Citan Tourer | dostavno vozilo Mercedes-Benz

Novi Citan Tourer.

Novi Citan Tourer.

Želite malo kombinirano vozilo s prostornim tovornim prostorom, ki je pri vožnji okretno in udobno ter nima težav v ozkih prometnih situacijah? Želite, da vam kombinirano vozilo olajša delo, služi kot vizitka vašega podjetja in na področju varnostne opreme nima kompromisov? Potem morate spoznati Citan Tourer.

Novi Citan: zmagovalec mednarodnega izbora za kombinirano vozilo leta 2022

Citan Mercedes-Benz postavlja standarde: njegove odlike v kategorijah učinkovitosti, varnosti, trajnosti in okolja so prepričale 25-člansko žirijo izbora. Njeni člani, specializirani novinarji iz domala vseh evropskih držav in Rusije, so preizkusili in ocenili 14 novih modelov v segmentu lahkih gospodarskih vozil. Soglasen izid glasovanja: prvo mesto za Citana!

Odlike.

  1. Kakovost
  2. Funkcionalnost
  3. Varnost
  4. Zanesljivost
Kakovost, značilna za znamko, ki jo lahko vidite in čutite.

Privlačen videz in boljše udobje gresta pri novem Citanu z roko v roki. Karakterističen zunanji dizajn izstopa iz množice. Ko vstopite, vas sprejme stilsko opremljena notranjost. Tudi številni komfortni elementi opreme, ki so značilni za znamko in že prisotni pri drugih serijah, poskrbijo, da je novi Citan pravo kombinirano vozilo Mercedes-Benz.

Olajša vam delovnik.

Novi Citan Tourer vam olajša delo: od prostornega in fleksibilno uporabnega potniškega prostora z udobno sedežno klopjo v zadnjem delu vozila Fold & Load do ergonomsko zasnovanega voznikovega sedeža. Tukaj vas pričakajo udobni sedeži, preprosto upravljanje in številna lahko dosegljiva odlagališča, na primer na armaturni plošči.

Obsežna varnostna oprema je nameščena že serijsko.

V vozilu Citan Tourer ste vi in vaši sopotniki zagotovo varno na poti. Serijsko je nameščena obsežna zaščita potnikov s 7 zračnimi mehovi in 5 sistemi za pomoč pri vožnji. Tako je novi Citan Tourer najbolje pripravljen, da vas enako kot vsa druga vozila Mercedes-Benz aktivno podpira v prometu ter v primeru nezgode dobro zaščiti.

Dan za dnem na voljo.

Pred prihodom vozila Citan Tourer do vas je bila dokazana robustnost našega kompaktnega kombiniranega vozila v zahtevnih preizkusih Mercedes-Benz v poletnih in zimskih pogojih ter zahtevnih preizkusih korozije. Zato je tako zanesljiv, kot lahko pričakujete od kombiniranega vozila Mercedes-Benz.

Zunaj kompakten, znotraj prostoren.

V novem vozilu Citan Tourer se vaši potniki od prvega trenutka počutijo prijetno: vstopijo udobno skozi serijska drsna vrata na obeh straneh, ki imajo odmična okna za dobro prezračevanje. Vsi sedeži so prevlečeni s trpežnim blagom. Naslonjala po potrebi lahko v razmerju 1/3 in 2/3 poklopite v ravno dno tovornega prostora.
Sedeži v potniškem prostoru
Prostornina prtljažnega prostora
Maks. prostornina tovornega prostora.
Maks. nosilnost

3

 

517 l
2390 l
539 kg

Pripelje digitalni svet v vozilo.

Želite delovne dni preživeti čim bolj produktivno in s čim manj stresa ter biti dosegljivi tudi na poti? Modularno združljivi elementi opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan vas pri tem natančno podpirajo s funkcijami, ki so vam pomembne. Posebnost je multimedijski sistem MBUX z navigacijo in integracijo pametnega telefona.

Mercedes-Benz User Experience

MBUX omogoča popolnoma novo doživljanje multimedijskih vsebin v vozilu. To velja za številne funkcije in možnosti mreženja, kot tudi za raznolike načine upravljanja multimedijskega sistema.

Zaslon na dotik

Na visokoločljivem zaslonu na dotik z diagonalo 17,8 cm (7 palcev) upravljate multimedijski sistem tako, kot ste vajeni z mobilnih naprav. Dodatna možnost vnosa: tipke na večfunkcijskem volanu.

»Hej, Mercedes«

»Hej, Mercedes« zadošča, da zaženete obsežno glasovno upravljanje in s tem udobno krmilite multimedijski sistem.

S pametno povezljivostjo bo delo bolj produktivno.

Različice opreme za informacijsko-razvedrilni sistem v novem vozilu Citan ponujajo rešitev za skoraj vse: želite hitreje priti na cilj s pomočjo aktualnih podatkov o prometu in brezžično polniti svojo mobilno napravo? Ali želite opcijski multimedijski sistem MBUX upravljati prek zaslona na dotik z visoko ločljivostjo, tipk na večfunkcijskem volanu ali z glasovnimi ukazi? Vse je mogoče. Nove so tudi storitve povezljivosti Mercedes me, ki prinašajo skoraj neomejene možnosti glede informacij in pogovorov ter dodatno varnost v vašem malem kombiniranem vozilu.

Zaprto dostavno vozilo Citan

Multimedijski sistem MBUX

Zaprto dostavno vozilo Citan

Storitve Mercedes me connect1

Zaprto dostavno vozilo Citan

Brezžični sistem polnjenja za prenosne naprave

1

Če želite uporabljati storitve, se morate registrirati na portalu Mercedes me in se strinjati s pogoji uporabe storitev Mercedes me. Poleg tega mora biti vozilo povezano z uporabniškim računom. Po izteku začetnega obdobja lahko storitve proti plačilu podaljšujete. Prva aktivacija storitev je mogoča v roku enega leta od prve registracije ali začetka uporabe s strani stranke (kar nastopi prej).

Doživite Citan Tourer zdaj.

Ikona cenik

Cenik

Prenos cenika modelov Citan.
Več informacij
Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje

Prijavite se zdaj in se odpeljite.
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca

In kako ga najdete v svoji bližini.
Več informacij