Zaprto dostavno vozilo Citan | Mercedes-Benz

Novo zaprto dostavno vozilo Citan.

Popolnoma ustreza vašim nalogam transporta.

Novo zaprto dostavno vozilo Citan prepriča s številnimi talenti: ima kompaktne zunanje dimenzije in velik tovorni prostor ter voznikov prostor. Veliko nosilnost kombinira z okretnimi voznimi lastnostmi. Z ergonomično oblikovanim voznikovim sedežem in številnimi možnostmi prilagajanja na naloge transporta je vaše delo olajšano.

Varno in dobro na poti.

Serijsko je nameščena obsežna zaščita potnikov, vključno s 6 zračnimi mehovi. Po želji lahko dobite tudi podporo številnih sistemov za pomoč pri vožnji.

Velik in uporaben tovorni prostor.

V novem vozilu Citan tičijo številne dobre ideje, ki vam olajšajo delo: raznoliko uporaben tovorni prostor ima veliko prostornino in veliko nosilnost.

Robustno in ergonomsko delovno mesto.

Posebej ergonomska je notranjost: od robustnih sedežev in preprostega upravljanja do praktičnih odlagališč.

Okreten in zanesljiv tudi pri veliki obremenitvi.

Okreten v mestu, zanesljiv na medkrajevnih vožnjah: z novim zaprtim dostavnim vozilom Citan imate okretnost, udobje in ekonomičnost.

Malo kombinirano vozilo z velikimi možnostmi.

Spoznajte prednosti novega Citana

  

Mere in mase. Kompakten prostorski čudež.

Novo zaprto dostavno vozilo Citan odpira raznolike možnosti transporta in vam olajša delo z veliko prostornino tovornega prostora in veliko nosilnostjo. Z opcijsko vlečno sklopko lahko vlečete do 1500 kg.
Površina prtljažnega prostora
Prostornina prtljažnega prostora
Dolžina prtljažnega prostora
 Maks. nosilnost
2,35 m²
2,5–2,9 m³
1806 mm

782 kg

 

Tipični Mercedes-Benz: zunanji dizajn.

Dizajn novega zaprtega dostavnega vozila Citan na prvi pogled kaže podobnosti z večjimi transporterji Mercedes-Benz.

Karakterističen dizajn sprednjega dela vozila

Paša za oči pri karakterističnem dizajnu sprednjega dela vozila so vitki in lepo oblikovani žarometi ter za Mercedes-Benz tipična maska hladilnika s sredinsko nameščeno Mercedesovo zvezdo.

Markanten bočni dizajn

Markanten bočni dizajn poudarja okretnost novega zaprtega dostavnega vozila Citan. Nova so med drugim 40,6-centimetrska (16-palčna) dizajnerska kolesa s kolesnimi pokrovi v videzu platišča iz lahke kovine.

Funkcionalen dizajn zadka

Funkcionalen dizajn zadka z zadnjimi vrtljivimi vrati, ki se odpirajo asimetrično, omogoča veliko odprtino tovornega prostora, ki je obrobljena z lepimi zadnjimi lučmi, tipičnimi za Mercedes-Benz.