Citan Tourer | Mercedes-Benz

Novi Citan Tourer. 

Ko od majhnega kombiniranega vozila pričakujete veliko.

Želite malo kombinirano vozilo s prostornim tovornim prostorom, ki je pri vožnji okretno in udobno ter nima težav v ozkih prometnih situacijah? Želite, da vam kombinirano vozilo olajša delo, služi kot vizitka vašega podjetja in na področju varnostne opreme nima kompromisov? Potem morate spoznati novo vozilo Citan Tourer.
 

V vseh pogledih zasnovan za varnost.

Obsežna ponudba sistemov za pomoč pri vožnji s predvidevanjem – številni so vgrajeni serijsko – in 7 zračnih mehov prispevajo k visokemu nivoju varnosti, ki je tipičen za Mercedes-Benz.

Funkcionalnost v top formi.

Koncept dizajna notranjosti daje poudarek na jasnost, preglednost in učinkovitost. Zato je vozilo tako funkcionalno in reprezentativno.

Prostoren, raznolik potniški prostor.

Prostoren in lahko dostopen potniški prostor v novem vozilu Citan Tourer lahko s številnimi možnostmi natančno prilagodite željam svojih potnikov.

Okretna, udobna in ekonomična vožnja.

Vozne lastnosti novega vozila Citan Tourer prepričajo – od učinkovitih in okretnih pogonov do udobnega servokrmiljenja odvisnega od hitrosti.

Malo kombinirano vozilo z velikimi možnostmi.

Spoznajte prednosti novega Citana

  

Potniški prostor. Prostor poln možnosti.

V novem vozilu Citan Tourer se vaši potniki od prvega trenutka počutijo prijetno: vstopijo udobno skozi serijska drsna vrata na obeh straneh, ki imajo odmična okna za dobro prezračevanje. Vsi sedeži so prevlečeni s trpežnim blagom. Naslonjala po potrebi lahko v razmerju 1/3 in 2/3 poklopite v ravno dno tovornega prostora.
Sedeži v potniškem prostoru
Prostornina prtljažnega prostora
Maks. prostornina tovornega prostora.
Maks. nosilnost

3

 

517 l

2390 l

 

539 kg

Velik nastop malega kombiniranega vozila: zunanji dizajn.

Tipičen Mercedes-Benz: Dizajn novega vozila Citan Tourer na prvi pogled kaže podobnosti z večjimi kombiniranimi vozili Mercedes-Benz.

Karakterističen dizajn sprednjega dela vozila

Paša za oči pri karakterističnem dizajnu sprednjega dela vozila so vitki in lepo oblikovani žarometi ter za Mercedes-Benz tipična maska hladilnika s sredinsko nameščeno Mercedesovo zvezdo.

Markanten bočni dizajn

Markanten bočni dizajn poudarja okretnost novega vozila Citan Tourer. Nova so med drugim 40,6-centimetrska (16-palčna) dizajnerska kolesa s kolesnimi pokrovi v videzu platišča iz lahke kovine.