Servis 24h – pojem, ki označuje program.

Servis 24h – pojem, ki označuje program.

Tako bodo vaši vozniki v nujnih primerih kadar koli v vsej Evropi deležni individualne in strokovne pomoči pooblaščenih strokovnjakov. Pri tem sta najpomembnejši hitra diagnoza in učinkovita pomoč: servisni klicni center, popravilo na kraju samem ali organizacija drugačnih možnosti potovanja vam bodo resnično pomagali naprej. Tako bo vaš voznik prihranil dragoceni čas, za vas pa se bo skrajšal čas neuporabe vozil iz vašega voznega parka.

Mobilno, mobilnejše, Mobilo.

Mobilno, mobilnejše, Mobilo.

Mobilo je servis za skoraj vse primere. Sem spada hitra pomoč pri okvarah ali pomoč pri zagonu na kraju samem, ki jo nudi 24-urna pomoč Mercedes-Benz ali služba za pomoč pri okvarah, ki jo pooblasti Mercedes-Benz. Poleg tega vam Mobilo priskoči na pomoč tudi ob nezgodi, vandalizmu ali majhnih nevšečnostih, kot je izguba ključa ali dolivanje napačnega goriva.

Garancijski paket Advance: dlje je pametno.

Garancijski paket Advance: dlje je pametno.

Naša podaljšana garancija ne prinaša le varnosti za še več let. Z njo dobite tudi bistveno večji nadzor nad stroški in boljše načrtovanje. Poleg tega imate bistveno manj dela z upravljanjem voznega parka.

Želite več informacij?