Odlike


Zaradi tega so limuzine Mercedes-Benz tako posebne.

Udobje in varnost brez kompromisov.

Odlike


Zaradi tega so limuzine Mercedes-Benz tako posebne.

Udobje in varnost brez kompromisov.

Vseeno, ali gre za športni razred A ali luksuzni razred S – vse limuzine Mercedes-Benz imajo nekaj skupnega: značilno tridelno obliko. Edinstveno udobje. In varnost na visokem nivoju. Najsodobnejše tehnologije poskrbijo za to, da boste prišli na cilj spočiti.

Izbrane odlike:

  • Multimedijski sistem MBUX se s pomočjo umetne inteligence nauči voznikova navodila.
  • Asistent za glasovno upravljanje MBUX s prepoznavanjem naravnega govora – vklop s »Hej, Mercedes«.
  • Razširjena resničnost MBUX za navigacijo povezuje virtualni in resnični svet in združuje grafične navigacijske in prometne informacije s prenosom slike v živo.
  • Sistemi za pomoč vozniku Mercedes-Benz Intelligent Drive pomagajo v zahtevnih situacijah.

Limuzina razreda A.

Hej, Mercedes.

Slika od strani prikazuje limuzino razreda A.

Limuzina razreda A.

Hej, Mercedes.

Vam je to poznano? Da prvič srečate človeka in imate občutek, kot da ga že od nekdaj poznate? Podobno je z razredom A. Šele nekaj dni potujeta skupaj in že pozna vaše posebnosti, vaša razpoloženja, kaj imate najraje in česa sploh ne marate. Skoraj bolje kot vi sami. Razred A in vi v trenutku postaneta eno. Da ste vedno lahko taki, kot ste.

Limuzina razreda E.

Obvladujte vse svoje naloge.

Na sliki je prikazana limuzina razreda E Mercedes-Benz.

Limuzina razreda E.

Obvladujte vse svoje naloge.

Limuzina razreda E ponuja vse, kar za to potrebujete: prostornost, udobje, varnost in napredne inovacije. Dinamično oblikovanje, premišljene varnostne lastnosti, digitalni kokpit, sistem MBUX in izpopolnjeni dosežki na področju udobja – vse to je tisto, zaradi česar je limuzina razreda E tako posebna.

Limuzina razreda S.

Skrbi za to, kar je pomembno.

Slika prikazuje pogled na limuzino razreda S Mercedes-Benz s strani.

Razred S Mercedes-Maybach

Bogastvo neodvisnosti.

Motiv prikazuje razred S Mercedes-Maybach.

Razred S Mercedes-Maybach

Bogastvo neodvisnosti.

Naš cilj je prekositi vaše zahteve. Odlično udobje in vrhunsko razkošje sta v vozilu najvišja prioriteta – predvsem v zadnjem delu potniške kabine. Inovativni detajli in izbrani materiali naredijo iz razreda S Mercedes-Maybach mesto za ekskluzivni oddih in ponujajo za znamko tipično luksuzno doživetje, velikodušni občutek prostornosti ter presenetljive digitalne zamisli.

Novi EQS Mercedes-EQ.

To je zate, svet.

Slika prikazuje sprednji del vozila EQS Mercedes-EQ od strani.

Novi EQS Mercedes-EQ.

To je zate, svet.

Novo vozilo EQS, vrhunska limuzina znamke Mercedes-Benz, ki je kot prva zasnovana na povsem električnem pogonu, očara s čutno nedvoumnostjo v puristično elegantnem dizajnu z enim lokom in kupejevsko silhueto. Tudi pri oblikovanju notranje opreme ostaja model EQS dosledno vizionarski. Pri tem zastavljen cilj je popolnoma nova vrsta digitalizacije luksuzne notranjosti z zaslonom MBUX Hyperscreen kot odločilnim elementom.

Novi EQE Mercedes-EQ.

Za vse vaše čute.

Novi EQE Mercedes-EQ v stranskem pogledu od spredaj.

Novi EQE Mercedes-EQ.

Za vse vaše čute.

Od legendarnega oblikovanja z enim lokom do inovativnega zaslona MBUX Hyperscreen, ki vam vzame sapo: novi EQE združuje čutno estetiko z revolucionarno inženirsko umetnostjo na najvišji ravni. Doživite novo, razkošno dobo elektromobilnosti.

Več informacij


Več udobja in še več podrobnosti.

Že več kot 60 let limuzine Mercedes-Benz skrbijo za eleganco in sprostitev na poti.

Več informacij


Več udobja in še več podrobnosti.

Že več kot 60 let limuzine Mercedes-Benz skrbijo za eleganco in sprostitev na poti.

Leta 1953 Mercedes-Benz predstavi tip 180. Limuzina zgornjega srednjega razreda je prvi osebni avtomobil s samonosno karoserijo in tridelno obliko ter velja za znanilca avtomobilne moderne dobe.

Tip 180 je temelj za vse sodobne limuzine Mercedes-Benz. Te vse do danes predstavljajo športno-elegantni dizajn in izredno udobje. Za to med drugim skrbijo:

  • sistemi za pomoč vozniku Mercedes-Benz Intelligent Drive
  • brezžično polnjenje mobilnih končnih naprav (opcijsko za limuzino razreda A, limuzino razreda C in limuzino razreda E)
  • povezava pametnega telefona in multimedijskega sistema (opcijsko za limuzino razreda A, limuzino razreda C in limuzino razreda E)
  • paket ENERGIZING in paket Plus s programi za udobje za sproščeno vožnjo (opcijsko)
  • krmiljenje limuzine prek zaslona na dotik (opcijsko za limuzino razreda A, limuzino razreda C in limuzino razreda E)


Od leta 2021 postavljata dosledno popolnoma električni luksuzni limuzini EQE in EQS Mercedes-EQ nova merila za napredno oblikovanje, inovativno povezljivost in fascinantno vsakodnevno udobje.