• Dizajn

  Najboljša mesta za edinstveno zvočno doživetje.

  Slika prikazuje notranjost kupeja Mercedes-AMG S 65.
  Slika od blizu prikazuje zadek kupeja Mercedes-AMG S 65.
  Na sliki je s strani prikazan kupe Mercedes-AMG S 65.

  Najboljša mesta za edinstveno zvočno doživetje.

  Eleganten dizajn. Visokokakovostna oprema. Razkošni detajli. Notranjost kupeja Mercedes-AMG S 65 je v ekskluzivnosti težko premagati.

  Sedeži AMG s posebno sedežno grafiko AMG V12, prikazovalnik instrumentov AMG v kokpitu in volan AMG Performance v napa usnju kažejo na strasten značaj. Ko pa se zasliši mogočen zvok V12 izpušne naprave AMG iz dveh kromiranih okvirjev dvojnih izpušnih cevi v dizajnu AMG V12, pokaže vozilo svoj pravi temperament.

 • Tehnologija

  Manifest moči.

  Na sliki je s strani prikazan kupe Mercedes-AMG S 65.

  Manifest moči.

  Ne šteje samo prvi vtis. Temveč tudi vsak naslednji trenutek. Kar koli že čaka za naslednjim ovinkom: kupe Mercedes-AMG S 65 si z enim najmočnejših agregatov V12 suvereno utira svojo pot.

  6,0-litrski biturbomotor V12 AMG v kupeju Mercedes-AMG S 65, izdelan po načelu »One Man – One Engine«, razvije 463 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p> (630 KM) in doseže največji navor 1000 Nm<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>. S temi lastnostmi se kupe Mercedes-AMG S 65 uvršča v sam vrh segmenta. Med druge prednosti 12-valjnega biturbomotorja sodijo lahkoten pospešek v vseh hitrostnih območjih kot tudi kultiviran tek z markantnim V12-zvokom, značilnim za AMG. Na kratko: suverena zmogljivost s stilom.

  S pritiskom gumba voznik odloča, kako se občuti kupe Mercedes-AMG S 65 – z AMG DYNAMIC SELECT. Podvozje AMG RIDE CONTROL+ na skoraj vsaki podlagi poskrbi za udobno vožnjo in odlično vozno dinamiko. V trenutku se spremenijo karakteristike motorja, menjalnika, podvozja in krmila. Poleg voznih programov »Comfort«, »Sport«, »Sport+« in »Individual« je ekskluzivno na voljo še vozni program »Curve« – za posebno adrenalinsko doživetje. Zlasti na ovinkastih odsekih.