Preprosto in udobno polnjenje – stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home.

Na sliki je prikazana domača stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home.

Preprosto in udobno polnjenje – stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home.

Polnjenje z domačo stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home je hitro in transparentno. Svoje elektrificirano vozilo Mercedes-Benz (povsem električna vozila ali priključni hibridi) preprosto priključite na stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home. Priročno: fiksno povezani polnilni kabel (tipa 2) je združljiv tudi z vozili drugih proizvajalcev z vtičnico vozila tipa 2.

 • Hitro: stenska polnilna postaja Mercedes-Benz Home je polnilna postaja s fiksno povezanim polnilnim kablom in močjo polnjenja do 22 kW. Tako lahko svoje vozilo napolnite večkrat hitreje kot z običajno omrežno vtičnico.
 • Priročno: nastavite prijetno temperaturo v vozilu že pred vožnjo.
 • Varno: večbarvna lučka LED na stenski polnilni postaji prikazuje trenutno stanje postopka polnjenja. Med postopkom polnjenja je polnilni kabel zaklenjen, tako da povezave ni mogoče prekiniti. Poleg tega stikalo na ključ zagotavlja zaščito pred nepooblaščeno uporabo.

Stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home lahko kupite na oddelku za poprodajne storitve pri vsakem trgovcu Mercedes-Benz. Pri naših partnerjih za polnjenje dobite tudi nasvete glede ustrezne rešitve za domače polnjenje in naročite namestitev stenske polnilne postaje.

Inteligentna polnilna postaja innogy.

Na sliki je prikazana polnilna postaja innogy eBox Professional.

Inteligentna polnilna postaja innogy.

Tudi s stensko polnilno postajo innogy eBox z močjo polnjenja do 22 kW je polnjenje nekajkrat hitrejše kot z običajno omrežno vtičnico. Če želite svojo stensko polnilno postajo in podatke o polnjenju udobno upravljati z aplikacijo, je ta rešitev kot nalašč za vas.

 • Postopek polnjenja udobno aktivirajte z aplikacijo pametnega telefona od koder koli. Poleg tega lahko kadar koli preverite stanje postopka polnjenja.
 • Z aplikacijo lahko upravljate tudi različne uporabnike ali omejite moč polnjenja.
 • Ob koncu meseca si lahko ogledate povzetek podatkov o polnjenju in spremljate svoje stroške polnjenja.
 • Spletna povezava omogoča redne posodobitve programske opreme za vašo stensko polnilno postajo.

Polnilna postaja innogy eBox je na voljo v dveh različicah:
polnilni postaji eBox smart kot osnovni različici ter v različici polnilne postaje eBox Professional.
Poleg običajnih funkcij polnilna postaja eBox Professional ponuja možnost zaklepanja s karticami RFID in po želji komunikacijo prek mobilnih podatkov.

Storitev namestitve stenske polnilne postaje.

Slika prikazuje vozilo Mercedes-Benz z odprtimi voznikovimi vrati in s sodelavcem za namestitev.

Storitev namestitve stenske polnilne postaje.

Profesionalno podporo pri namestitvi rešitve polnjenja za doma prejmete prek storitve namestitve naših lokalnih partnerjev za sodelovanje v posameznih državah. Z veseljem bo pri vas na kraju samem preveril, ali je pri vas doma mogoče namestiti stensko polnilno postajo in kaj je za to potrebno. Stopite v stik z našim partnerjem za namestitev, ki vam bo z veseljem svetoval.

Vedno ustrezna povezava.

Slika prikazuje polnilni kabel za omrežno vtičnico (kabel Mode 2).

Vedno ustrezna povezava.

Če ne želite imeti svoje stenske polnilne postaje, lahko elektrificirano vozilo Mercedes-Benz preprosto polnite na običajni omrežni vtičnici. Potrebujete samo polnilni kabel za omrežno vtičnico (kabel Mode 2), ki ste ga lahko dobili skupaj z vozilom ali pa je na voljo pri vašem trgovcu kot dodatna oprema. Seveda pa ta rešitev zaradi sorazmerno dolgega časa polnjenja ni priporočljiva za vsakodnevno uporabo.
Upoštevajte, da mora vaš električni priključek vnaprej preveriti električar.

Vas zanima še več? Mi imamo odgovore!

 • Kako lahko svojo stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home ali innogy eBox professional zaščitim pred nepooblaščeno uporabo?

   

  Skupaj s stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home prejmete tudi ključ za stikalo na ključ, s katerim lahko kadar koli preprečite polnjenje drugim osebam. Postopek polnjenja pri stenski polnilni postaji innogy eBox professional lahko po želji aktivirate z aplikacijo.

   

 • Kaj moram upoštevati kot najemnik stanovanja ali kot etažni lastnik?

   

  Stensko ali samostoječo polnilno postajo je mogoče namestiti tudi v najemni garaži.
  Pred namestitvijo morate obvestiti lastnika stanovanja ali preostale etažne lastnike in pridobiti njihovo soglasje. To soglasje mora biti pisno.

   

 • Ali lahko s svojo stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home ali innogy eBox professional polnim več vozil hkrati?

   

  S svojo stensko polnilno postajo Mercedes-Benz Home ali innogy eBox professional lahko polnite vozila različnih proizvajalcev, vendar je istočasno mogoče polniti le eno vozilo.

   

 • Kako hitro lahko polnim doma?

   

  Polnilni kabel za omrežno vtičnico, dobavljen s plug-in hibridi, omogoča polnjenje, ki traja le nekaj ur. Za še posebej udobno in hitro polnjenje vašega plug-in hibrida ali vozila na popolnoma električni pogon je priporočljiva stenska polnilna postaja, ki glede na razpoložljivo moč polnjenja in opremo vozila omogoča do trikrat hitrejši postopek polnjenja.