Več o možnostih

Vito Tourer: družina vsestranskih vozil

Naj vas nikoli ne skrbi, da bi vam zmanjkalo prostora. Novo vozilo Vito Tourer zlahka prilagodite svoji individualni potrebi po prostoru, saj je na voljo v treh dolžinah: kompaktni[1], dolgi in posebno dolgi[1]. Vaši potniki bodo uživali v odlični prostornosti potniškega prostora. Poleg tega je mogoče v velik tovorni prostor shraniti nemalo tovora. Čeprav je veliko, vozilo Vito Tourer v višino meri skromnih 1893 mm (+48 mm v povezavi s strešno letvijo), njegova dovoljena skupna masa pa je 2,8 tone. To pomeni, da parkiranje v večini garaž, parkirnih hiš in podzemnih garaž ter uporaba avtopralnice poteka brez težav. Prednosti vozila Vito torej pozitivno vplivajo tudi na možnosti razširitve vašega podjetja.

Ponudba modelov vozila Vito Tourer je prav tako vsestranska: Vito Tourer BASE, Vito Tourer PRO in Vito Tourer SELECT imajo posebne lastnosti, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam. Za vse je značilno, da nudijo veliko prostora ter izjemno zanesljivost in gospodarnost.

Zaradi velike nosilnosti, ki je v primerjavi s predhodnimi modeli večja za do 120 kilogramov, lahko razpoložljivi prostor s pridom izkoristite.

Uporabljate ga lahko kot taksi vozilo, za daljša potovanja, kot klubsko vozilo oz. za prevoz hotelskih gostov ali svojih delavcev. Zaradi raznolikih izvedb sedežev za od dve do devet oseb in številnih možnosti opreme ima vsak model novega vozila Vito Tourer, tako kot vaši potniki, svojevrsten značaj.

  • Dve medosni razdalji[1]
  • Tri dolžine vozila, od 4895 mm (kompaktna)[1] prek 5140 mm (dolga) do 5370 mm (posebno dolga)[1]
  • Prostor za dve do devet oseb, odvisno od izvedbe sedežev
  • Številne izvedbe sedežev
  • Nakladalna dolžina do 2908 mm in tovorna prostornina do 2,65 m³
  • Dovoljena skupna masa do največ 3,2 t
  • Raznolike izvedbe motorjev
  • Številne možnosti opreme

[1] Kompaktna in posebno dolga dolžina vozila bosta predvidoma na voljo od januarja 2015.

Vito

Tourer

Prednosti

Tehnični podatki in oprema

Svetovanje in nakup