Citan Tourer | Oprema in dodatna oprema | Mercedes-Benz
Zaprto dostavno vozilo Citan

Točno to, kar potrebujete: oprema in dodatna oprema za vaše vozilo Citan Tourer.

Pregled številnih različic opreme.

 1. Paketi opreme
 2. Notranjost

  Odlagalni predal na armaturni plošči

  Praktični odlagalni predal s pokrovom na armaturni plošči nudi veliko prostora, v katerem lahko med vožnjo na dosegu roke odložite vsakdanje predmete, kot so pametni telefon, tablični računalnik, denarnica, ključi.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, odlagalni predal na armaturni plošči

  Naslon za roko z odlagalnim predalom

  Naslon za roko s prostornim odlagalnim predalom je nameščen med voznikovim in sovoznikovim sedežem. Če je odlagalni predal zaprt, lahko roko udobno naslonite na mehko oblazinjeni naslon.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, naslon za roko z odlagalnim predalom

  Usnjen volan

  Usnjen volan optično oplemeniti kokpit. Prijeten otip in oprijem usnjene prevleke ter ergonomsko oblikovan volanski obroč občutno povečajo udobje.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, usnjen volan

  Osvetlitev notranjosti v tehnologiji LED

  Notranja osvetlitev LED spredaj in v zadnjem delu vozila močno osvetli notranjost ter olajša orientacijo v temi. Tehnologija LED prepriča z dolgo življenjsko dobo luči in z nizko porabo energije.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, osvetlitev notranjosti v tehnologiji LED


 3. Zunanjost

  Drsna vrata levo in desno z oknom

  Drsna vrata na levi strani skupaj z drsnimi vrati na desni strani prinašajo še več prilagodljivosti pri vstopanju in izstopanju. Za odpiranje potrebujejo drsna vrata le malo prostora, zato lahko voznik zapelje tudi na tesnejša parkirna mesta.

  Citan Tourer, drsna vrata na levi strani z oknom

  Dvokrilna zadnja vrata z oknom

  Okna v zadnjih krilnih vratih napravo za brisanje in pranje omogočajo vozniku boljši pogled nazaj skozi tovorni prostor in olajšajo manevriranje in vzvratno vožnjo.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, dvokrilna zadnja vrata z okni

  Pokrov prtljažnika

  Pokrov prtljažnika lahko dvignete do kota okoli 90°, s čimer se odpre velik izsek vrat za nakladanje in razkladanje. Vgrajeno okno izboljšuje pogled nazaj. Okno je ogrevano in opremljeno z brisalnikom in napravo za pranje.

  Citan Tourer, pokrov prtljažnika


  Sprednja meglenka v tehnologiji LED

  Sprednje meglenke s tehnologijo LED lahko izboljšajo vidljivost v slabih vremenskih razmerah brez slepljenja oseb v nasproti vozečih vozilih.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, sprednje meglenke v tehnologiji LED

  Kroglasta glava vlečne sklopke, fiksna

  S pomočjo tovarniško nameščene fiksne vlečne sklopke lahko s svojim vozilom transportirate vlečne obremenitve do navedene maksimalne mase. Zahvaljujoč tovarniški namestitvi vam ni treba naknadno obiskati delavnice in dodatno urejati prometnega dovoljenja.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, kroglasta glava vlečne sklopke, fiksna
 4. Udobje

  Kamera za vzvratno vožnjo

  Kamera za vzvratno vožnjo prikaže območje neposredno za vozilom in lahko izboljša pregled pri parkiranju in manevriranju, še posebno, kadar je prostora malo. Poleg tega je s kamero mogoče zaznati nizke predmete v območju za vozilom.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, kamera za vzvratno vožnjo

  Kamera za vzvratno vožnjo s prikazovalnikom v notranjem ogledalu

  Kamera za vzvratno vožnjo prikaže območje neposredno za vozilom na zaslonu v notranjem ogledalu. Tako se poveča varnost pri parkiranju in manevriranju – zlasti v prometnih razmerah, ko je malo prostora, lahko pomaga, da preprečite poškodbe vozila.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, kamera za vzvratno vožnjo s prikazovalnikom v notranjem ogledalu

  Ogrevanje sedeža za voznika in sovoznika

  Električno ogrevanje sedežev izboljša udobje sedenja in vaše dobro počutje v mrzlih letnih časih, saj takoj po vklopu segreje mrzle sedeže.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža

  Po višini nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo

  Po višini nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo omogoča ergonomičen in hrbtu prijazen položaj sedenja. Poleg dolžine in naklona sedežnega naslonjala lahko tudi višino sedeža individualno prilagodite svojim potrebam ter individualno nastavite oporo v hrbtno-ledvenem predelu.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, po višini nastavljiv voznikov sedež z ledveno oporo

  Držalo za mobilni telefon

  Univerzalno držalo za pametni telefon omogoča uporabo različnih mobilnih naprav v vozilu. Fiksirano je na armaturni plošči na dosegu roke v vidnem polju voznika in omogoča fleksibilno prilagoditev na mobilni telefon v širini od 57 mm do 95 mm.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, držalo za mobilni telefon

  Električno poklopna in nastavljiva zunanja ogledala

  Zunanja ogledala so električno nastavljiva in ogrevana. Omogočata udobno in hitro nastavitev, na primer po zamenjavi voznika. Še ena funkcija je ogrevanje zunanjih ogledal, ki preprečuje zarositev ali zmrzovanje zunanjih ogledal.

  Dodatna oprema.
  Citan Tourer, električno poklopna in nastavljiva zunanja ogledala
 5. Tehnologija

  Vlečna obremenitev 1500 kg

  Z opcijsko vlečno sklopko lahko novo zaprto dostavno vozilo Citan vleče do 1500 kg – posebej praktično, če je občasno treba transportirati nekoliko večjo količino tovora.

  Citan Tourer, vlečna obremenitev 1500 kg


  6-stopenjski mehanski menjalnik

  6-stopenjski mehanski menjalnik tudi pri višjih hitrostih prepriča z mirnim tekom pogonskega sklopa in ekonomično porabo goriva. Omogočeno je udobno prestavljanje in v primeru zgodnjega prestavljanja v višjo prestavo je podprt način vožnje za varčevanje goriva.

  Citan Tourer, 6-stopenjski mehanski menjalnik
 6. Varnost

Doživite Citan Tourer zdaj.

Ikona cenik

Cenik

Prenos cenika modelov Citan.
Več informacij
Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje

Prijavite se zdaj in se odpeljite.
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca

In kako ga najdete v svoji bližini.
Več informacij
[*] Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO₂ novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO₂ in porabi električne energije novih osebnih vozil«, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).