Specifikacije.

Oglejte si najpomembnejše podatke in dejstva o kupeju GLE.

Alternativni pogon


Doživite kupe GLE z bencinskim ali dizelskim motorjem in tehnologijo plug-in hibrid.

Alternativni pogon


Doživite kupe GLE z bencinskim ali dizelskim motorjem in tehnologijo plug-in hibrid.

 • GLE 350 e

  Slika prikazuje zunanjost vozila GLE Mercedes-Benz s tehnologijo plug-in hibrid.

  Kupe GLE z bencinskim motorjem in tehnologijo plug-in hibrid ima prednosti tehnologije tretje generacije plug-in hibridov Mercedes-Benz in navdušuje z občutnim napredkom pri električnem dosegu ter dodatnimi ukrepi za sproščeno udobje v vožnji. Kupe GLE 350 e združuje dinamiko zmogljivega elektromotorja moči 100 kW in kapaciteto občutno večjega akumulatorja z učinkovitim štirivaljnim bencinskim motorjem v sistemsko moč do  245 kW (333 KM)<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št.&nbsp;595/2009 v veljavni izdaji.</p>  in sistemskim navorom do 700 Nm<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št.&nbsp;595/2009 v veljavni izdaji.</p> .

  S tem je mogoče s kupejem GLE prvič doseči električni doseg do 106 kilometrov (NEDC), kar bi lahko občutno povečalo delež električnih voženj brez lokalnih emisij v mestu in na kratkih razdaljah. Prepričljiv prispevek k primernosti za vsakdanjo uporabo ‒ tako kot povsem spremenljiv sistem vsekolesnega pogona s sposobnostjo rekuperacije na vsa štiri kolesa in možnost hitrega dopolnjevanja na poti z integrirano polnilno vtičnico COMBO. Pozabiti ne gre niti znanih praktičnih prednosti vozil GLE, kot so dolga medosna razdalja, razkošna prostornost in kljub akumulatorju popolnoma uporaben prtljažnik.

 • GLE 350 de

  Slika prikazuje polnjenje vozila GLE Mercedes-Benz s tehnologijo plug-in hibrid.

  Kupe GLE s tehnologijo plug-in hibrid postavlja nova merila na področju dosega pri vožnji na električni pogon in sproščenem užitku v vožnji. Združuje dinamiko zmogljivega elektromotorja moči 100 kW in kapaciteto večjega akumulatorja z učinkovitim štirivaljnim bencinskim motorjem v sistemsko moč do 235 kW (320 KM)<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št.&nbsp;595/2009 v veljavni izdaji.</p> in sistemskim navorom do 700 Nm <p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št.&nbsp;595/2009 v veljavni izdaji.</p> .

  Ob ustreznem načinu vožnje lahko tako prvič dosežete doseg na električni pogon 106 kilometrov, kar bi lahko občutno povečalo delež voženj na električni pogon brez lokalnih izpustov, še posebno v mestih in na kratkih relacijah. Prepričljiv prispevek k primernosti za vsakdanjo uporabo ‒ tako kot povsem spremenljiv sistem vsekolesnega pogona, možnost hitrega dopolnjevanja na poti z integrirano polnilno vtičnico COMBO in sposobnost učinkovite rekuperacije na vsa štiri kolesa. K temu je treba prišteti že znane priročne prednosti kupeja GLE z dolgo medosno razdaljo, veliko prostornostjo in kljub akumulatorju odličnim uporabnim prtljažnikom.

Poraba električne energije kupeja GLE 350 e 4MATIC v kombiniranem testnem ciklu: 25,7–27,9 kWh/100 km; kombinirana poraba goriva: 1,5–1,6 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 33–36  g/km.<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO<sub>2</sub>&nbsp;po protokolu WLTP« v povezavi s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Na podlagi tega so izračunani podatki o porabi goriva. Poraba električne energije in domet sta bila izračunana na podlagi Uredbe (EU) 2017/1151.</p>
Poraba električne energije kupeja GLE 350 de 4MATIC v kombiniranem testnem ciklu: 24,9–25,8 kWh/100 km; kombinirana poraba goriva: 1,1–1,3 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 29–34  g/km.<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO<sub>2</sub>&nbsp;po protokolu WLTP« v povezavi s 3. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Na podlagi tega so izračunani podatki o porabi goriva. Poraba električne energije in domet sta bila izračunana na podlagi Uredbe (EU) 2017/1151.</p>

Motorji


Tehnični podatki o motorjih kupeja GLE.

Tu najdete popoln pogon za vsako zahtevo.

Motorji


Tehnični podatki o motorjih kupeja GLE.

Tu najdete popoln pogon za vsako zahtevo.

Mere


Prepričajte se sami: kupe GLE je kot posebej ukrojen za vas.

Mere


Prepričajte se sami: kupe GLE je kot posebej ukrojen za vas.

Slika prikazuje mere kupeja GLE Mercedes-Benz od spredaj.
Slika prikazuje mere kupeja GLE Mercedes-Benz od spredaj.
Slika prikazuje mere kupeja GLE Mercedes-Benz od zadaj.
Slika prikazuje mere kupeja GLE Mercedes-Benz od strani.
Slika prikazuje mere kupeja GLE Mercedes-Benz od zgoraj.

Doživite kupe GLE zdaj.

Poskusna vožnja – Mercedes-Benz

Prijavite se na testno vožnjo.

Iskanje trgovca Mercedes-Benz

Poiščite trgovca v svoji bližini.