Razred V.

Naravna velikost.

Izbrani model V 200 d že za 41.830 € ali 390 € mesečno*

Razred V z najmanj 11.000 EUR prihranka

Edinstvena priložnost, ki čaka samo še na vas.
Akcija velja za vozila na zalogi.
Edinstvena priložnost, ki čaka samo še na vas.
Akcija velja za vozila na zalogi.
Po nastanku teh vsebin je lahko prišlo do sprememb izdelka.

Koncept vozila


Koncept vozila.

Z razredom V Mercedes-Benz družine potujejo še bolj sproščeno, prostočasne dogodivščine so še intenzivnejše in potniki pridejo na cilj udobno in v slogu kot še nikoli doslej.

Koncept vozila


Koncept vozila.

Z razredom V Mercedes-Benz družine potujejo še bolj sproščeno, prostočasne dogodivščine so še intenzivnejše in potniki pridejo na cilj udobno in v slogu kot še nikoli doslej.

Vaša naprava žal ne podpira te funkcije.

Vaša naprava žal ne podpira te funkcije.

Poskusite zavrteti napravo, da vklopite ležeči način. Ali uporabite napravo z večjo ločljivostjo.

Polno naložen z življenjem.

Čas za sproščenost: razred V Mercedes-Benz je zraven – in vse je pri roki.
Slika prikazuje tri otroke z očetom na družinskem izletu.
Zaključek
Oglasni spot: razred V Mercedes-Benz je polno naložen z življenjem – preživite z družino konec tedna, poln doživetij.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Ponovni ogled
Za vse, ki načrtujejo nekaj velikega.
Razred V Mercedes-Benz vam nudi prostor, ki vas podpira v vseh situacijah življenja. Popolnoma vseeno je, ali želite namestiti neustrašno nogometašico z vso njeno opremo, načrtujete kolesarsko turo ali pa se z družino odpravljate na deskarski dopust: z razredom V Mercedes-Benz ste pripravljeni za domala vsako situacijo – in vaše življenje postane dogodivščina.
Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz z odprtim zadnjim steklom, skozi katerega mati in hči nalagata prtljago.

Pripelje družine udobno na cilj.

Potovanje z razredom V Mercedes-Benz je varno, udobno in ekskluzivno.
Slika prikazuje stranski bližnji posnetek razreda V Mercedes-Benz s tremi otroki na zadnjih sedežih in materjo za volanom.
Zaključek
Zabavi naproti.
Pot do cilja vaših sanj vodi prek razreda V. Najsi gre za vožnjo v gore ali potovanje na morje: razred V lahko potnike in opremo kamorkoli prepelje varno in udobno. Na naslednji turnir v vsem blišču? Brez težav. Razred V je lahko tudi minibus za prevoz moštva. Na dopust z otroki, skupaj z igračami in plišastimi živalmi? V razredu V se otroci počutijo kot doma. Spremenljiv prostorski koncept nudi prostor za do osem oseb – in dodaten prostor za prtljago.
Slika prikazuje prostorski koncept razreda V Mercedes-Benz od zgoraj, s prostorom za osem oseb.
Dinamično skozi zavoje z razredom V Mercedes-Benz – različica opreme AVANTGARDE s športnim paketom AVANTGARDE za zunanjost.

Tako dragocen kot čas za družino: razred V z dvojimi drsnimi vrati.

Z gotovostjo najboljše možnosti.

Razred V Mercedes-Benz. Lahko se zanesete nanj.
Slika prikazuje deskarja, ki se z wakeboardom pod roko sprehaja ob obali.
Zaključek
Obilo zabave, visoka raven varnosti.
Potovanje na naslednji dopust po novih, zahtevnih poteh. Po vetrovnih cestah do obale. Ali vtisov polna pot domov po vznemirljivi dogodivščini – obstaja več razlogov, zakaj je razred V pravi partner za vašo družino. S številnimi sistemi za pomoč vozniku lahko razred V olajša voznikovo delo v najrazličnejših situacijah. Na primer, serijski asistent za bočni veter pomaga ohraniti smerno stabilnost vozila pri sunkih bočnega vetra. Kajti pri vseh dogodivščinah, ki jih načrtujete, želite vedeti, da je vaša družina v dobrih rokah.
Na sliki je prikazan bližnji posnetek armaturne plošče razreda V Mercedes-Benz z aktiviranim asistentom za bočni veter.
Obilje opreme za varnost.
Razred V Mercedes-Benz daje najboljši občutek varnosti. Nič nenavadnega, saj vam integralni varnostni koncept s številnimi sistemi za pomoč vozniku nudi najboljšo podporo. Mednje spada tudi paket z asistentom za vožnjo: inteligentna kombinacija štirih asistenčnih in varnostnih sistemov, ki razbremenijo voznika in omogočajo še več varnosti.
Na sliki je bližnji posnetek armaturne plošče razreda V Mercedes-Benz z aktiviranim asistenčnim in varnostnim sistemom.

Z njim so cilji vse bliže.

Razred V Mercedes-Benz. Nova veličina v poslovnem svetu.
Slika prikazuje bližnji posnetek ženske za volanom in moškega na sovoznikovem sedežu v razredu V Mercedes-Benz.
Zaključek
Uspeh, ki vam pripada.
Ne samo za pripravo na večerno prireditev: razred V navdušuje s svojim vrhunskim prostorskim zvokom. Med seboj popolnoma uglašeni ojačevalnik in 15 zvočnikov Burmester® Sistem za prostorski zvok Burmester® je opcijsko na voljo za razred V in razred V AVANTGARDE ter serijsko za razred V EXCLUSIVE. opravljajo svoje delo z odliko. Resnično vam ni treba biti simfonik, da bi začutili navdušenje nad to zvočno sliko. Da pa veliko navdušenje nad zvokom ne bi motilo sporazumevanja med potniki v razredu V Mercedes-Benz, se pogovor voznika in sovoznika prek vgrajenega mikrofona in zvočnikov prenaša iz sprednjega v zadnji del potniške kabine – v kristalno čistem in ojačenem zvoku.
Na sliki je bližnji posnetek sistema za prostorski zvok Burmester® v razredu V Mercedes-Benz.
Za vse, ki živijo svoj poklic.
Ljudje, ki opravljajo poseben poklic, so še posebno predani svojemu delu. Zavedajo se namreč, da se uspeh ne ravna po uri. Član klasičnega ansambla običajno vadi čez dan, toda njegova predanost delu se nadaljuje tudi po sončnem zahodu. Še toliko bolj, če sede v razred V Mercedes-Benz: njegov stilski ambient je kot nalašč za ljudi, zaradi katerih so večeri tako posebni, naj bo to slavna sopranistka ali zvezdnik s svojim glasbenim inštrumentom.

Vedno suveren nastop.

Za uspeh v poklicu je koristno, če se lahko zanesemo na zvestega sopotnika. Predvsem takšnega, ki je sinonim za ekskluzivno mobilnost kot razred V.
Posnetek v večernem vzdušju prikazuje žensko, ki izstopa iz razreda V Mercedes-Benz z odprtimi drsnimi vrati.
Zaključek
Posnetek prikazuje razred V Mercedes-Benz z odprtimi drsnimi vrati v nočnem vzdušju.

Vabljivo: razred V Mercedes-Benz z dvojimi drsnimi vrati.

Udobje in eleganca kot domišljen sistem.
Z visokim udobjem razreda V Mercedes-Benz se sklada tudi elegantno natovarjanje in raztovarjanje: zadnje steklo z ločenim odpiranjem omogoča mehansko odpiranje in zapiranje – neodvisno od pokrova prtljažnika.
Na sliki je prikazan razred V Mercedes-Benz z odprtim zadnjim steklom.

Vožnja v slogu, varno do cilja.

Razred V Mercedes-Benz. Izraz dobrega okusa.
Izrazita uprizoritev razreda V Mercedes-Benz v različici opreme EXCLUSIVE.
Zaključek
Notranjost razreda V Mercedes-Benz z različico opreme EXCLUSIVE izžareva vtis VIP-salona.

Notranjost kot VIP-salon. Različica opreme EXCLUSIVE.

Ekskluzivnost v vseh oblikah.
Uspešnost v poklicu sovpada z željo po prijetnem, temu primernem ambientu. Razred V Mercedes-Benz z različico opreme EXCLUSIVE je pravšnja izbira, saj se ponaša s povsem novo interpretacijo razkošja. Izstopajo na primer okrasni elementi v videzu krtačenega aluminija. Dodaten plus je panoramsko pomično strešno okno: potniki so deležni vtisov neposredne okolice, ki so lahko tudi vir navdiha. Očara na primer – v vseh svojih odtenkih in igrah barv – večerno nebo.
Slika prikazuje čelni in stranski pogled razreda V Mercedes-Benz iz ptičje perspektive.

Dogodivščinam naproti.

Razred V Mercedes-Benz. In cesta zaživi.
Dinamična vožnja skozi zavoje z razredom V Mercedes-Benz s strešnim kovčkom in naloženim nosilcem za kolesa na zadnjem delu vozila – novim dogodivščinam naproti.
Zaključek
Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz z nosilcem za kolesa na zadnjem delu vozila, s katerim lahko na vsako novo dogodivščino vzamete s seboj do štiri kolesa.

Za dogodivščine na dveh kolesih: nosilec za kolesa na zadnjem delu vozila – za do štiri kolesa.

Kovček za vse primere.
Kdor potuje, ima o tem veliko povedati – in pogosto tudi veliko vozi s seboj. S strešnim kovčkom znamke Mercedes-Benz 400 gre preprosto: v njem je do 400 litrov prostornine, sprejme pa lahko do 75 kg prtljage. Vanj lahko spravite tako rekoč vse. Priročno: kovček se preprosto in varno montira na strešno ograjico, ki jo je mogoče popolnoma nezapleteno pritrditi na streho razreda V Mercedes-Benz. Tako je strešni kovček v vsakem pogledu popoln. In kot ustvarjen za naslednjo dogodivščino.
Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz s strešnim kovčkom, v katerem je na voljo do 400 litrov prostornine za naslednjo dogodivščino.
Always on the road.
Zgodba o dinamičnem življenju se začne, ko vstopimo v razred V Mercedes-Benz. In lahko traja vse do sončnega zahoda. Zasluge za vse to gredo vsestranski uporabnosti, ki izvira iz velikosti, prilagodljivosti in funkcionalnosti razreda V: v njem najde prostor vse od tekaške opreme do popolnega asortimenta dirkalnih koles – in nad tem bo navdušen vsakdo, ne le najboljši triatlonci. Ob tem pa je vožnja sproščena in varna, zato se lahko sproščeno veselimo vedno novih doživetij. Nova dogodivščina lahko čaka že za naslednjim ovinkom.

Vedno novi cilji.

Razred V Mercedes-Benz. Ko se vsakdan spremeni v doživetje.
Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz na obali in dve ženski, ki nalagata svoji dirkalni kolesi.
Zaključek
Bolje je prispeti sproščeno.
Multimedijski sistem COMAND Online Sistem COMAND Online je opcijsko na voljo za razred V in razred V AVANTGARDE. V razredu V EXCLUSIVE je serijski. Če želite uporabljati vse funkcije sistema COMAND Online, potrebujete mobilni telefon s povezavo Bluetooth® oz. pametni telefon s podatkovnim prenosom. pomaga vozniku, da prispe do cilja varno in sproščeno. Hitra navigacija na trdem disku vas dinamično vodi do cilja – v realnem času in z upoštevanjem sprotnih prometnih informacij. Sistem COMAND Online te podatke pregledno prikazuje prek topografskih 3D-zemljevidov. Za še prijetnejše počutje skrbijo orodja sistema COMAND Online, namenjena razvedrilu in komunikaciji: internetni brskalnik, osrednji medijski prikazovalnik, vgrajen trdi disk s kapaciteto 80 GB in predvajalnik DVD lahko ustvarijo vzdušje, v katerem skorajda pozabimo, da smo na potovanju in ne v domači dnevni sobi.
Slika prikazuje bližnji posnetek multimedijskega sistema COMAND Online s hitro navigacijo na trdem disku .
Še posebej se izkaže v slabih cestnih razmerah.
S stalnim vsekolesnim pogonom 4MATIC[1] se razred V bolje obnese v težavnih cestnih razmerah. Zaradi zelo dobre trakcije zvišuje vozno dinamiko in izboljšuje odzivanje vozila med vožnjo. Moč se med sprednjo in zadnjo premo razporeja v razmerju 45 : 55. Na spolzki podlagi lahko elektronski trakcijski sistem 4ETS zavre kolesa s preslabim oprijemom. Hkrati se pogonski moment prenese na kolesa z dobrim oprijemom. Ker se zaradi vsekolesnega pogona višina vozila ne spremeni, lahko tudi razred V s sistemom 4MATIC zapelje v običajne garaže, parkirne hiše, podzemne garaže in avtopralnice.
Slika prikazuje podroben posnetek napisa 4MATIC na razredu V Mercedes-Benz.
[1] Opcijsko kot V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC in V 250 d 4MATIC, samo v povezavi s samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC s samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS. Poraba goriva v naselju/zunaj naselja/kombinirana: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 199 g/km; razred učinkovitosti: C. V 220 d 4MATIC s samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS. Poraba goriva v naselju/zunaj naselja/kombinirana: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 199 g/km; razred učinkovitosti: C. V 250 d 4MATIC s samodejnim menjalnikom 7G-TRONIC PLUS. Poraba goriva v naselju/zunaj naselja/kombinirana: 9,0/6,7/7,5 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 199 g/km; razred učinkovitosti: C. [*] Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih izpustih CO₂ novih osebnih vozil si lahko preberete v »Vodniku o porabi goriva, izpustih CO₂ in porabi elektrike novih osebnih vozil«, ki ga prejmete brezplačno na vseh prodajnih mestih in pri podjetju DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Slika razreda V Mercedes-Benz v prerezu prikazuje različico z dvema posameznima sedežema in naloženim kolesom v zadnjem delu potniške kabine od zgoraj.

Tudi za sopotnike s kolesi: spremenljiva razporeditev sedežev.

Zmagovalni duh.

Razred V Mercedes-Benz. In vaše življenje postane nekaj velikega.
Slika prikazuje dve triatlonki med kolesarskim treningom in razred V Mercedes-Benz pred obalo kot kuliso.
Zaključek
Sebastian Kienle in Anja Beranek na videoposnetku vozita dirkalni kolesi pred voziloma razreda V Mercedes-Benz, Sebastian Kienle pa celo doživi servisni postanek na poti.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Ponovni ogled
Izzivi so dober motor.
Za triatlonki Anjo Beranek in Kaiso Lehtonen velja: čim zahtevnejša naloga, tem intenzivnejša izkušnja. Mirovanja ne poznata. To življenjsko vodilo se idealno ujema z razredom V Mercedes-Benz. Triatlonkama nudi vso podporo pri doseganju novih ciljev in premagovanju ovir – kot zvest spremljevalec na treningih in tekmovanjih. Tako lahko športnici delujeta kot uspešna ekipa in živita svoj triatlonski življenjski slog na cestah in izven njih.
Slika prikazuje Anjo Beranek in Kaiso Lehtonen v razredu V Mercedes-Benz.

Odlike


Glavne značilnosti.

Izvedite več o vsestranskosti razreda V.

Zahvaljujoč vsestranskemu konceptu notranjosti je razred V Mercedes-Benz udobna velikoprostorska limuzina s številnimi možnostmi. Velikopotezno oblikovana notranjost se odlikuje z zgledno ergonomijo, funkcionalnostjo in dizajnom.

Odlike


Glavne značilnosti.

Izvedite več o vsestranskosti razreda V.

Zahvaljujoč vsestranskemu konceptu notranjosti je razred V Mercedes-Benz udobna velikoprostorska limuzina s številnimi možnostmi. Velikopotezno oblikovana notranjost se odlikuje z zgledno ergonomijo, funkcionalnostjo in dizajnom.

Slika prikazuje vizualno, haptično in ergonomsko navdihujoč kokpit v razredu V Mercedes-Benz.
Slika prikazuje vizualno, haptično in ergonomsko navdihujoč kokpit v razredu V Mercedes-Benz

Prostor prijetnega počutja.

Doživetje za vse čute – vizualno, haptično in ergonomično. Ekskluzivni detajli, kot npr. medijski prikazovalnik s stekleno površino visoke kakovosti, poudarijo prestiž.

Slika prikazuje ekskluziven kokpit razreda V Mercedes-Benz v dovršenem dizajnu z izbranimi, prvovrstnimi materiali.

Velikoprostorski kokpit.

Notranjost vozila se ponaša s kokpitom v dovršenem dizajnu in prvovrstnimi materiali. Panoramsko pomično strešno oknoOpcijsko je na voljo panoramsko pomično strešno okno. Je del opreme za razred V EXCLUSIVE. vas razvaja s še več svetlobe in zraka.

Slika prikazuje posnetek zadnjega dela potniške kabine s štirimi udobnimi posameznimi sedeži in odprtimi drsnimi vrati.

Prostorski čudež.

Razred V lahko pelje do osem oseb in veliko prtljage. Serijsko so v zadnjem delu potniške kabine nameščeni štirje udobni posamezni sedežiTo možnost je mogoče po želji opustiti., ki jih lahko kadar koli preprosto odstranite.

Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz z odprtimi voznikovimi in drsnimi vrati.

Prostor za prilagodljivost.

Praktična, ko je na voljo malo prostora: drsna vrata na levi strani vozilaLeva drsna vrata so opcijsko na voljo za razred V ter serijsko za razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE. nudijo dodaten dostop za natovarjanje in raztovarjanje oz. vstopanje in izstopanje.

Slika prikazuje razred V Mercedes-Benz v kavansitno modri barvi z ločeno odprtim zadnjim steklom.

Obilje prostora za prtljago.

Razred V Mercedes-Benz nudi inteligenten koncept notranjosti in veliko možnosti za preprosto nalaganje in jemanje prtljage, npr. skozi zadnje steklo z ločenim odpiranjemZadnje steklo z ločenim odpiranjem je opcijsko na voljo za razred V ter serijsko za razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE..


Izvedite več o spremenljivem prostorskem konceptu.

Razred V je zasnovan za radosti in izzive življenja. Svojo veličino pokaže tudi v notranjosti s spremenljivim prostorskim konceptom.


Izvedite več o spremenljivem prostorskem konceptu.

Razred V je zasnovan za radosti in izzive življenja. Svojo veličino pokaže tudi v notranjosti s spremenljivim prostorskim konceptom.

Koncept notranjosti


Inteligentni koncept notranjosti.

Prostor ni bil še nikoli tako prilagodljiv kot v razredu V.

Koncept notranjosti


Inteligentni koncept notranjosti.

Prostor ni bil še nikoli tako prilagodljiv kot v razredu V.

Slika Mercedes-Benza razreda V v prerezu prikazuje dve sedežni klopi za tri osebe v vozilu od zgoraj.
Slika Mercedes-Benza razreda V v prerezu prikazuje sedežno klop za tri osebe in prostor za prtljago ter predeljen tovor od zgoraj.
Slika Mercedes-Benza razreda V v prerezu prikazuje različico z dvema posameznima sedežema in naloženim kolesom v zadnjem delu potniške kabine od zgoraj.
Slika Mercedes-Benza razreda V v prerezu prikazuje modularni koncept sedežev Mercedes-Benza razreda V s posameznimi sedeži in sedežno klopjo za tri osebe od zgoraj.
Slika Mercedes-Benza razreda V v prerezu prikazuje nasprotno postavitev zadnjih sedežev in zložljivo mizico od zgoraj.
Slika prikazuje zadek Mercedes-Benza razreda V z odprtim pokrovom prtljažnika in pogled na zaščitno mrežo za prtljago in potnike.

Dolžine


Mercedes-Benz razreda V: tri različne dolžine vozila.

Prilagojen po meri vaših zahtev: razred V kot kompaktna, dolga ali posebno dolga različica.

Dolžine


Mercedes-Benz razreda V: tri različne dolžine vozila.

Prilagojen po meri vaših zahtev: razred V kot kompaktna, dolga ali posebno dolga različica.

 • Kompaktna različica

  Slika prikazuje kompaktno različico Mercedes-Benza razreda V od strani.

  Dolžina vozila

  4,895 m

  Višina vozila: 1,88 m. Zapelje lahko v domala vsako podzemno garažno hišo!

  Prostornina prtljažnika

  610 l

  pri največ osmih sedežih.

 • Dolga različica

  Slika prikazuje dolgo izvedbo Mercedes-Benza razreda V od strani.

  Dolžina vozila

  5,14 m

  Višina vozila: 1,88 m. Zapelje lahko v domala vsako podzemno garažno hišo!

  Prostornina prtljažnika

  1030 l

  pri največ osmih sedežih.

 • Posebno dolga različica

  Slika prikazuje posebno dolgo različico Mercedes-Benza razreda V v pogledu od strani.

  Dolžina vozila

  5,37 m

  Višina vozila: 1,88 m. Zapelje lahko v domala vsako podzemno garažno hišo!

  Prostornina prtljažnika

  1410 l

  pri največ osmih sedežih.

Udobje


Udobje.

Visoka tehnologija za vse čute.

Udobje


Udobje.

Visoka tehnologija za vse čute.

Na sliki je prikazan bližnji posnetek držala za tablični računalnik v Mercedes-Benzu razreda V.

Tako se zadnja sedežna klop spremeni v salon.

Predpriprava za razvedrilo in udobje.

Slika prikazuje bližnji posnetek zvočnika sistema za prostorski zvok Burmester® v Mercedes-Benzu razreda V.

Mobilna koncertna dvorana.

Sistem za prostorski zvok Burmester®.

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero nudi vozniku Mercedes-Benza razreda V obsežno pomoč pri iskanju parkirnega mesta, parkiranju in manevriranju.

Izboljšana preglednost.

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero.

Slika prikazuje detajl enote za upravljanje na vratih za klimatizacijo sedežev za voznika, sovoznika in potnike na zadnjih sedežih.

Vaše mobilno območje udobja.

Klimatizacija sedeža za vse potnike.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sistemi za več varnosti, udobja in povezljivosti.

Sopotnik, na katerega se z veseljem zanesete. Razred V vam s svojimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi pomaga v številnih situacijah vožnje in poskrbi, da prispete na cilj varno, sproščeno in suvereno.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Inteligentni sistemi za več varnosti, udobja in povezljivosti.

Sopotnik, na katerega se z veseljem zanesete. Razred V vam s svojimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi pomaga v številnih situacijah vožnje in poskrbi, da prispete na cilj varno, sproščeno in suvereno.

Prilagodljivi zavorni asistent.

Prilagodljivi zavorni asistent<p>Prilagodljiv zavorni asistent je opcijsko na voljo za razred V, razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE. Je sestavni del opcijskega paketa z asistentom za vožnjo.</p> pomaga vozniku ohranjati varnostno razdaljo in ga opozori z zvočnim signalom, če obstaja nevarnost trka.

Prilagodljivi zavorni asistent voznika opozori vizualno, če se razdalja do spredaj vozečega vozila skrajša pod minimalno varnostno razdaljo. Istočasno se aktivira sistem zavornega asistenta BAS PRO, ki v primeru, da voznik ne zavira dovolj močno, poveča zavorni tlak.

Inteligentni sistem luči LED.

Inteligentni sistem luči LEDInteligentni sistem luči LED je opcijsko na voljo za razred V ter serijsko za razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE. prilagaja osvetlitev glede na svetlobne, cestne in vremenske razmere. Povečuje zanesljivost zaznavanja in razbremenjuje voznika.

Prilagodljivi žarometi se lahko samodejno prilagajajo voznim razmeram. Asistent za dolge luči pomaga preprečiti slepljenje vozil iz nasprotne smeri. Luči, ki aktivno sledijo ovinku, se obračajo v smeri zavoja in bolje osvetljujejo vozišče.

Asistent za ohranjanje smeri.

Asistent za ohranjanje smeriAsistent za ohranjanje smeri je opcijsko na voljo za razred V, razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE v povezavi z opcijskim paketom za ohranjanje smeri ali opcijskim paketom z asistentom za vožnjo. pomaga preprečiti nesreče, če voznik nenamerno zapelje s svojega voznega pasu. Asistent za ohranjanje smeri je odvisno želenega stanja delovanja aktiven od hitrosti pribl. 60 km/h.

Večfunkcijska kamera lahko prepozna označbe vozišča in nadzira, ali vozilo vozi po svojem voznem pasu. Ob nenamernem zapuščanju voznega pasu asistent za ohranjanje smeri haptično opozori voznika, da je prevozil oznako za vozni pas.

Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC.

Radarski aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC<p>Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC je opcijsko na voljo za razred V, razred V AVANTGARDE in razred V EXCLUSIVE.</p> vzdržuje varnostno razdaljo do sprednjega vozila in pomaga vozniku, na primer v prometu s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC pomaga ohranjati varnostno razdaljo, s tem ko samodejno pospešuje in zavira z največ polovično zavorno močjo. Če prepozna, da bi moral voznik močneje zavirati, se zasliši intervalni opozorilni ton in zasveti simbol.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – podroben opis tehnologij.

Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

Inteligentne tehnologije 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – podroben opis tehnologij.

Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

Vaše vozilo razreda V vas razbremeni predvsem v stresnih situacijah – ne glede na to, ali v času zgoščenega prometa, na dolgih nočnih vožnjah ali med vožnjo po neznanih poteh. Za tem stoji koncept, zaradi katerega je vsaka vožnja z vozilom Mercedes-Benz varna in edinstvena – Mercedes-Benz Intelligent Drive. Kajti čas, ki ga preživite za volanom, je vaš čas. Čas za sprostitev. Čas, ko si nabirate energijo. Da svoj cilj dosežete predvsem varno, ampak vedno tudi sproščeno.

Razred V Mercedes-Benz z aktivnim asistentom za ohranjanje razdalje DISTRONIC samodejno vzdržuje varnostno razdaljo do spredaj vozečega vozila in voznika razbremeni, na primer na avtocesti ali v prometu s pogostim ustavljanjem in speljevanjem.

Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC

Zavorni asistent v razredu V Mercedes-Benz zaznava vozila pred vami in lahko pomaga preprečiti nesreče zaradi naleta.

Prilagodljivi zavorni asistent

Dinamična vožnja razreda V Mercedes-Benz. Asistent za bočni veter lahko pomaga ohraniti smerno stabilnost vozila pri sunkih bočnega vetra.

Asistent za bočni veter

Paket za ohranjanje smeri v razredu V Mercedes-Benz pomaga vozniku varneje voziti po svojem voznem pasu ali zamenjati vozni pas.

Paket za ohranjanje smeri

Sistem ATTENTION ASSIST lahko zazna značilne znake utrujenosti in posvari voznika razreda V Mercedes-Benz.

Asistent pazljivosti ATTENTION ASSIST

Razred V Mercedes-Benz s paketom z asistentom za vožnjo podpira varno vožnjo in lahko pomaga preprečiti nesreče.

Paket z asistentom za vožnjo

Razred V Mercedes-Benz z asistentom za mrtvi kot lahko pomaga preprečiti nesreče pri menjavi voznega pasu, na primer na avtocesti.

Asistent za mrtvi kot

Sistem PRE-SAFE® lahko prepozna kritične vozne situacije pred voznikom in preventivno zaščiti potnike.

PRE-SAFE®

Asistent za prepoznavanje prometnih znakov pomaga vozniku razreda V Mercedes-Benz s prikazovanjem hitrostnih omejitev.

Asistent za prepoznavanje prometnih znakov

Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo nudi vozniku razreda V Mercedes-Benz pomoč pri iskanju parkirnega mesta in manevriranju.

Paket za parkiranje s kamero za vzvratno vožnjo

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero nudi vozniku razreda V Mercedes-Benz obsežno pomoč pri iskanju parkirnega mesta, parkiranju in manevriranju.

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero

Razred V Mercedes-Benz z inteligentnim sistemom luči LED samodejno prilagaja osvetlitev glede na svetlobne, cestne in vremenske razmere.

Inteligentni sistem luči LED

Doživite razred V.

Prijavite se na testno vožnjo.

Poiščite trgovca v svoji bližini.

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet.

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet znamke Mercedes-Benz.

Doživite spletno povezovanje avtomobila in zunanjega sveta.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Z Mercedes me connect bosta vaš pametni telefon in Mercedes-Benz sklenila čudovito zvezo. Ne glede na to, ali ste na poti ali doma – z Mercedes me connect si lahko na portalu Mercedes me ali v aplikaciji Mercedes me ogledujete pomembne podatke o vozilu, kot so število prevoženih kilometrov, tlak v pnevmatikah in napolnjenost rezervoarja za gorivo. Telediagnoza, upravljanje vzdrževanja, ravnanje ob nezgodah in okvarah ter sistem za klic v sili Mercedes-Benz vam omogočajo povezano varnost. Vaše potovalne cilje lahko brez težav s svojega pametnega telefona posredujete v vozilo Mercedes-Benz. Live Traffic Information vam omogoča, da prometne informacije prejemate skoraj v realnem času. Napoved trajanja vožnje vas opozarja na zastoje in vam predlaga optimalen čas odhoda.

Prijavite se in izkoristite še druge storitve, ki bodo med časom v vozilu obogatile in olajšale vaš vsakdan.

Slike in filmi


Slike in posnetki razreda V Mercedes-Benz.

Slike in filmi


Slike in posnetki razreda V Mercedes-Benz.

Stranski pogled razreda V Mercedes-Benz AVANTGARDE z drsnimi vrati na desni strani in drugimi drsnimi vrati na levi strani.
Razred V Mercedes-Benz na družinskem izletu v gorah.
Bližnji posnetek razreda V Mercedes-Benz, ki v sončnem dnevu vozi po podeželski cesti.
Razred V Mercedes-Benz v briljantno srebrni barvi v nočnem prizoru z odprtimi drsnimi vrati na levi strani.
Športen kokpit razreda V Mercedes-Benz. Oprema AMG Line s kombiniranim instrumentom z barvnim prikazovalnikom in okrasnimi elementi v videzu karbona.
Razred V Mercedes-Benz EXCLUSIVE z okrasnimi elementi v videzu krtačenega aluminija in večfunkcijskim volanom v napa usnju.
Razred V Mercedes-Benz EXCLUSIVE s kovinsko barvo in panoramskim pomičnim strešnim oknom.
Razred V Mercedes-Benz AVANTGARDE z ambientno osvetlitvijo in okrasnimi elementi v videzu ebenovine.
Razred V Mercedes-Benz AVANTGARDE z opremo AMG Line se predstavi v športno-ekskluzivni podobi.
Razred V Mercedes-Benz z opremo AMG Line se predstavi s športno ekskluzivno zunanjostjo.
Posnetek notranjosti razreda V Mercedes-Benz. Odprta drsna vrata in udobni zadnji sedeži vabijo na vožnjo.