Odlike


Zaradi tega so T-modeli Mercedes-Benz tako posebni.

Dovolj prostora za vaše vsakdanje življenje.

Odlike


Zaradi tega so T-modeli Mercedes-Benz tako posebni.

Dovolj prostora za vaše vsakdanje življenje.

T-modeli so Mercedes-Benzove različice karavanov. Vsa vozila ponujajo ravno toliko prostora, kot ga potrebujete. In dinamiko, ki jo pričakujete od vozila Mercedes-Benz. Za vse izzive, ki vam jih prinese vaš vsakdan.

Izbrani poudarki:

  • multimedijski sistem MBUX, ki vas zaradi umetne inteligence vedno bolje spoznava
    (razred E)
  • sistemi za pomoč vozniku Intelligent Drive poskrbijo, da se vi in vaši sopotniki pripeljete na cilj sproščeni
  • pokrov prtljažnika EASY-PACK razreda E vam omogoča udobno nakladanje in razkladanje tovora

T-model razreda C.

Navdihujoče sodoben.

Slika prikazuje sprednji del T-modela razreda C Mercedes-Benz v pogledu od strani.

T-model razreda C.

Navdihujoče sodoben.

Želja po premikanju naprej je novemu T-modelu razreda C pisana na kožo: moderni žarometi LED svetijo natančneje, bolj svetlo in bolj pametno kot kdaj koli prej. So samo začetek, takoj nato pa sledijo elektrificirani motorji, ki dosegajo veliko učinkovitost. V celoti digitalen kokpit, najnovejši asistenčni sistemi, pritisk na tipko, ki bo spremenil vaše počutje. Toliko je novega, a eno ostaja: zagnanost razreda C, da bi z vsakim dnem in z vsako vožnjo postajal čedalje boljši.

Novi karavan razreda E

Narejen, da izboljša vaš vsakdan.

Na sliki je prikazan novi karavan razreda E Mercedes-Benz.

Novi karavan razreda E

Narejen, da izboljša vaš vsakdan.

Prostornost, udobnost, varnost, inovacije – s temi vrlinami vas bo novi karavan razreda E prepričal tudi v prihodnje, vendar s športnostjo, kakršne doslej še ni bilo. Še bolj dinamičen dizajn, napredne varnostne posebnosti, digitalni kokpit, MBUX in dovršeni dosežki na področju udobja pri tem na novo postavljajo merila zgornjega razreda.

Novi razred E All-Terrain

Adijo, slabo vreme.

Slika prikazuje novi model razred E All-Terrain Mercedes-Benz.

Novi razred E All-Terrain

Adijo, slabo vreme.

Dež, blato ali plundra, sneg? Z novim karavanom razreda E All-Terrain s tem ne bo nikakršnih težav. Različne tehnične lastnosti vsak trenutek skrbijo za potrebni sprednji pogon. Posebni poudarki: sistem prilagajanja podvozja AIR BODY CONTROL, inteligentni vsekolesni pogon 4MATIC, vozni program »Offroad« in »Offroad+« ter znatno večja oddaljenost vozila od tal.

CLA Shooting Brake.

Nepremagljivo vabljiv.

Na sliki je prikazan bok vozila CLA Shooting Brake Mercedes-Benz.

CLA Shooting Brake.

Nepremagljivo vabljiv.

Popolni proporci vozila CLA Shooting Brake segajo od naprej nagnjene diamantne maske hladilnika prek vrat brez okvirjev in mišičastih ramen pa vse do njegovega markantnega zadka. Notranje oblikovanje vozila CLA Shooting Brake združuje tehnološko moč in športni slog. Najsodobnejši prikazovalni in upravljalni elementi še poudarjajo ta značaj do najmanjše podrobnosti. Tukaj lahko počnete, kar želite, in ste, kakršni ste.

Več informacij


T kot »transport in turizem«.

Pri T-modelih Mercedes-Benz je prostornost že v imenu.

Več informacij


T kot »transport in turizem«.

Pri T-modelih Mercedes-Benz je prostornost že v imenu.

Črka t v besedi T-modeli je prvotno izražala modele za »transport in turizem«. Okrajšava, ki že sama po sebi vsebuje vse zahteve po prostornih vozilih: združiti čim večji prostor z zmogljivostjo in udobjem.

Dnevnik Die Welt je karavan razreda E že leta 2009 označil kot »preprosto odličen karavan«.* Pa tudi drugi T-modeli Mercedes-Benz ne zaostajajo. Med drugim ponujajo:

  • do 1820 litrov prtljažnega prostora (plug-in hibridni modeli 1660 litrov) in tretjo, odstranljivo zložljivo sedežno klop (opcijsko) pri karavanu razreda E
  • 460 (plug-in hibridni modeli 315) litrov prtljažnega prostora in 1480 (plug-in hibridni modeli 1335) litrov največje nakladalne zmogljivosti pri T-modelu razreda C
  • serijski položaj Cargo za sedežna naslanjala zadnjih sedežev pri karavanu razreda E
*Dnevnik Die Welt, 13. 10. 2009 (dostop dne 17. 10. 2020)Avtor: Stefan Anker, »Novi T-model je preprosto odličen karavan«(https://www.welt.de/motor/article4830459/Das-neue-T-Modell-ist-der-Kombi-schlechthin.html)