Citan Mixto | Financiranje & zavarovanje | Mercedes-Benz

Na prehitevalnem pasu: financiranje, leasing in servis za vaše vozilo Citan Mixto.

Cenik.

Tukaj lahko prenesete posodobljen cenik za želeno vozilo. V njem boste poleg cen vozil in opisov opreme našli tudi dodatno opremo za individualizacijo svojega vozila Mercedes-Benz.

Naša naloga: da vaše vozilo Citan Mixto ohranjamo v brezhibnem stanju.

S servisom Mercedes-Benz imate ob sebi partnerja, ki vaše dostavno vozilo najbolje pozna in vas bo podpiral pri tem, da bo vaše vozilo ves čas v brezhibnem stanju.

Mercedes-Benz ServiceCare za dostavna vozila.

Vaše dostavno vozilo je pomemben motor vašega uspeha. Kadar je v gibanju, je to dobro za vaš posel. Mercedes-Benz ServiceCare skrbi, da bo tako tudi v prihodnje.

24-urna pomoč Mercedes-Benz in MobiloVan.

V primeru, da bi kljub vsemu vendarle kdaj ostali na cesti, pa vam bo profesionalna 24-urna pomoč Mercedes-Benz pomagala doseči vaš cilj. Z garancijo mobilnosti Mercedes-Benz MobiloVan1 so ta in številne druge koristne storitve del serijske opreme vsakega novega dostavnega vozila Mercedes-Benz.

1

Mercedes-Benz MobiloVan v posamezni aktualni izdaji velja za modele Sprinter, Vito, Citan in Marco Polo ACTIVITY. Za vsa vozila s prvo registracijo od 1.10. 2012 naprej velja MobiloVan sprva 2 leti brez doplačila in se nato obnavlja z vsakim vzdrževanjem pri pooblaščenem servisnem partnerju Mercedes-Benz do 30 let.

Za modele razreda V, razreda X, Marco Polo in Marco Polo HORIZON je Mercedes-Benz Mobilo veljaven v posamezni aktualni izdaji.

Lorem Ipsum