Slika prikazuje 4-vratni kupe Mercedes-AMG GT poševno od spredaj pred mestno kuliso z vidnimi robovi dirkališča.

4-vratni kupe Mercedes-AMG GT.

Življenje je dirka.

Novi 4-vratni kupe Mercedes-AMG GT povezuje impresivno zmogljivost dirkalnika z vsakdanjo uporabnostjo elegantnega kupeja. Ekspresivno oblikovanje z globoko potegnjenim pokrovom motorja, dominantnim sprednjim delom in mišičasto držo pa le še dodatno poudarja, da v tem štirivratnem kupeju prevladujejo športni geni.

Mercedes-AMG GT R: testiran do skrajnih meja in dozorel v »zelenem peklu« Nürburgringa.

Kupe Mercedes-AMG GT.

Ročni izdelek dirkačev v novi podobi.

Z oblikovanjem, ki je v duhu nege modelov postalo še bolj prefinjeno, še boljšo zmogljivostjo in povečanjem varnosti in udobja pride strast naših inženirjev na cesto in postane zelo privlačna. Odvisno od različice se poudarek vedno bolj pomika od vsakdanje športnosti proti brezkompromisni zmogljivosti – od vozila Mercedes-AMG GT prek GT S in GT C do AMG GT R. Vrhunski model Mercedes-AMG GT R izkorišča ves potencial družine GT in omogoča doživljanje navdušujočega znanja naših inženirjev na področju avtomobilskega športa.

Roadster Mercedes-AMG GT je popolna simbioza med zmogljivostjo, značilno za AMG, in brezmejnim užitkom v vožnji z odprto streho.

Roadster Mercedes-AMG GT.

Ročni izdelek dirkačev v novi podobi.

Posodobljeni modeli iz družine roadsterjev Mercedes-AMG GT so dokaz, da je tudi sanjske avtomobile mogoče izboljšati. Načrtno izpopolnjena zunanja oblika, temeljito izboljšani kokpit in več varnosti in udobja zaradi novih asistenčnih sistemov so ti avtomobili še bolj privlačni. Pomen praktičnosti in udobja na eni strani ter željo po izjemni zmogljivosti na drugi strani lahko pretehta vsak kupec zase in izbira med štirimi prepričljivimi različicami: Mercedes-AMG GT, GT S, GT C in GT R.