Slika prikazuje T-model razreda C

Novi T-model razreda C.

Navdihujoče sodobno.

Želja po premikanju naprej je novemu T-modelu razreda C pisana na kožo. Moderni žarometi LED svetijo natančneje, bolj svetlo in bolj pametno kot kdaj koli prej. So samo začetek, takoj nato pa sledijo elektrificirani motorji z optimalnimi vrednostmi za učinkovitost. V celoti digitalen kokpit, najnovejši asistenčni sistemi, pritisk na tipko, ki bo spremenil vaše počutje. Toliko je novega, eno ostaja: vzgib novega razreda C, biti boljši vsak dan, z vsako vožnjo.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Slika prikazuje karavan razreda E

Karavan razreda E.

Nova inteligenca. In prostor, kjer jo je mogoče razviti.

V karavanu razreda E se zdi največji prostor višjega razreda neverjetno eleganten – z izjemno funkcionalnostjo in ekskluzivnim udobjem. Poleg tega je v vsakem trenutku pozornejši kot katero koli serijsko vozilo pred njim: s tehnologijami Mercedes-Benz Intelligent Drive je karavan razreda E najboljši partner za potnike na službeni poti, družine in druge udeležence v prometu.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od

Slika prikazuje razred E All-Terrain

Razred E All-Terrain.

Inovativnost, ki kaže smer.

Spontane terenske vožnje, po poljskih poteh, snegu in pesku – razred E All-Terrain rad in popolnoma suvereno skrene s poti. Močne značilnosti športnega terenskega vozila utelešajo urbani življenjski slog. Inovativne tehnologije omogočajo optimalno simbiozo med za razred E značilnim udobjem in sposobnostjo terenske vožnje. Izkusite največjo prostornost v višjem razredu zdaj tudi onkraj asfaltiranih cest.

Maloprodajna cena z 22 % DDV že od