The World of Driving Performance.

One Attitude. Your Choice.

Kombinirana poraba goriva: 17–6,9 l/100 km | Kombinirane emisije CO2: 397–162 g/km | Podatki o emisijah<p>Navedene vrednosti porabe goriva in izpustov CO<sub>2</sub> so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na kolesa/pnevmatike.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, hitrost in natančnost – to je vsakdan v AMG Driving Academy! Nov program dogodkov bo poskrbel za navdušenje ljubiteljev zmogljivosti. Lahko se veselite pestrih dogodkov, povezanih s treningom in življenjskim slogom, s fascinantnimi vozili na izbranih lokacijah.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Adrenalin, hitrost in natančnost – to je vsakdan v AMG Driving Academy! Nov program dogodkov bo poskrbel za navdušenje ljubiteljev zmogljivosti. Lahko se veselite pestrih dogodkov, povezanih s treningom in življenjskim slogom, s fascinantnimi vozili na izbranih lokacijah.

Na sliki je prikazan voznik, ki teče k vozilu Mercedes-AMG GT.
Na sliki je prikazanih devet udeležencev akademije AMG Driving Academy.
Na sliki je prikazan vtis z zimskega dogodka »AMG Winter Sporting«.
Na sliki so prikazani udeleženci akademije AMG Driving Academy v vozilu.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Ponovni ogled

AMG Driving Academy vam omogoča več kot potovanje ali program: omogoča vam, da postanete član najhitrejše družine na svetu – skupnosti enako mislečih, v kateri lahko delite izkušnje in strast do zmogljivosti.

Enako kot pri svojih zmogljivih vozilih nam je tudi pri dogodkih nadvse pomembna varnost udeležencev, poskrbimo pa tudi, da so naše prireditve certificirano podnebno nevtralne, zato da zagotovimo varnost prihodnjih generacij.

Mercedes-AMG GT S: kombinirana poraba goriva: 9,6–9,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 224–219 g/km<p>Navedene vrednosti porabe goriva in izpustov CO<sub>2</sub> so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na kolesa/pnevmatike.</p>

AMG Private Lounge.

Slika podaja prvi vtis občutka skupnosti AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Postanite član AMG Private Lounge – naše spletne skupnosti voznikov in voznic vozil AMG, ki znajo ceniti rokodelsko natančnost in zmogljivost prvovrstnih vozil Mercedes-AMG.

Člani imajo dostop do insajderskih informacij, novic in atraktivnih ponudb. Stopite v stik z enako mislečimi navdušenci nad znamko AMG in znamko doživljajte v krogu skupnosti AMG.

Customer Racing.

Na sliki je prikazano vozilo Mercedes-AMG GT4 na dirkališču.
Na sliki je v vozilu prikazan udeleženec programa AMG Customer Racing.

Customer Racing.

Poleg Formule 1 in DTM k velikim uspehom Mercedes-AMG Motorsport na dirkališčih odločilno prispeva še tretje področje – svetovni program Customer Racing.

Obširen športni program za stranke, ki ga – tako kot vozila – nenehno razvijamo. Vodilo pri tem je hitra in profesionalna podpora ekipe z namenom prispevati k uspehu s tehniko, znanjem in kadrom.

Ogled tovarne


Ogled tovarne.

V naši tovarni v Affalterbachu.

Ogled tovarne


Ogled tovarne.

V naši tovarni v Affalterbachu.

 • Pregled

  Na sliki je prikazan studio Mercedes-AMG v Affalterbachu.
  Na sliki je prikazan studio Mercedes-AMG Performance.

  Edinstvenega duha znamke AMG ne doživite nikjer drugje kot med ogledom tovarne na našem sedežu v Affalterbachu. Kompetentni vodiči vam bodo od znotraj razkazali podjetje, tako da boste fascinantnost znamke Mercedes-AMG začutili čisto od blizu.

  V okviru ogleda tovarne si boste ogledali naslednje dele:

  • Center za stranke: tu vam bomo pokazali aktualna vozila Mercedes-AMG in razložili, kaj jih odlikuje.
  • Studio AMG Performance: doživite, kako v naši manufakturi pri individualizaciji vozil avtomobilske sanje dobijo obliko.
  • Manufaktura motorjev: spremljajte naše tehnike pri montaži V8-motorja AMG po principu »One Man – One Engine«.

  Mercedes-AMG GT S: kombinirana poraba goriva: 9,6–9,4 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 224–219 g/km.19<p>Navedene vrednosti porabe goriva in izpustov CO<sub>2</sub> so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na kolesa/pnevmatike.</p>
  Mercedes-AMG A 45: kombinirana poraba goriva: 7,3–6,9 l/100 km; kombinirane emisije CO2: 171–162 g/km<p>Navedene vrednosti porabe goriva in izpustov CO<sub>2</sub> so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil. Vrednosti se spreminjajo glede na kolesa/pnevmatike.</p>

 • Informacije

  Slika prikazuje manufakturo motorjev Mercedes-AMG.

  Informacije o storitvi:

  • Naša individualna vodenja so možna od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00.
  • Za ogled si rezervirajte uro in pol do dve uri.

  Več informacij dobite pri svojem prodajalcu.