Zaprto dostavno vozilo Citan | Nakup | Transporter Mercedes-Benz
Nakup zaprtega dostavnega vozila Citan

Uresničite svoje sanje o novem vozilu Citan.

Cenik in katalog.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz. Brezplačen katalog vam zagotavlja nove poglede iz navdušujočih perspektiv, omogoča vpoglede v fine detajle in nudi podrobne informacije o želenem modelu.

Vaše možnosti financiranja.

Odločite se za finančni izdelek, ki vam najbolj ustreza. Višino pologa, mesečnega obroka in zadnjega obroka za zaprto dostavno vozilo Citan lahko izberete tako, da vrsta financiranja popolnoma ustreza vašim potrebam.

Standardno financiranje.

S standardnim financiranjem lahko hitro in preprosto sedete za volan svojega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz – in imate pri tem svoje finance vselej pod nadzorom. Že od samega začetka zagotavljamo transparentni izračun stroškov. S plačilom zadnjega mesečnega obroka pa bo vozilo popolnoma vaše.

Financiranje z višjim zadnjim obrokom

.

Iščete financiranje dostavnega vozila z nižjim mesečnim obrokom? Potem bi lahko bilo financiranje z višjim zadnjim obrokom prava izbira za vas. To financiranje vam na podlagi večjega zadnjega obroka na koncu pogodbe zagotavlja potrebni finančni manevrski prostor med trajanjem pogodbe.

Financiranje Plus3.

Se želite odločiti šele na koncu pogodbenega razmerja, ali bi radi še naprej vozili svoje zaprto dostavno vozilo Citan ali želite presedlati na novi model? Pri nas lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

  • pridobitev lastništva z odplačilom zadnjega obroka
  • sklenitev nadaljnjega financiranja za odplačilo zadnjega obroka
  • vrnitev vozila prodajalcu Mercedes-Benz – in po želji prehod na novi model

Poiščite svojega partnerja Mercedes-Benz.

Ko konfigurirate svoje sanjsko vozilo, boste pri svojem partnerju Mercedes-Benz prejeli individualno nezavezujočo ponudbo financiranja. Tu lahko najdete pravo kontaktno osebo v svoji bližini.

Druge finančne storitve Mercedes-Benz za zaprto dostavno vozilo Citan.

Trenutne posebne ponudbe financiranja

Izvedite več o naših najnovejših in vedno atraktivnih posebnih ponudbah financiranja. Morda imamo ravno pravo ponudbo za vas.

Lizing: začasna uporaba.

Cenite prilagodljivost in si predstavljate, da bi čez nekaj let vozili drugo dostavno vozilo Mercedes-Benz? Potem je morda lizinška pogodba prava izbira za vas.

Dobro zaščiteni na cesti: zavarovanje dostavnih vozil.

Tudi ko gre za zavarovanje vašega zaprtega dostavnega vozila Citan, lahko računate na poštene pogoje. Skupaj z izbranimi zavarovalnimi partnerji zagotavljamo celovito zaščito.

Doživite zaprto dostavno vozilo Citan zdaj.

Ikona cenik

Cenik

Prenos cenika modelov Citan.
Več informacij
Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje

Prijavite se zdaj in se odpeljite.
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca

In kako ga najdete v svoji bližini.
Več informacij