GLC

Na vsakem terenu v svojem elementu.

GLC s prihrankom 8.200 € že za 379 € na mesec

Opremljen z zmagovalno ponudbo.

GLC s prihrankom 8.200 €
že za 379 € na mesec*
GLC s prihrankom 8.200 € že za 379 € na mesec*
Po nastanku teh vsebin je lahko prišlo do sprememb izdelka.

Vozne lastnosti


Mesto. Država. Plus.

Vozilo razreda GLC s tehničnim paketom za terensko vožnjo suvereno premaguje izzive terenske vožnje. Odlično trakcijo zagotavlja stalen vsekolesni pogon 4MATIC, s katerim lahko uživate v vsakem metru nadmorske višine. Odkrijte strokovnjake za terensko vožnjo razreda GLC.

Vozne lastnosti


Mesto. Država. Plus.

Vozilo razreda GLC s tehničnim paketom za terensko vožnjo suvereno premaguje izzive terenske vožnje. Odlično trakcijo zagotavlja stalen vsekolesni pogon 4MATIC, s katerim lahko uživate v vsakem metru nadmorske višine. Odkrijte strokovnjake za terensko vožnjo razreda GLC.

Na sliki je prikazana zunanjost OFF-ROAD vozila razreda GLC Mercedes-Benz.
Na sliki je prikazana zunanjost OFF-ROAD vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Najboljša zmogljivost tudi na terenu.

Zaradi vsekolesnega pogona 4MATIC je vozilo razreda GLC popoln partner za terensko vožnjo.

Razred GLC Mercedes-Benz: vozni program za vsak teren

Udobje


Veliko prostora za vaše sanje.

Notranjost vozila razreda GLC v vseh pogledih omogoča veliko svobode: prijetno okolje v sprednjem delu, dovolj prostora za potnike v zadnjem delu potniške kabine, neoviran pogled na nebo – vabilo, da pobegnete: na oddaljeno potovanje, razburljivo pustolovščino ali kratko vožnjo.

Udobje


Veliko prostora za vaše sanje.

Notranjost vozila razreda GLC v vseh pogledih omogoča veliko svobode: prijetno okolje v sprednjem delu, dovolj prostora za potnike v zadnjem delu potniške kabine, neoviran pogled na nebo – vabilo, da pobegnete: na oddaljeno potovanje, razburljivo pustolovščino ali kratko vožnjo.

Prostoren kokpit vozila razreda GLC Mercedes-Benz navdušuje z občutkom izjemne vrednosti.

Občutek izjemno visoke vrednosti in oprema brez primere.

Potniki v zadnjem delu potniške kabine vozila razreda GLC Mercedes-Benz uživajo v neomejenem prostoru za noge.

Veliko prostora za kolena in noge na vseh sedežih.

Dvodelno panoramsko pomično strešno okno vozila razreda GLC Mercedes-Benz odpira pogled na nebo in vzbuja občutek neskončne prostornosti.

Tako blizu neba – z dvodelnim panoramskim pomičnim strešnim oknom.

Sodobni luksuz spredaj. Neprimerljiva svoboda zadaj.

V velikodušni modularni prtljažni prostor vozila razreda GLC Mercedes-Benz je mogoče pri zloženi zadnji sedežni klopi spraviti 1600 litrov prtljage.

Velikodušno prostornino prtljažnega prostora je mogoče razširiti s 550 na 1600 litrov.

V prtljažniku vozila razreda GLC Mercedes-Benz je dovolj prostora za številne možnosti: predelna mreža poveča zaščito potnikov pred nepritrjenimi predmeti v prtljažniku.

Zaščita potnikov pred nepritrjenimi predmeti v prtljažniku.

Prtljažnik vozila razreda GLC Mercedes-Benz ponuja dovolj prostora za do pet potnikov in njihovo prtljago.

Dovolj prostora za vse: spredaj pet potnikov, zadaj prtljaga.

Prekrivalo prtljažnega prostora EASY-PACK varuje prtljago v vozilu razreda GLC Mercedes-Benz pred soncem in radovednimi pogledi.

Prekrivalo prtljažnega prostora varuje prtljago pred soncem in radovednimi pogledi.

Sodobni luksuz spredaj. Neprimerljiva svoboda zadaj.

V elegantni in prostorni notranjosti vozila razreda GLC se na vsako vožnjo podate na popolnoma drugačni ravni. Zasluga za to ne gre samo visokemu položaju sedežev, ki je značilen za športno terensko vozilo, ampak tudi premišljenim komfortnim funkcijam, s katerimi na vsakem terenu uživate v sproščeni vožnji. Prtljažni prostor vozila razreda GLC sodi med najprostornejše v segmentu, s po želji zložljivo zadnjo sedežno klopjo pa je v njem poleg velikih količin prtljage mogoče prevažati tudi nerodno opremo.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Udobje, ki povečuje storilnost, in zgledna varnost.

V prometni konici, na dolgih nočnih vožnjah ali na cestah, ki jih ne poznate – vaše vozilo razreda GLC vas zlasti v stresnih situacijah občutno razbremeni. Za tem je zasnova, zaradi katere je vsaka vožnja z vozilom Mercedes-Benz varna in edinstvena – Mercedes-Benz Intelligent Drive. Kajti čas, ki ga preživite za volanom, je vaš čas. Čas za sprostitev. Čas, ko si naberete energije. Predvsem zato, da boste na cilj prispeli varno, a tudi sproščeno.

Vozilo razreda GLC Mercedes-Benz z večkomornim zračnim vzmetenjem AIR BODY CONTROL z brezstopenjskim blaženjem omogoča največje udobje med vožnjo.
Vozilo razreda GLC Mercedes-Benz z večkomornim zračnim vzmetenjem AIR BODY CONTROL s prilagodljivim blažilnim sistemom omogoča največje udobje med vožnjo.

Kot da bi se peljali po oblakih.

Uživajte v vsakem višinskem metru – z novim sistemom AIR BODY CONTROL. Opcijsko zračno vzmetenje z neprekinjeno nastavljivim blaženjem razvaja potnike po vseh pravilih inženirske umetnosti.

Za dinamično doživetje vožnje je podkrmiljenje občutno zmanjšano, neravnin na cesti pa skoraj ni čutiti. Samodejno uravnavanje višine poveča stabilnost vozila in zmanjša porabo. Na strmih poteh ali pri prevažanju težkega tovora je mogoče višino vozila ročno nastaviti.

V vozilu razreda GLC Mercedes-Benz uživate v izjemnem udobju, kar omogoča praktično brezstopenjski samodejni menjalnik 9G-TRONIC.

Prepletanje dinamike in udobja.

Menjalnik 9G-TRONIC je mejnik na področju tehnologije prestavljanja. Z devetimi prestavami za vožnjo naprej omogoča ta samodejni menjalnik učinkovitost, udobje in dinamiko na povsem novi ravni.

Navdušuje s še hitrejšimi spremembami prestav in še mehkejšim pretikanjem. To poveča okretnost vozila in zmanjša porabo. Za zmogljivo pospeševanje je mogoče pri prestavljanju navzdol posamezne prestave preskočiti. Poleg tega pa je vožnja neverjetno tiha.

Sistem DYNAMIC SELECT v vozilu razreda GLC Mercedes-Benz omogoča pet voznih programov z najrazličnejšimi nastavitvami – od športnih in gospodarnih do popolnoma individualnih.

Čustva s pritiskom na gumb.

Z upravljalnim gumbom sistema DYNAMIC SELECT na sredinski konzoli je mogoče odpreti pet udobnih, športnih in individualnih voznih programov. Na ta način lahko s prsti upravljate odzivanje vozila med vožnjo.

Glede na izbrani vozni program se prilagodijo parametri, kot so karakteristike motorja, menjalnika in krmila. Standardna nastavitev je uravnotežen in najbolj varčen način »Comfort«. Nastavitev »ECO« prilagodi vse parametre tako, da vozilo doseže čim nižjo porabo goriva. Serijsko.

Slika v temnem prostoru od spredaj prikazuje posredno osvetljeno vozilo razreda GLC Mercedes-Benz z inteligentnim sistemom luči LED.

Izžareva čisto inteligenco.

Inteligentni sistem luči LED prepriča z edinstveno podobo, z zelo majhno porabo energije in dolgo življenjsko dobo. Predvsem pa z več svetlobe in varnosti.

Pri zavijanju in v ovinkih se zasenčene luči samodejno prilagajajo svetlobnim in cestnim razmeram. Na podeželskih cestah je levi rob cestišča, zlasti pri vklopljenih meglenkah, bistveno bolje osvetljen. Na avtocesti se dolžina svetlobnega snopa poveča do 60 odstotkov.

Na sliki je prikazovalnik multimedijskega sistema v vozilu razreda GLC Mercedes-Benz s prikazom okolice, ki ga ustvari 360-stopinjska kamera.

Prikaže več sveta.

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero s štirimi povezanimi kamerami omogoča parkiranje in manevriranje z realističnim razgledom okoli vozila.

Vozilo in njegovo okolico je mogoče na prikazovalniku multimedijskega sistema prikazati s ptičje perspektive, vozniku pa so vidne tudi ovire pod okensko linijo.

Na sliki je prikaz aktivnega asistenta za ohranjanje smeri na kombiniranem inštrumentu vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Paket z asistentom za vožnjo.

Vskoči, kadar je treba. Se drži v ozadju, kjer je mogoče. Suverenost je del paketa z asistentom za vožnjo. Sistem združuje varnostne in asistenčne programe,

ki voznika razbremenjujejo, zmanjšujejo tveganje za nezgode in izboljšujejo zaščito potnikov in drugih udeležencev v prometu. Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC z aktivnim krmilnim asistentom poleg tega omogoča veliko udobja zaradi razbremenitve, kar velja zlasti pri vožnjah na dolge proge in sledenju vozilom v zastojih.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Podroben opis tehnologij.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Podroben opis tehnologij.

Slika prikazuje delovanje aktivnega asistenta za ohranjanje razdalje DISTRONIC v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Aktivni asistent za ohranjanje razdalje DISTRONIC

Slika prikazuje delovanje aktivnega zavornega asistenta v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Aktivni zavorni asistent

Slika prikazuje delovanje sistema PRE-SAFE® v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Sistem PRE-SAFE®

Slika prikazuje delovanje asistenta za mrtvi kot v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Asistent za mrtvi kot

Slika prikazuje projekcijski zaslon head-up v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Projekcijski zaslon head-up

Slika prikazuje stikalo za sistem DYNAMIC SELECT športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

DYNAMIC SELECT

Slika prikazuje podvozje z zračnim vzmetenjem AIR BODY CONTROL športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Podvozje AIR BODY CONTROL

Na sliki so nastavitve tehničnega paketa za terensko vožnjo na prikazovalniku multimedijskega sistema športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Tehnični paket za terensko vožnjo

Slika prikazuje, kako paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz v okolici išče parkirno mesto.

Paket za parkiranje s 360-stopinjsko kamero

Aktivni asistent za parkiranje s sistemom PARKTRONIC

Preprosto parkiranje in zapuščanje parkirnega prostora.

Slika prikazuje sistem COMAND Online v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Sistem COMAND Online

Slika prikazuje polje za upravljanje s prsti z upravljalnim gumbom športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Touchpad z upravljalnim gumbom

Na sliki je zaslon prenosnega telefona s funkcijo Remote Online za daljinsko zaklepanje in odklepanje vrat športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Remote Online

Slika prikazuje delovanje prilagodljivega asistenta Plus za dolge luči športnega terenskega vozila razreda GLC Mercedes-Benz.

Prilagodljivi asistent Plus za dolge luči

Slika prikazuje luč za osvetlitev notranje strani ovinka inteligentnega sistema luči LED v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.

Inteligentni sistem luči LED

Bližnji posnetek visokozmogljivih žarometov LED v športnem terenskem vozilu razreda GLC Mercedes-Benz z vklopljenim smernikom.

Visokozmogljivi žarometi LED

Doživite vozilo GLC.

Prijavite se na testno vožnjo.

Poiščite trgovca v svoji bližini.

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet.

Mercedes me connect


Vaša vstopnica v digitalni svet znamke Mercedes-Benz.

Doživite spletno povezovanje avtomobila in zunanjega sveta.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Nova doba povezljivosti in inovativnih storitev za vas in vaše vozilo.

Z Mercedes me connect bosta vaš pametni telefon in Mercedes-Benz sklenila čudovito zvezo. Ne glede na to, ali ste na poti ali doma – z Mercedes me connect si lahko na portalu Mercedes me ali v aplikaciji Mercedes me ogledujete pomembne podatke o vozilu, kot so število prevoženih kilometrov, tlak v pnevmatikah in napolnjenost rezervoarja za gorivo. Telediagnoza, upravljanje vzdrževanja, ravnanje ob nezgodah in okvarah ter sistem za klic v sili Mercedes-Benz vam omogočajo povezano varnost. Vaše potovalne cilje lahko brez težav s svojega pametnega telefona posredujete v vozilo Mercedes-Benz. Live Traffic Information vam omogoča, da prometne informacije prejemate skoraj v realnem času. Napoved trajanja vožnje vas opozarja na zastoje in vam predlaga optimalen čas odhoda.

Prijavite se in izkoristite še druge storitve, ki bodo med časom v vozilu obogatile in olajšale vaš vsakdan.

Mercedes-AMG


Markantne poteze za terensko vožnjo se združijo z brezkompromisno cestno vožnjo.

Z vozili Mercedes-AMG vam obljubljamo, da bomo pri uresničevanju edinstvenih tehničnih lastnosti vedno naredili korak dlje. Za izredno čustvena in navdušujoča doživetja vožnje.

Mercedes-AMG


Markantne poteze za terensko vožnjo se združijo z brezkompromisno cestno vožnjo.

Z vozili Mercedes-AMG vam obljubljamo, da bomo pri uresničevanju edinstvenih tehničnih lastnosti vedno naredili korak dlje. Za izredno čustvena in navdušujoča doživetja vožnje.

 • Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC

  Slika prikazuje vozilo razreda GLC Mercedes-AMG od spredaj.

  Zmogljivost: nepremagljiv užitek v vožnji s 3,0-litrskim motorjem biturbo V6.

  Slika prikazuje razred GLC Mercedes-AMG od zadaj.
  Slika od strani prikazuje vozilo razreda GLC Mercedes-AMG.

  3,0-litrski motor biturbo V6 z močjo

  270 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  ustvari zmogljivost in užitek v vožnji moči 367 KM.

  Zmogljiv sprint v

  4,9 s

  od 0 do 100 km/h.

  Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: kombinirana poraba goriva: 9,8-9,7 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 224-220 g/km<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 692/2008/ES.</p>

 • Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+/ 63 S 4MATIC+

  Slika prikazuje vozilo razreda GLC Mercedes-AMG od spredaj med vožnjo.

  Športna specifična maska hladilnika AMG.

  Na sliki je z bočne zadnje strani prikazan razred GLC Mercedes-AMG.

  Markantni zadek.

  Na sliki je z bočne sprednje strani prikazan razred GLC Mercedes-AMG.

  Moč že v mirovanju

  4,0-litrski motor biturbo V8 z močjo

  375 kW<p>Podatki o nazivni moči in nazivnem navoru po uredbi (ES) št. 715/2007 v veljavni izdaji.</p>

  ustvari zmogljivost in užitek v vožnji moči 510 KM.

  Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+: kombinirana poraba goriva: 11,9-11,6 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 271-265 g/km

  Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+: kombinirana poraba goriva: 11,9 l/100 km; kombinirani izpusti CO2: 270 g/km<p>Navedene vrednosti so bile izračunane po predpisanem merilnem postopku. To so »vrednosti CO2 po protokolu NEDC« v povezavi s 1. točko 2. člena Izvedbene uredbe komisije (EU) 2017/1153. Vrednosti porabe goriva so bile izračunane na podlagi teh vrednosti. Poraba električne energije je bila izračunana na podlagi Uredbe 692/2008/ES.</p>

Slike in filmi


Zbirka slik razreda GLC.

Slike in filmi


Zbirka slik razreda GLC.

Slika od strani prikazuje vozilo razreda GLC Mercedes-Benz med nočno vožnjo po mestu.
Slika skozi voznikovo okno prikazuje notranjost vozila razreda GLC Mercedes-Benz.
Slika od spredaj prikazuje zunanji dizajn vozila razreda GLC Mercedes-AMG v nočnem mestnem okolju.
Slika z bočne zadnje strani prikazuje zunanji dizajn vozila razreda GLC Mercedes-AMG v nočnem mestnem okolju.
Slika z bočne sprednje strani prikazuje vozilo razreda GLC Mercedes-AMG na mostu čez tekočo vodo.
Slika od spredaj prikazuje trenutni posnetek vozila razreda GLC Mercedes-AMG med vožnjo po podeželski cesti.
Slika prikazuje zadek vozila razreda GLC Mercedes-AMG v nočnem mestnem okolju.
Slika od strani prikazuje notranjost voznikovega mesta v vozilu razreda GLC Mercedes-Benz.