Limuzina razreda C z EQ Power.

Kultivirana športnost.

Postavite visoka merila. Doživite neponovljivo vozno kulturo. Limuzina razreda C s pogonom na plug-in hibrid povezuje brezmejni užitek v vožnji z optimalno učinkovitostjo in edinstvenim udobjem. Elektromotor s 60 kW in 340 Nm poskrbi za dodatno moč pri pospeševanju in povsem sam poganja vozilo po mestu do razdalje 31 kilometrov.

Poraba toka limuzine razreda C 350 e v kombiniranem testnem ciklusu:

13,2‒11,0 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 2,4‒2,1 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Izpusti CO2 kombinirano: 54‒48 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV

T-model razreda C z EQ Power.

Več svobode in fleksibilnosti.

Mercedes-Benz T-model razreda C z EQ Power nudi vašim željam več svobode – in neprimerljiv občutek vožnje. Tehnologija plug-in hibrid omogoča optimalno učinkovitost in dinamiko, ki naredi vtis. In to pri praktičnosti, značilni za razred C, in neponovljivem udobju. Za vozila plug-in hibrid nepričakovanih 350 litrov prostornine se prilagaja vašim individualnim transportnim nalogam. Veselite se posebnega razkošja: več prostora za vaše življenje.

Poraba toka T-modela razreda C 350 e v kombiniranem testnem ciklusu:
13,8‒11,7 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 2,4‒2,1 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>;
Izpusti CO2 kombinirano: 55‒49 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV

Limuzina razreda E z EQ Power.

Prispodoba za udobje in varnost v vožnji.

Prvo vozilo razreda E s tehnologijo plug-in hibrid: E 350 e združuje neverjetno agilne vozne zmogljivosti z vožnjo brez izpustov v lokalno okolje. S kombiniranim pogonskim sistemom motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja je vodilni v svojem razredu. Tehnologije Mercedes-Benz Intelligent Drive zmanjšajo porabo, občutno razbremenijo voznika in poskrbijo za udobje in varnost, ki sta edinstveni za limuzino – in s tem značilni za razred E.

Poraba toka 350 e razreda E v kombiniranem testnem ciklusu:
14,0‒11,5 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 2,5‒2,1 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>;
Izpusti CO2 kombinirano: 57‒49 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV

Na sliki je prikazano vozilo Mercedes-Benz A 250 e.

Mercedes-Benz A 250 e.

Odkrijte prvi razred A s tehnologijo plug-in hibrid.

Razred A s tehnologijo plug-in hibrid združuje dinamiko in učinkovitost elektromotorja z dosegom motorja z notranjim zgorevanjem. Elektromotor skrbi za dodatno moč pri pospeševanju ali tudi povsem samostojno premika vozilo v mestu do XX kilometrov daleč, tako da lahko velik del svojih vsakodnevnih poti brezskrbno opravite brez lokalnih izpustov.

Kompaktna limuzina Mercedes-Benz A 250 e: kombinirana poraba goriva: X,X l/100 km, kombinirani izpusti CO2: XX g/km, kombinirana poraba električne energije: XX,X kWh/100 km<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO<sub>2</sub> po protokolu NEDC« v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 692/2008/ES.</p>

Tovarniška cena vklj. z 19-odstotnim DDV

Na sliki je prikazana limuzina Mercedes-Benz A 250 e.

Limuzina Mercedes-Benz A 250 e.

Odkrijte prvo limuzino razreda A s tehnologijo plug-in hibrid.

Limuzina razreda A s tehnologijo plug-in hibrid združuje dinamiko in učinkovitost elektromotorja z dosegom motorja z notranjim zgorevanjem. Elektromotor skrbi za dodatno moč pri pospeševanju ali tudi povsem samostojno premika vozilo v mestu do XX kilometrov daleč, tako da lahko velik del svojih vsakodnevnih poti brezskrbno opravite brez lokalnih izpustov.

Limuzina Mercedes-Benz A 250 e: kombinirana poraba goriva: X,X l/100 km, kombinirani izpusti CO2: XX g/km, kombinirana poraba električne energije: XX,X kWh/100 km<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO<sub>2</sub> po protokolu NEDC« v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 692/2008/ES.</p>

Tovarniška cena vklj. z 19-odstotnim DDV

Na sliki je prikazano vozilo Mercedes-Benz B 250 e.

Mercedes-Benz B 250 e.

Odkrijte prvi razred B s tehnologijo plug-in hibrid.

Razred B s tehnologijo plug-in hibrid združuje dinamiko in učinkovitost elektromotorja z dosegom motorja z notranjim zgorevanjem. Elektromotor skrbi za dodatno moč pri pospeševanju ali tudi povsem samostojno premika vozilo v mestu do XXX kilometrov daleč, tako da lahko velik del svojih vsakodnevnih poti brezskrbno opravite brez lokalnih izpustov.

Mercedes-Benz B 250 e: kombinirana poraba goriva: X,X l/100 km, kombinirani izpusti CO2: XX g/km, kombinirana poraba električne energije: XX,X kWh/100 km<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO<sub>2</sub> po protokolu NEDC« v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 692/2008/ES.</p>

Tovarniška cena vklj. z 19-odstotnim DDV

Športno terensko vozilo GLC z EQ Power.

Inteligentna povezava funkcionalnosti in agilnosti.

GLC 350 e 4MATIC iz vsakega pogona iztisne najboljše: moč, miren tek in izjemno učinkovitost. Pogonski sistem združuje užitek v agilni vožnji z nizko porabo goriva in vožnjo brez izpustov v lokalno okolje. Ponuja zelo veliko prostora, nove tehnologije Mercedes-Benz Intelligent Drive pa zagotavljajo najvišje varnostne standarde. Bodisi na potovanju z družino ali na izletu – v vozilu GLC vas pričakuje svoboda.

Poraba toka GLC 350 e 4MATIC v kombiniranem testnem ciklusu:
15,2–13,9 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 2,7‒2,5 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>;

Izpusti CO2 kombinirano: 64‒59 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

 

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV

Kupe GLC z EQ Power.

Tako športen in učinkovit je lahko življenjski slog.

Kupe plug-in hibrid GLC 350 e 4MATIC združuje agilno vozno dinamiko z varčno porabo na popolnoma novi ravni. Kot markantni in ekspresivni kupe s širokimi rameni in visokim karoserijskim robom izrazito izstopa. Na cesti očara z nenavadno agilno vodljivostjo in športnostjo. Poleg tega je kupe razreda GLC z veliko prostora in prilagodljivim prostorom za odlaganje brez omejitev primeren za vsakodnevne potrebe. Vozilo kot narejeno za vas.

Poraba toka kupe GLC 350 e 4MATIC v kombiniranem testnem ciklusu:
15,2‒13,9 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 2,7‒2,5 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>;
Izpusti CO2 kombinirano: 64‒59 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV

Športno terensko vozilo GLE z EQ Power.

Vdihnite svobodo. Širite svobodo.

Dinamika. Sposobnost uveljavljanja. Učinkovitost. Kdor v sebi združuje te sposobnosti, suvereno stopa novim izzivom naproti. Na cesti ali na terenu – GLE je narejen za vse, ki niso pripravljeni zgolj slediti poti. Tudi ko gre za pogon, ne ubira samo uhojenih poti: inteligentno združuje prednosti elektromotorja in motorja z notranjim zgorevanjem. Naj gre za posebej učinkovito vožnjo – ali dodaten navor, na primer pri prehitevanju.

Poraba toka GLE 500 e 4MATIC v kombiniranem testnem ciklusu:
18,0‒16,7 kWh/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>; Poraba goriva kombinirano: 3,7‒3,3 l/100 km<p>V realnih pogojih se lahko pojavijo odstopanja v primerjavi s certificiranimi standardnimi vrednostmi. Na realne podatke vplivajo številni individualni dejavniki, npr. slog vožnje, okoljski pogoji in razmere na cesti.</p>;
Izpusti CO2 kombinirano: 84‒78 g/km<p>Podane vrednosti o porabi goriva in izpustih CO<sub>2</sub> so bile ugotovljene po predpisanem merilnem postopku (2. člen št. 5, 6 in 6a uredbe o označevanju porabe energije za osebna vozila v veljavni izdaji). Podatki ne veljajo za posamezno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni le za primerjavo med posameznimi tipi vozil.</p>.

Tovarniška cena vkl. z 19 % DDV