eCitan Tourer | dostavno vozilo Mercedes-Benz

Novi eCitan Tourer.Počutim se velikan.

Konfiguriraj vozilo zdaj

Agilno. Digitalizirano Električen.

Novi eCitan Tourer* premakne ljudi na izjemno sproščen način. Zaradi tega je kot nalašč za prevoze v urbanem okolju in zunaj njega – od vijugastega mestnega središča do vijugaste ceste na gorskem prelazu.Njegovi udobni ponudbi za potnike se ni treba skrivati ​​za običajnim majhnim kombijem.Spoznajte zanesljivega partnerja za prevoz oseb z električnim pogonom za vaše podjetje.
Ikona za doseg

Do 2801 km dosega (WLTP).

Zahvaljujoč visokovoltnemu akumulatorju s kapaciteto 45 kWh.
Ikona za hitro polnjenje z enosmernim tokom

Hitro polnjenje z enosmernim tokom do 75 kW2,3.

Za novi doseg v kratkem času.
Ikona za sedeže

5 prostornih sedežev.

Z veliko svobode za noge in visokim udobjem.
*eCitan Tourer PRO z registracijo kot osebno vozilo [M1] in kapaciteto baterije 45 kWh: WLTP | Kombinirana poraba električne energije: 20,7 – 19,3 kWh/100 km. Kombinirani izpusti CO2: 0 g/km.4
1

Doseg je bil izračunan na podlagi Uredbe 2017/1151/EU.

2

Maks. moč polnjenja z enosmernim tokom (DC)
Največja moč polnjenja v enosmerni polnilni postavi z napajalno napetostjo 400 V in tokom 300 A; največja moč polnjenja je odvisna od različnih dejavnikov, npr. temperature okolice in akumulatorja in stanja napolnjenosti akumulatorja ob pričetku polnjenja.

3

Dodatna oprema.

4

Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 2017/1151/EU.

Poudarki zunanjosti.

Zunanjost eCitana Tourerja je tako funkcionalna kot estetska. Z dvema linijama opreme BASE in PRO boste našli primeren dizajn za svojo prevozno nalogo – in ga prilagodili tako, da bo vaše vozilo tudi vizualno natančno ustrezalo vašemu podjetju. Svoj električni značaj eCitan Tourer prikazuje nevpadljivo: vtičnica vozila se skriva za Mercedesovo zvezdo v maski hladilnika.
Z dvema linijama opreme BASE in PRO je zunanjost eCitana Tourerja funkcionalna in estetska.

Kompaktna in funkcionalna.

eCitan Tourer s predvidljivimi zunanjimi merami svojim potnikom ponuja veliko prostora za noge in udobje. Ker je visokovoltni akumulator vgrajen v spodnjo stran vozila, da bi prihranil prostor, skoraj ne omejuje razpoložljivega prostora. Zahvaljujoč enostavno preklopnimi zadnjimi sedeži se po potrebi hitro ustvari dodaten prostor za odlaganje. Poleg tega lahko dodatno obremenitev vlečete z opcijsko vlečno sklopko.
Sedeži
Prostornina prtljažnega prostora
Dolžina prtljažnega prostora
Maks. nosilnost
5
551 l
990 mm
499 kg

Odlike notranjosti.

V eCitan Tourerju boste prepoznali veliko znanega: dobro berljiv kombinirani inštrument, lepe oblike prezračevalnih šob, opcijski ogrevan večfunkcijski volan s tipkami, zaslon na dotik z visoko ločljivostjo in še veliko več upravljalnih elementov, ki se uporabljajo tudi v drugih dostavnih vozilih Mercedes-Benz. Detajli, ki so pomembni za električni pogon, se pri tem spretno ujemajo s kokpitom. Zaradi jasnih prikazov boste vedno vedeli, kakšna je trenutna napolnjenost akumulatorja in doseg. Učinkovite, avtomatizirane klimatske rešitve, kot je THERMOTRONIC, in pametne multimedijske storitve vam pomagajo, da kar najbolje izkoristite razpoložljivi doseg.
V notranjosti eCitana Tourerja boste prepoznali veliko znanega.

Odlike opreme.

Sistem visokovoltnega akumulatorja s kapaciteto 45 kWh nudi velik doseg, ne da bi omejeval prostor v vozilu.

Visokovoltni akumulator (45 kWh)

Zahvaljujoč največji zmogljivosti polnjenja z enosmernim tokom 75 kW in moči polnjenja z izmeničnim tokom do 22 kW, ste pri polnjenju visokovoltnega akumulatorja zelo prilagodljivi.

Polnjenje z izmeničnim tokom 22 kW/polnjenje z enosmernim tokom 75 kW (opcijsko)

Z uporabo dveh voznih programov in treh stopenj rekuperacije med vožnjo določite, kako naj bodo vozne lastnosti usklajene z učinkovitostjo.

Izbira stopenj rekuperacije

S sistemom KEYLESS-GO lahko ključ vašega vozila ostane v žepu. Vozilo vas prepozna kot lastnika prek pravice za dostop in vožnjo.

KEYLESS-GO (izbirno)

Aktivni paket za varnost obsega štiri sisteme za pomoč vozniku, ki vas razbremenijo in lahko povečajo varnost vožnje.

Aktivni paket za varnost (opcijsko)

S tovarniško predhodno nameščeno vlečno sklopko lahko s svojim vozilom prevažate vlečno obremenitev do navedene največje teže.

Kroglasta glava vlečne sklopke, fiksna (opcijsko)

Učinkovito premikanje.

Zmogljiv in vsestranski – ta značaj eCitan Tourer* dokazuje tudi v smislu svojega pogona. Zahvaljujoč učinkovitemu električnemu motorju in visokovoltnemu akumulatorju s kapaciteto 45 kWh boste na poti tako v urbanem okolju kot tudi zunaj njega. Zahvaljujoč serijskemu polnjenju z izmeničnim tokom z močjo do 11 kW in dodatnimi možnostmi za izjemno hitro polnjenje z izmeničnim tokom s kapaciteto do 22 kW in hitremu polnjenju z enosmernim tokom s kapaciteto do 75 kW 1lahko hitro ponovno pridobite nov doseg. Izkoristite ekonomične prednosti električne mobilnosti, ne da bi se pri tem odpovedali prilagodljivosti in nosilnosti.

*eCitan Tourer PRO z registracijo kot osebno vozilo [M1] in kapaciteto baterije 45 kWh: WLTP | Kombinirana poraba električne energije: 20,7 – 19,3 kWh/100 km.Kombinirani izpusti CO2: 0 g/km.2
1

Maks. moč polnjenja z enosmernim tokom (DC)
Največja moč polnjenja v enosmerni polnilni postavi z napajalno napetostjo 400 V in tokom 300 A; največja moč polnjenja je odvisna od različnih dejavnikov, npr. temperature okolice in akumulatorja in stanja napolnjenosti akumulatorja ob pričetku polnjenja.

2

Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 2017/1151/EU.

Prilagodljive možnosti polnjenja.

Zahvaljujoč vtičnici vozila Combined Charging (SSC) vašega kombiniranega vozila eCitan Tourer* lahko uporabljate tako stenske polnilne postaje in polnilne postaje s polnilnim sistemom z izmeničnim tokom, kot tudi hitre polnilne postaje DC.V ta namen si zagotovite ustrezno rešitev za polnjenje – ali s stensko polnilno postajo Mercedes-Benz ali z rešitvijo za polnjenje, ki jo je Mercedes-Benz individualno prilagodil vašemu poslovnem prostoru.

Vtičnica vozila je pri eCitan Tourerju središčno vgrajena v masko hladilnika za Mercedesovo zvezdo.

Polnjenje na poti

Stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home je preprosta možnost polnjenja za vozila na električni pogon Mercedes-Benz.

Domača stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home

S prilagodljivim polnilnim sistemom Mercedes-Benz boste vedno imeli pri roki ustrezno rešitev polnjenja.

Prilagodljiv polnilni sistem

*eCitan Tourer PRO z registracijo kot osebno vozilo [M1] in kapaciteto baterije 45 kWh: WLTP | Kombinirana poraba električne energije: 20,7 – 19,3 kWh/100 km.Kombinirani izpusti CO2: 0 g/km.1
1

Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 2017/1151/EU.

Doživite eCitan Tourer zdaj.

Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje.

Prijavite se zdaj in se odpeljite.
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca.

In kako ga najdete v svoji bližini
Več informacij
Ikona Konfiguracija vozila

Konfiguracija vozila.

Ko si ga oblikujete sami
Več informacij

Odkrijte več vozil.