Zaprto dostavno vozilo Citan | Oprema in dodatna oprema | Mercedes-Benz

Točno to, kar potrebujete: oprema in dodatna oprema za vaše zaprto dostavno vozilo eCitan.

Poudarki serijske opreme.

Visokoučinkoviti elektromotor prepriča z veliko vlečno močjo in izjemno mirnim tekom.

Elektromotor 90 kW

Sistem visokovoltnega akumulatorja s kapaciteto 45 kWh nudi velik doseg – brez da bi omejeval prostor v vozilu.

Visokovoltni akumulator (45 kWh)

S pomočjo dveh voznih programov in treh stopenj rekuperacije med vožnjo določite, kako zelo je vožnja usmerjena v učinkovitost.

Izbira stopenj rekuperacije

S polnilnim sistemom na izmenični tok lahko svoje vozilo napolnite hitro in učinkovito z do 11 kW (3-fazno).

Polnjenje z izmeničnim tokom 11 kW

Predhodna klimatizacija

Zaprto dostavno vozilo eCitan ima serijsko šest zračnih blazin: sprednje zračne blazine za voznika in sovoznika, stranske zračne blazine za prsni koš in zračne blazine za okno.

6 zračnih blazin

Najboljša dodatna oprema.

Zahvaljujoč največji moči polnjenja z enosmernim tokom 75 kW in moči polnjenja z izmeničnim tokom do 22 kW, ste pri polnjenju visokovoltnega akumulatorja zelo prilagodljivi.

Polnjenje z izmeničnim tokom 22 kW / polnjenje z enosmernim tokom 75 kW (opcijsko)

Visokozmogljivi žarometi LED vam omogočajo več varnosti pri nočni vožnji in navdušujejo z edinstvenim markantnim videzom.

Visokozmogljivi žarometi LED

Izkoristite ves potencial digitalnega in razširljivega multimedijskega sistema MBUX z intuitivnim upravljanjem.

Multimedijski sistem MBUX vklj. z navigacijo in DAB

Aktivni paket za varnost obsega štiri sisteme za pomoč vozniku, ki vas razbremenijo in lahko povečajo varnost vožnje.

Aktivni paket za varnost

Udobnejše in varnejše parkiranje je skoraj nemogoče, saj paket za parkiranje združuje prednosti aktivnega asistenta za parkiranje z dodatnim pregledom kamere za vzvratno vožnjo.

Paket za parkiranje

Jeklena ločilna rešetka lahko voznika in sovoznika zavaruje pred tovorom.

Zložljiva ločilna rešetka

Različice opreme.

Zaprto dostavno vozilo eCitan BASE.

Z opremo BASE vam zaprto dostavno vozilo eCitan nudi vso bistveno opremo, ki vas podpira pri zanesljivem opravljanju vsakodnevnih opravil. Poleg tega navdušuje z visoko kakovostjo in funkcionalnostjo ter z izjemno vsestranskostjo in uporabnostjo.

Zaprto dostavno vozilo eCitan PRO.

Oprema PRO vašemu zaprtemu dostavnemu vozilu eCitan daje reprezentativen videz in razširjeno funkcionalnost. Zagotavlja kakovostno zunanjost v kakovosti, ki ste je vajeni, vsestranskost in uporabnost.

Pregled druge priporočene opreme.

 1. Paketi opreme

  Oblikovni paket za notranjost

  Privlačni detajli v črni barvi z visokim sijajem in kromu – oblikovni paket za notranjost izboljša videz notranjosti vozila ter na značilen način združi funkcionalnost in lep videz.

  Dodatna oprema.
  Privlačne podrobnosti v sijajni črni barvi in kromu – oblikovalski paket za notranjost vizualno izboljša notranjost vašega vozila.

  Paket za sedežno udobje

  S tem paketom ste vi in vaši potniki vedno še posebej udobno na poti. Vključuje vrsto opreme, kot so ogrevanje sedeža in nastavitev višine sedeža za voznika in sovoznika ter ledveno oporo za voznikov sedež. Predvsem na dolgih vožnjah se na ta način lahko izboljša sedežno in vozno udobje.

  Dodatna oprema.
  S paketom za sedežno udobje ste vi in vaši potniki vedno deležni posebnega udobja.

  Paket za parkiranje

  Bolj priročno in varnejše parkiranje skorajda ni mogoče, saj paket za parkiranje združuje prednosti aktivnega asistenta za parkiranje in dodatni pregled kamere za vzvratno vožnjo, hkrati pa vam lahko zagotovi optimalno pomoč pri iskanju parkirnega mesta ter pri parkiranju in zapuščanju parkirnega mesta.

  Dodatna oprema.
  Paket za parkiranje združuje prednosti aktivnega asistenta za parkiranje z dodatnim pregledom kamere za vzvratno vožnjo.

  Navigacijski paket

  S navigacijskim paketom bo multimedijski sistem MBUX vašega vozila postal popolnoma nov navigacijski sistem, ki bo vsako vožnjo naredil bolj sproščeno s svojim pametim vodenjem po poti.

  Dodatna oprema.
  Navigacijski paket spremeni multimedijski sistem MBUX vašega vozila v polnovredni navigacijski sistem.

  Aktivni paket za varnost

  Aktivni paket za varnost obsega štiri sisteme za pomoč vozniku, ki vas razbremenijo in lahko povečajo varnost vožnje. Sem spadajo aktivni zavorni asistent, asistent za mrtvi kot, aktivni asistent za ohranjanje smeri in asistent za omejitev hitrosti oz. – v povezavi z navigacijskim paketom – asistent za prepoznavanje prometnih znakov.

  Dodatna oprema.
  Aktivni paket za varnost obsega štiri sisteme za pomoč vozniku, ki vas razbremenijo in lahko povečajo varnost vožnje.

  Paket luči

  S paketom luči se izboljša varnost vožnje v temi in razmerah s slabo vidljivostjo, zunanjost vozila pa hkrati dobi še bolj privlačen in markanten videz.

  Dodatna oprema.
  S paketom luči izboljšate varnost vožnje v temi in pri slabi vidljivosti.
 2. Notranjost
 3. Zunanjost
 4. Udobje

  KEYLESS-GO

  S sistemom KEYLESS-GO lahko ključ vašega vozila ostane v žepu. Vozilo vas prepozna kot lastnika prek pravice za dostop in vožnjo ter se odklene, ko se mu približate ali ko pritisnete gumb na vratni kljuki, pri čemer vam ni treba vzeti ključa v roke.

  Dodatna oprema.
  S sistemom KEYLESS-GO vas vaše vozilo prepozna kot lastnika s pomočjo shranjenih dovoljenj za dostop in vožnjo.

  Predpriprava za oddaljene in navigacijske storitve

  Predpriprava za storitve na daljavo in navigacijske storitve zagotovi tehnične pogoje za uporabo digitalnih dodatkov, razvitih posebej za električna kombinirana vozila.To vključuje tudi predhodno klimatizacijo, zahvaljujoč kateri lahko začnete vožnjo v vozilu s prijetno temperaturo.

  Dodatna oprema.
  Predpriprava za storitve na daljavo in navigacijske storitve zagotovi tehnične pogoje za uporabo digitalnih dodatkov, razvitih posebej za električna kombinirana vozila.

  Ogrevanje volana

  Prijetna toplota vse do konice prstov – dobro dene predvsem v hladnih dneh. Zaradi neposrednega stika se dlani še posebej hitro segrejejo, kar lahko poveča udobje in varnost pri krmiljenju.

  Dodatna oprema.
  Prijetna toplota vse do konice prstov – dobro dene predvsem v hladnih dneh.

  Samodejno uravnavanje klimatizacije THERMOTRONIC

  Uživajte v individualnem klimatskem udobju zahvaljujoč dvopodročni klimi za voznika in sovoznika. Temperatura, količina zraka in usmerjanje zraka se po želji uravnavajo samodejno. Rahločutni sistem senzorjev vzdržuje konstantno notranjo temperaturo – brez da bi močno obremenjeval doseg.

  Dodatna oprema.
  Uživajte v individualnem klimatskem udobju zahvaljujoč dvopodročni klimi za voznika in sovoznika.

  Brezžični sistem polnjenja za prenosne naprave

  Z brezžičnim sistemom polnjenja za prenosne naprave lahko udobno polnite pametne telefone, ki omogočajo induktivno polnjenje: brez kablov, vtiča ali držala – ne glede na model in znamko. Tako čas vožnje postane čas polnjenja.

  Dodatna oprema.
  Z brezžičnim sistemom polnjenja za prenosne naprave lahko udobno polnite pametne telefone, ki omogočajo induktivno polnjenje.

  Prikaz kamere za vzvratno vožnjo v notranjem ogledalu

  Kamera za vzvratno vožnjo na prikazovalniku v notranjem ogledalu prikazuje območje neposredno za vozilom, ki sicer brez kamere ne bi bilo vidno. Tako se poveča varnost pri parkiranju in manevriranju, s čimer vam pomaga preprečiti poškodbe vozila.

  Dodatna oprema.
  Kamera za vzvratno vožnjo ob aktivirani vzvratni prestavi prikaže območje neposredno za vozilom na zaslonu v notranjem ogledalu.
 5. Tehnologija
 6. Varnost

  Aktivni zavorni asistent

  Aktivni zavorni asistent na primer preprečuje trke s sprednjimi vozili ter vozili in pešci s strani oziroma omili posledice nesreč. To lahko poveča tako vašo varnost kot tudi varnost drugih udeležencev v prometu.

  Dodatna oprema.
  Aktivni zavorni asistent vam lahko npr. pomaga preprečiti nezgode z vozili in pešci pred vami ter tistimi, ki prečkajo cesto.

  Aktivni asistent za ohranjanje smeri

  Asistent za ohranjanje smeri lahko pomaga preprečiti nezgode zaradi nenamernega zapuščanja voznega pasu. Če sistem zazna nenamerno zapuščanje voznega pasu, voznika opozori s pulzirajočimi vibracijami volana. Tako je voznik opozorjen, da mora zaviti nazaj na vozni pas.

  Dodatna oprema.
  Asistent za ohranjanje smeri lahko pomaga preprečiti nezgode zaradi nenamernega zapuščanja voznega pasu.

  Asistent za mrtvi kot

  Z asistentom za mrtvi kot je vožnja preprosto varnejša – posebej pri menjavi voznega pasu. Z radarsko tehnologijo zajema območje, ki ga zunanja ogledala ne prikažejo. Tako vas lahko vizualno in zvočno opozori pred morebitnim bočnim trčenjem z drugimi udeleženci prometa.

  Dodatna oprema.
  Z asistentom za mrtvi kot je vožnja preprosto varnejša – posebej pri menjavi voznega pasu.

  Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

  Asistent za prepoznavanje prometnih znakov vam olajša upoštevanje omejitev hitrosti in drugih predpisov. Tako se izboljša varnost.

  Dodatna oprema.
  Asistent za prepoznavanje prometnih znakov vam olajša upoštevanje omejitev hitrosti in drugih predpisov.

  Asistent za dolge luči

  Asistent za dolge luči samodejno vklopi in izklopi dolge luči glede na prometne razmere in tako voznika razbremeni ročnega preklapljanja. Sistem nadzoruje kamera za vetrobranskim steklom, ki neprekinjeno beleži promet pred vozilom.

  Dodatna oprema.
  Asistent za dolge luči samodejno vklopi in izklopi dolge luči glede na prometne razmere.

  Nadzor tlaka v pnevmatikah na sprednji in zadnji premi, brezžično

  Opozorilnik za izgubo tlaka v pnevmatikah v vašem vozilu lahko prispeva k večji varnosti pri vožnji, manjši obrabi pnevmatik in optimiziranemu dosegu. Tlak v pnevmatikah se nadzira v vseh štirih kolesih. Sistem optično opozori na nizko izgubo tlaka ali večje razlike v tlaku.

  Dodatna oprema.
  Opozorilnik za izgubo tlaka v pnevmatikah v vašem vozilu lahko prispeva k večji varnosti pri vožnji, manjši obrabi pnevmatik in optimiziranemu dosegu.

  Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST

  Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST lahko voznika pravočasno opozori na preutrujenost ali če za hip zaspi. Sistem lahko prispeva k prometni varnosti, zlasti ponoči in na daljših potovanjih. Prikaz sistema ATTENTION ASSIST se prikaže v kombiniranem inštrumentu med merilnikom vrtilne frekvence in tahometrom.

  Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST lahko voznika pravočasno opozori na preutrujenost ali če za hip zaspi.

Doživite zaprto dostavno vozilo eCitan zdaj.

Ikona Rezervacija poskusne vožnje

Rezervacija poskusne vožnje.

Prijavite se zdaj in se odpeljite
Več informacij
Ikona Iskanje trgovca

Iskanje trgovca.

In kako ga najdete v svoji bližini
Več informacij
Ikona Konfiguracija vozila

Konfiguracija vozila.

Ko si ga oblikujete sami
Več informacij

Odkrijte več vozil na električni pogon.