Citan Mixto | Tehnični podatki | Mercedes-Benz
Motor OM607

Pod pokrovom motorja: tehnični podatki, mere in mase vozila Citan Mixto.

Mere in mase.

Dolžina vozila
Dovoljena skupna masa [DSM]

Vozna dinamika in ekonomičnost. Za trajnosten užitek v vožnji.

Velika vlečna sila in gospodarna poraba.

Ponudba motorjev pri vozilih Citan Mixto obsega en 4-valjni dizelski motor z dvema različicama moči. 2 različici motorja odlikujeta velik navor in tehnologija BlueEFFICIENCY, ki zmanjšuje porabo.

Motorji in vrednosti porabe.

Tip vozila
112

* Navedene vrednosti so bile ugotovljene po predpisanem postopku merjenja. To so »izmerjene vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi z 2. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1152. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Na podlagi zakonskih sprememb merodajnih testiranj so lahko v certifikatih o skladnosti, merodajnih za registracijo vozila in obračun davkov na vozila, navedene višje vrednosti. Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.

Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO2 novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO2 in porabi elektrike novih osebnih vozil«, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum