktno osebo v svoji bližini.

Druge finančne storitve Mercedes-Benz za vozilo Citan Tourer.

Trenutne posebne ponudbe financiranja

Izvedite več o naših najnovejših in vedno atraktivnih posebnih ponudbah financiranja. Morda imamo ravno pravo ponudbo za vas.

Financiranje: vozilo lahko začnete uporabljati takoj in ga odplačate v želenem obdobju.

Želite kupiti vozilo Citan Tourer, vendar ga ne želite takoj odplačati v celoti? Potem vam priporočamo naše rešitve financiranja. Glede na višino pologa in končni obrok lahko mesečni obrok spreminjate tako, da se popolnoma prilega vašemu finančnemu načrtu.

Dobro zaščiteni na cesti: zavarovanje dostavnih vozil.

Tudi kot gre za zavarovanje vašega vozila Citan Tourer, se lahko zanesete na našo ponudbo. Skupaj z izbranimi zavarovalnimi partnerji zagotavljamo celovito zaščito po poštenih pogojih.

Doživite Citan Tourer zdaj.

Ikona cenik

Cenik

Prenos cenika modelov Citan.
Več informacij
Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje

Prijavite se zdaj in se odpeljite.
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca

In kako ga najdete v svoji bližini.
Več informacij