Slika s strani prikazuje sprednji del limuzine razreda A.

Nova limuzina razreda A.

Prvi razred A s tridelno obliko.

Že kot otroci smo avtomobile risali sestavljene iz treh delov: motorja, kabine in prtljažnika. Po tako imenovani tridelni obliki. Z novo limuzino razreda A znova začenjamo sanjati o takšnih avtomobilih. Njihova silhueta je videti izjemno dinamično, obenem pa daje vtis brezčasne elegance. Nova limuzina razreda A z MBUX (Mercedes-Benz User Experience) in športno tridelno obliko.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Slika prikazuje novi razred A s strani.

Novi razred A.

Hej, Mercedes.

Vam je to poznano? Da prvič srečate človeka in imate občutek, kot da ga že od nekdaj poznate? Nekaj podobnega je tudi z novim razredom A. Šele nekaj dni potujeta skupaj in že pozna vaše posebnosti, vaša razpoloženja, kaj imate najraje in česa sploh ne marate. Skoraj bolje kot vi sami. Z novim razredom A naenkrat postaneta eno. Da ste vedno lahko taki, kot ste.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Slika prikazuje limuzino razreda C Mercedes-Benz v stranskem pogledu od spredaj.

Nova limuzina razreda C.

Klasična limuzina, navdihujoče dinamično interpretirana.

Bistvo ni biti boljši od drugih, temveč postati boljši od samega sebe. To šteje. Tako v športu kot tudi na cesti. Razred C je znan po svojih popolnih proporcih, po udobju, kakovosti in po svojem vzgibu: vsak dan, z vsako vožnjo vedno znova prekositi samega sebe.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Slika prikazuje prvi vtis o limuzini razreda E Mercedes-Benz.

Limuzina razreda E.

Prispodoba za udobje in varnost v vožnji.

Limuzina razreda E je prepričljiv rezultat nove oblikovalske filozofije Mercedes-Benz. Sodobni slog in kultivirano športnost uteleša kot nobena druga limuzina višjega razreda. Njene tehnologije Mercedes-Benz Intelligent Drive razbremenijo voznika in poskrbijo za udobje in varnost, ki sta edinstveni za limuzino – in s tem značilni za razred E.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Na sliki je s strani prikazana limuzina razreda S Mercedes-Benz.

Limuzina razreda S.

Novo poslovno udobje.

Zaščitna znaka limuzine razreda S sta učinkovitost in udobje. Skrbi na primer za telesno in duševno dobro počutje vseh potnikov. S sistemi za udobje, ki vas po želji poživijo ali sprostijo. In asistenčnimi sistemi, ki skrbijo za vrhunsko varnost in razbremenijo voznika bolje kot kdaj koli.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Na sliki je s strani prikazana limuzina razreda S Mercedes-Maybach.

Limuzina razreda S Mercedes-Maybach.

Vrh razkošne avtomobilnosti.

Limuzina razreda S Mercedes-Maybach združuje tradicionalno eleganco z vrhunskim luksuzom. Njen mogočen nastop poudarja to predpostavko z vseh vidikov. V notranjosti vas sprejmeta velikodušen občutek prostornosti in arhitektura, ki je hkrati večnamensko delovno okolje in ekskluzivni salon. Z vsem udobjem, ki ga lahko pričakujete kot potnik v prvem razredu. Vašega voznika zanesljivo podpirajo najsodobnejši asistenčni sistemi.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od